okulum uzadı artık her şey bitti sanırım

*SILA*

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2008
348
2
96
İstanbul
üniv son sınıftayım, kpssye çalışıyordum, okul çok zorluyordu ama hep son anda bir şekilde kurtarmıştım dersleri, çok uğraştım, çok çabaladım ama dün bir ders yüzünden uzadı okul... şu an 1 dönem uzadı diye gözüküyor.. ben kasımda atanmak istiyordum bir kuruma, ama artık kaçtı ilk atama.. kendime güvenim bitti, demek ki ben aptalım, bir okulu bitiremedim, arkadaşlarıma kimseye derdimi belli etmiyorum güçlü durmaya çalışıyorum ama mutsuzum işte. hayallerim bitti, ben işe girecektim eve çıkacaktım hepsi bitti şimdi ne yapacağım. diyorum ya, hepsinden öte kendime güvenim azaldı. o kadar uğraşmışken... istediklerim hiç olmuyor, olmayacak sanırım. artık hayal kurmak çabalamak boşa geliyor, bir kere de ben mutlu olsam şöyle bi, olmaz mı ya. nolacak şimdi, off... bilmiyorum bilmiyorum bilmiyorum ....

benimde uzadı bence biraz abartıyorsun napıcaksın vardır herşeyde bir hayır ben hem okuyorum hem çalışıyorum allaha şükürler olsun biraz rahat ol kimse yarım dönemden birşeyde kaybetmez birşeyde kazanmaz hakkında hayırlısını iste biraz da rahat ol hukuk okuyorum bak şimdi gidip memleketime iş arıcam yaz okuluna kadar çalışmak için sende biraz olumlu bak b kadar büyütme ilk okulu uzatan sen değilsin:24:

benimde uzadı bence biraz abartıyorsun napıcaksın vardır herşeyde bir hayır ben hem okuyorum hem çalışıyorum allaha şükürler olsun biraz rahat ol kimse yarım dönemden birşeyde kaybetmez birşeyde kazanmaz hakkında hayırlısını iste biraz da rahat ol hukuk okuyorum bak şimdi gidip memleketime iş arıcam yaz okuluna kadar çalışmak için sende biraz olumlu bak b kadar büyütme ilk okulu uzatan sen değilsin:24:

yani... 2 yıl birden uzatanlar bile var evet ama işte benim kendime güvenim bitti, sanki istediklerim hiç olmayacak gibi geliyor, en sonunda mutlu olacaktım olmadı yine, çok sağol cevap attığın için

yani... 2 yıl birden uzatanlar bile var evet ama işte benim kendime güvenim bitti, sanki istediklerim hiç olmayacak gibi geliyor, en sonunda mutlu olacaktım olmadı yine, çok sağol cevap attığın için

daha bir okul uzatmayla güvenin giderse ohoooooo ilerde napıcaksın kimbilir nelerle karşılaşacaksın biraz kendine güven en ufak bişeyde tamam bitti herşey dersen işin zor dur bakalım bi hayat neler gösterecek bende seninle aynı durumdayım inan aynı durumda olan binlerceee öğrenci ver iyi o zaman hepimiz boğaz köprüsünde buluşalım el ele de tutuşalım toplu intihar niye okulumuz uzadı :33::33: rahat olllllllllllll :24::24:

tek ders sınavı yok mu?

evet sıla tek ders sınavları var ayrıca yaz okulu araştır bence!!!! benim 5 dersten kalan arkadaşım var salı da mezniyeti var :)))) 4ünü yaz okulunda alıcak 1ini de tek ders sınavı :)))))))

Son düzenleme:
daha bir okul uzatmayla güvenin giderse ohoooooo ilerde napıcaksın kimbilir nelerle karşılaşacaksın biraz kendine güven en ufak bişeyde tamam bitti herşey dersen işin zor dur bakalım bi hayat neler gösterecek bende seninle aynı durumdayım inan aynı durumda olan binlerceee öğrenci ver iyi o zaman hepimiz boğaz köprüsünde buluşalım el ele de tutuşalım toplu intihar niye okulumuz uzadı :33::33: rahat olllllllllllll :24::24:

doğru diyorsun ama benim bu kaz kafam karamsarlıktan patlayacak :) diyorum bende şans yok, o kadar şanssızlıklar geldi ki sanki bir güç benim okulumu uzatmamı sağlıyor :) yaz okulu ve tek ders ile hallolmuyor kızlar, bu dersten kalmasaydım oluyordu gibi ama artık olmuyor. oof of.... kep atmayı isterdim ama artık atamam

doğru diyorsun ama benim bu kaz kafam karamsarlıktan patlayacak :) diyorum bende şans yok, o kadar şanssızlıklar geldi ki sanki bir güç benim okulumu uzatmamı sağlıyor :) yaz okulu ve tek ders ile hallolmuyor kızlar, bu dersten kalmasaydım oluyordu gibi ama artık olmuyor. oof of.... kep atmayı isterdim ama artık atamam

üzülmeee :29: sıkılırsan msj at bana ben sana moral veririm :24: bende aynı durumdayım seninle

Son düzenleme:
büt yok kızlar, istanbulda bir üniv bu, bu okula geldiğim güne lanet olsun valla. sırf yaz okuluna kalalım da para kazanalım diye 1 kişi hariç herkesi bırakmış hoca o dersten..
fransa159 sağol valla çok moral verdin bana, durumumun dünyanın sonu olmadığına inanmaya ihtiyacım var :( ama yok ya benim kaderim böyle demek ki

yaz okulu kendi okulunda yoksa, gidip başka üniversitenin yaz okulundan alabildiği kadar dersi alıp ağustosta mezun olabilir bence.. bunu kabul etmeyen okul var mı ki?

bende 2 yıllık muhasebe okudum keşke daha çok üniversiteye odaklansaydın kpss her zaman oluyor.

