- 11 Mart 2012
- 30.291
- 60.018
- 798
- 37
Öyle düşünme bence. Ki Antalya gibi bir sehirdesin kıymetini bil. Kaçıncı sinifsin bilmiyorum ama surda okulunun bitmesine ne kaldı ki. Sonra gideceksin zaten ki buradaki günlerini ozleyeceksin kıymetini bilemedim diyeceksin. Yatay gecis falan da dusunebilirsin. Ama her harükarda o okulu başarıyla bitirmeye çalış yoksa pişman olacaksınne deseniz haklısınız elbette.. kafam o kadar karısık ki gercekten ne istedigimi bilmiyorum.. evden dışarı çıkmak bile bana korkunç geliyor. arabaların insanların seslerini duydukça boğulmuş gibi oluyorum. antalyaya universiteye gittikten sonra oldu bana ne olduysa. o kadar pişmanım ki keşke gitmeseydim
Universite kelimesini duyar duymaz tuylerim diken diken oluyor, midem bulaniyor resmen.
4 yillik guzel bir bolum okuyordum canim istemedi biraktim.
İstemiyorum ya istemiyorum! Okumak istemiyorum!!
Yurt ortamim geliyo aklima, sikintidan patladigim zamanlar geliyo.
Okulda surekli saate bakip ders ne zaman bitecek diye bakip duruyordum.
Arkadas yonunden zaten hic sansli degilim ardi ardina kazik yedim, gerci universitede cogu arkadasliklar boyle olurmus..
Bazen kendimi telkin ediyorum okumak zorundasin, eline bir meslek almak zorundasin, hayat zor gecim zor diyorum. Ama bu beni harekete gecirmiyor.
Kafamda bir meslek yok, ilerde ne is yapmak istedigimi bilmiyorum.
Her allahin gunu meslek testi yapiyorum hiiic yardimci olmuyo.
400-500 TL'ye malolan ve bos bos duran test kitaplarim da cabasi..
Okumasam hayatta 2. Bir planim yok evde kiz kurusu olcam bu gidisle.
Lutfen bana bir seyler soyleyin, kizin sövün ögüt verin ama bir seyler soyleyin lutfeen...
Calismak cok zor biliyorum tabi ki. Cunku ise girdim iki gunde biraktim. Beni yanlis anliyosunuz en buyuk sorunum bi istek yok icimde ilerde ne olmak istedigime dair en ufak fikir yok ogretmenlik hukuk tip muhasebe isletme hic biri ilgimi cekmiyor ilerde bu islerden birini yaptigimi dusununce aglayacak duruma geliyorumIyi halt yiyorsun, aptal, budala kardesim. Elinde her imkan varken canin okula gitmeyi cekmiyorsa gitme o zaman, birak hevesli olan, yol parasi bulmak icin canini disine takip calisan gercekten orayi hakeden insanlarin olsun universite.
Cok simariksin, elindekilerin degerini bilmiyorsun dostum.
Sana tavsyem, git asgari ucretle calis, ayaklarin patlayincaya kadar ayakta duracagin bir is olsun, bak bakalim dunya kac bucak ? Sen hayati kolay mi saniyorsun ? Universite mezunlari is bulamiyor, satis danismani bile olamazsin lise diplamasiyla cunku maalesef o pozisyonlar da unv mezunu issizler tarafindan kapilmis.
10 yil sonra hayatta bir baltaya sap olamadim, okul vardi ama ben gitmedim essek kafam diye aglarsin.
Ailen iyi demissin, eh tabi kzilarisin, evlensen bile ne olacak ki, el adami gozunun yasina bakmaz. Paran, meslegin, statun yoksa kim sana saygi gostersin, elin adami giedecek yerin, paran yok diye aldatir da, dover de sover de.
Aklini basina al biraz, okurken cok kizdim. Bu nedir ya , bu nasil bir kiymetbilmezlik ?
Neyse, soyle bir fikrim var : Tumden boskafali olmadigini dusunuyorum yine de, kendinin farkindasin. Su fikrime ne dersin, meela bakimdan, estetikten hoslanir misin ? Guzellik uzmani, kuafor, estetisyen vs olmak ister misin ? Onlarin da okullari var. Calismayi sevmiyorsan bu sekilde pratik meslek egitimine yonelebilirsin mesela. Ailenin maddiyati iyi sanirsam, bir kuafor salonun veya kozmetik merkezi acabilirsin sonra.
Calismak cok zor biliyorum tabi ki. Cunku ise girdim iki gunde biraktim. Beni yanlis anliyosunuz en buyuk sorunum bi istek yok icimde ilerde ne olmak istedigime dair en ufak fikir yok ogretmenlik hukuk tip muhasebe isletme hic biri ilgimi cekmiyor ilerde bu islerden birini yaptigimi dusununce aglayacak duruma geliyorum
Sen ne istiyosun peki?ona hayir buna hayir ne soyleyelimki biz sanaBen de sizin sayenizde bir sey daha ogrendim. Okumayan her bayan illa aldatiliyor demek.
Ben de sizin sayenizde bir sey daha ogrendim. Okumayan her bayan illa aldatiliyor demek.
Ben de sizin sayenizde bir sey daha ogrendim. Okumayan her bayan illa aldatiliyor demek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?