Okumakta Olduğunuz Kitap?

Maxime Chattam ... Kara Büyü

yeni başladım. heyecanlı ve akıcı bir kitap.

Khaled Hosseını; Bin muhteşem güneş i
dün başladım çok güzel kitap hoşuma gitti tavsiye edrim
Yalnı bir şey soracam ben bu kitapları Bilindik bir avm den
kampanyalı kitap ürünlrinden indirimli aldım orjinaline göre bunlar
daha küçük everest cep yayıncılık diyor sayfa eksiği ya da korsan gibi
değildir demi avm ler de öle şeyler olmaz diye biliyorum
içim huzurlu alabilirmiyim boyutu küçük olunca aklım karıştı
sayfadan mı çalıyorlar diye ama eksik yok gibi
Eşim de bunlar yaz için seyahat için olduğunu söyle di.
bilgisi onlar varsa sevinirim reyonda ki kişiye soracaktım ama reyonda kimse yoktu o sırada soramadım.

hayır canım karşılaştırdım bende uçurtma avcısını okumuştum.... normal boy 374 sf..cep serisi 400 küsur falan...çeviridede sayfada da ..bi eksiklik yok...sıkıysa orjinal satmasınlar zaten..hemde avm de...:)

Ahmed Günbay Yıldız-SENı UNUTMAYA GÜCÜM YETMEDı GÜZEL BıR KıTAPTI

her konuda oldugu gibi bu konudada oburum

900katli insan- ben ötesi pisikolojiden bahsediyor (biraz agir geldigi icin kafam iyiken bölüm bölüm okuyorum

Nihat genc- edebiyat dersleri
nihat beyin agir uslubuyla kücük gercekci öyküleri yer aliyor henuz basindayim

Arka kapakünya edebiyatinda ahlaka önem vermemis bir yazar gösterin, yok!.Ben göstereyim:iste bahsi gecen türk yazarlari.Türkler neden ucuzunu arar?Türkler neden kisa yoldan denemek ister?Türkler neden sosyal ahlaka kisilige önem vermez?Türkler neden gercege , gerceklere saygi duymaz...

Tolstoy-bilgelik takvimi
adi üzerinde takvim gun gün hafta hafta daraldi mi , okuyorum..

bikac yarim kitabim var ama uzun süre elime onlari almayi dusunmedigim icin yazmiyorum

elif şafak_aşk
geç oldu biraz ama,okulum vardı....yada malum mazaret,elektrikler kesikti...kaydirigubbakcemile3

4 günde gece evinin 3 kitabını okudum fantastik sevenler varsa -ki benim 1 numarılı tercihim- laureell k. hamilton'ın anita blake serisini okumanız ardından p.c. cast ve kristin cast'ın yazdığı gece evi serisini tavsiye ederim. diğer roman tarzları maalesef okutmuyor. hayal gücüm reddediyor kitapları

Amin Maalouf, Çivisi Çıkmış Dünya ve
Ömer Hayyam, Rubaiyat.

tek kitap okuyamam ben, 1 den fazla kitabı dönüşümlü okurum.

Amin Maalouf, Çivisi Çıkmış Dünya ve
Ömer Hayyam, Rubaiyat.

tek kitap okuyamam ben, 1 den fazla kitabı dönüşümlü okurum.

bende de 3 kitap var şu an :)
Zülfü Livaneli -Sevdalım Hayat
Mustafa Sağ-Dini Atatürk Gibi Anlamak
Satılık -Patricia McCormik
Satılık kitabında şu ana kadar 3 defa felan geçti Atatürk Çiçeği geçiyor ..
Temin etmek istiyom o çiçekten
Ayrıca satılıkı öneririm

Arka Kapak

Lakshmi, Nepal'in bir dağ köyünde, küçük bir kulübede ailesiyle yaşayan on üç yaşında bir kızdır. Ailesi çok fakirdir ama yine de onun yaşamı okuldan en yakın arkadaşıyla seksek oynamak, siyah-beyaz benekli keçisini gütmek ve gaz lambasının ışığında saçının taranması gibi ufak mutluluklarla doludur. Ancak Himalaya'nın sert muson yağmurları mahsulden kalanları alıp götürünce, üvey babası Lakshmi'ye evden ayrılmasını ve aileye destek olmak için bir iş bulmasını söyler.

Lakshmi'yi, zengin bir kadının yanında hizmetçi olarak işe sokacağını söyleyen gösterişli bir yabancıyla tanıştırır. Ailesinin geçinmesine yardımcı olacağına sevinen Lakshmi, Hindistan'a doğru uzun bir yolculuğa çıkar ve "Mutluluk Evi"ne varır. Fakat çok geçmeden korkunç gerçeği öğrenir: kadın tacirlerine satılmıştır.

Lakshmi'nin hayatı, bir türlü uyanamadığı bir kâbusa döner. Yine de annesinin sözlerini aklından çıkarmaz - Dayanmak, zafer kazanmaktır - ve zamanla, diğer kızlarla, bu berbat yerden kaçmasını sağlayacak dostluluklar kurar. Ardından karar alma günü gelip çatar - hayatına sahip çıkabilme şansı için her şeyi riske atacak mıdır?

Patricia Mc Cormick'in, Nepal ve Hindistan'da yaptığı araştırmalara dayanarak bir çocuğun dilinden kaleme aldığı bu çarpıcı roman, gerçek olsa da akla hayale sığmayan bir dünyada, yaşam mücadelesinden zaferle çıkan bir kızı okuyucuyla tanıştırıyor. Lakshimi, bize masumiyeti, hüznü, trajediyi, mücadeleyi ve mutluluğu yeniden tarif ediyor.

Satılık, Amerika'da yüz binden fazla satmış ve "Ulusal Kitap Ödülü" finalisti olmuştur.

kendi yorumumuda bitirince eklerim :kedi:

sonsuz kulluk --- Rabia Christine Brodbeck
bugün başlıyorum inş.. daha önce diğer kitabını okumuştum ve en sevdiğim kitap oluvermişti..oda Hazreti ınsan umarım bunuda çok severimm

[khaled hosseını_ Bin Muhteşem Güneşi okudum dün gece bitirdim
çok müthiş bir kitap çok etkilendim.Şiddetle tavsiye ederim herkese
muhakkak herkesin hayatında okuması gerekli bir Roman.

Elif şafak / Aşk.
dün bitti , pek tahmin ettiğim gibi bir kitap değildi ama güzeldi , okunası bir kitap

Sitemiz yazarı sevğili püsküüt;
yazar Bahar Özdemir' miş opuyorumnanaktan
Sözlerinle sarıl bana hayallerim üşümeden-Bahar Özdemir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…