çok gençsin daha...
1 dönem neki...
kocaman bi hayat var önünde...
çalışırsın yine olur...
takma bu kadar...

büt yok kızlar, istanbulda bir üniv bu, bu okula geldiğim güne lanet olsun valla. sırf yaz okuluna kalalım da para kazanalım diye 1 kişi hariç herkesi bırakmış hoca o dersten..
fransa159 sağol valla çok moral verdin bana, durumumun dünyanın sonu olmadığına inanmaya ihtiyacım var :( ama yok ya benim kaderim böyle demek ki

devamsızlıktan kalmadıysan eğer tek ders sınavına kalırdın...sen bu 1 dersi aldınmı almadın mı?onu anlamadım.tek ders sınavı olmak zorunda.her ünv de var.

üniv son sınıftayım, kpssye çalışıyordum, okul çok zorluyordu ama hep son anda bir şekilde kurtarmıştım dersleri, çok uğraştım, çok çabaladım ama dün bir ders yüzünden uzadı okul... şu an 1 dönem uzadı diye gözüküyor.. ben kasımda atanmak istiyordum bir kuruma, ama artık kaçtı ilk atama.. kendime güvenim bitti, demek ki ben aptalım, bir okulu bitiremedim, arkadaşlarıma kimseye derdimi belli etmiyorum güçlü durmaya çalışıyorum ama mutsuzum işte. hayallerim bitti, ben işe girecektim eve çıkacaktım hepsi bitti şimdi ne yapacağım. diyorum ya, hepsinden öte kendime güvenim azaldı. o kadar uğraşmışken... istediklerim hiç olmuyor, olmayacak sanırım. artık hayal kurmak çabalamak boşa geliyor, bir kere de ben mutlu olsam şöyle bi, olmaz mı ya. nolacak şimdi, off... bilmiyorum bilmiyorum bilmiyorum ....

ooowwww bu düşüncelerde ne böyle tatlımmm şıııışşşşttt kendine gel bakim sen birazzzz dünyanın sonu değil buuu benimde uzadı okulum bütün arkadaşlarım geçerken ben salak gibi kaldımmm dedim ben gerizekalımıyım herkes geçerken ben nasıl kalırım aileme ne derim iş hayatım olmayacak herkes beni küçümseyecek falan filaaannn.... bir sürü saçma sapan şeylerrr düşünmüşüm ne aptalmışım canımm inan bana böyleee kendini hiç üzme evet hayallerin vardır yıkılmışsındır fakat bu sana engel değil inan bana hayatta neler oluyor bu olay senin için çok büyük birşey ama dışarıdan bakınca gerçekten bu kadar abartılıcak birşey değil insanlar nelerini kaybediyorlar tatlım üzülme hiç birşey için geç değil sen yeterki istee hem bak 1 dersten kamışsın okulunuzda tek ders sınavı gibi bir şey olmuyor mu tatlım? bence üzülme sen yine gir kpss ye tatlım 4 yıllık okuduysan her sene oluyor sizin için kpss bunu biliyorsundur 2 yıllıksanda aldığın puan zaten 2 yıl geçerli olucak kendini böyle küçümseme yıpratmaaa belkide senin için hayırlısı böyleee vardır bir hayrı gerçekten kendini bırakma bu şekilde daha çok hırslan kpss ne çalış yine insan hayalleri için yaşar umutları için hayaller aslında hiçbir zaman yıkılmaz( kendin için kurduğun hayallerin) engellerin olur her zaman ama bu engeller seni hayallerinden vazgeçirmesin yoksa hayatın ne amacı kalır ki üzülme canım sadece kendine yaparsın kıyamam umudunu hiç bir zaman kaybetme ve unutma dünyanın sonu değil bu....

şıışşşşş canımmmm ne oluyor yahuuu yapma böyle kıyamam sanaaaa üzme kendini bu kadar ama hadiiiiiiiiii senin evet bir kaderin olabilir hayatım ama kaderine yön vermekte onu değiştirmekte senin elindeeee yapma böyle herşeyi kadere bağlama tatlımmmm belkide bugün üzülmen senin için yarın çok güzel birşeyin habercisi olabilirrrr buna inannn lütfen kendine bunu yapma

Tek ders sınavı her okulda var mı bilmiyorum ama İstanbul Üniversitesinde olduğundan adım gibi eminim.
Dersi hiç almamış olmana ihtimal bile vermiyorum bu kadar okulu bitirmek isteyen biri olarak.
Tek ders sınavından pek kimseyi bırakmazlar.

Son düzenleme:
her işte vardır bir hayır...size şuan hüzün veren durum ve mutluluk kaynağınız olacaktır,üzülmeyin..

güzelim 1 ders yüzünden okul uzattım demişsin,hangi üniverstedesin bilmiyorum ama sizin okulda tek ders sınavı yok mu,yoksa bile dert etme hem kpss daha iyi hazırlanmış olursun bu aradada dersini verip ünivsteyi bitirirsin.

Back
X