Okumakta Olduğunuz Kitap?

Bakirenin Aşığı-serinin son kitabına geçtim nihayet...okumıycam diyorum merak ediyorum ...

bende şimdi ılgın olut'un neva adlı kitabını okuyorum çok beğenilmiş güzel gidiyor bakalım bundan öncede kimsesiz kelebeği okudum güzeldi...

Tatlım bende dün başladım 2-3 sayfa okudum vaktim yoktu
inşallah bu akşam başlayacağım umarım bende beğenirim...

umarım beğenirsin kitap güzel ama ben sindire sindire kelimelerin anlamlarını cümleleri düşüne düşüne zor bitirdim,felsefe kitabı bi nevi,dümdüz anlamadan okumak istemedim,şuan boleyn kızını okuyorum,başlardayım ama uzun zamandır merakla bi kitabı okumamıştm ama bu boleyn kızı gerçekten merak uyandırıyor,daha 40 sayfa okudum

vadideki zambak- balzac geçen hafta bitti

şimdide 2 şehrin hikyesini okuyorum, çok beğenmedim ama enterasan geldi bana

beni en çok etkileyenlerin en başındadır..hatta çok ama çok özel bir yeri vardır bende bir kedi bir adam bir ölüm ün..ağlayarak okudum üniversite hazırlıktaydım hiç unutmam...arka fonda böyledir bizim sevdamız çalıyordu birde bu benimki sevda değil..kafamın içinde dönüp duruyordu...

aziz nesin-bulgaristan da türkler türkiye de kürtler..
jack london demir ökçe yi okuyacaktım ama vazgeçtim...
perşembe akşamından pazartesi sabahına kadar yoktum...o arada gittiğim yerde
nazan bekiroğlu nun yusuf ve züleyha romanını okudum..
birde khaled housseini nin uçurtma avcısını...ya bu işte bi hayır var..ne zaman demir ökçeyi elime alsam önümde bir engel oluyor...
dan brown un melekler ve şeytanları sarmadı...
bu arada tatilde ihsan oktay anar ın puslu kıtalar atlasını -üstün dökmen in yaşama yerleşmek kitabını aldım...elif şafak aşk sonra alacağım...
şimdi ben neye başlayacağım ya?kafamçokkarıştı

yoğun tavsiye üzerine Şibumi-Trevanian (Rodney William Whitaker) ye başladım.

Khaled hosseını bin muhteşem güneş aslında ilkin uçurtma avcısını okuyacaktım ama aldığım yerde bitmiş yotu.2.si Ayşe Kulin Veda ilkin Umutu almıştım sonra yazılanlar aklıma geldi ilkin vedayı okumak gerekiyormuş Umut onun devamı niteliğindeymiş
birde Dostoyevski klasiklerden Delikanlı yı aldık. Onu ilk eşim okuyacak
Dostoyevski nin romanlarıda çok güzel oluyor.
ben elimdeki kitap bitince ilkin hangisini okuyacağım daha karar vermedim
Ayşe kulin VEDA yada Bin muhteşem güneş hangisine başlasam?

buradaki tavsiyelere göre bugün gittim aldım kitapları

burdaki bazı arkadaşların tavsiyesi ilgimi çekti merak ettim
[/COLOR]

canan tan -yüreğim seni çok sevdi 2 günde okudum bitti opuyorumnanaktançok güzeldi yaa:gitme:
kitaptaki nazım hikmet şiirleri beni lise yıllarıma götürdü arkadaşların hatıra defterlerine mutlaka o günki ruh halime uygun bi nazım hikmet şiiri yazardımm güzel günlerdi...:gitme:

P.C Cast - Kristin Cast'ın gece evi serisinin 2. kitabını okuyorum şu günlerde
tavsiye edilir kızlar... vampir romanı ama korku değil

Teşekkürler lölizcim.. a.s. O senin güzelliğin.. :kedi:
:dilcikar: bulamazsınız işte, bana özel :umursamaz: Yaratıcı yönüm gelişiyor :roflol:, tek iyi yanı bu, derse uyarlamak için kafa patlatmak bazen sıkıcı bazen zevkli kafamçokkarıştı
Sıkıcı değildir yahu..
Ayırılan zaman herhangi bir gelişim/kişi/toplum için fayda sağlıyorsa sadece zevklidir yufkam.. opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…