Okumakta Olduğunuz Kitap?

franz kafkanın davasını okudum. şimdide marcel proust'un geçmiş zaman peşinde kitabına başladım...

YAZGÜLÜ ALDOĞAN

Aşk ve cinsellik, gurur ve inat, gitmekle kalmak, iki sevgili arasında hiç bu kadar tartışılmamıştı.

"Bir kadınla erkeğin birbirini anlaması, birbirini istemesi, birbiriyle anlaşması, birbirlerini çok seviyor olsalar bile neden bu kadar zor?" diye düşündü Hayal. Evet, Uğur'u seviyordu, onunla sevişmekten zevk alıyordu ama niye her sevişmelerinde sorun çıkıyordu? Birbirlerini bu kadar sever ve vazgeçemezken neden yatakta da, hayatta da an İtişilmiyorlardı? Uğur ve Hayal mi anlaşamıyordu, yoksa ta başından beri Adem'le Havva da mı anlaşamamıştı?

Güçlü, başarılı ve çekici iş kadını Hayal, tutkuyla âşık olduğu genç, duyarlı, yakışıklı sevgilisi Uğur'u cinsel terapi yaptığı kadın hastalarıyla ne kadar paylaşabilecek? İkisinin de vazgeçemediği bu büyük aşkın öyküsünü bir solukta okuyacaksınız.

Mahkum Prensesi öneririm sana ,boleyn kızı 'ından önce okunması gerekiyor baya da sürükleyici..

Canım ben boleyn kızı ve kraliçenin soytarısını okudum güzeldi ama mahkum prensesi okuyamadım çünkü çok gerdi beni

Faruk POYRAZ - İSMET İNÖNÜ Yakın tarihimizi anlamamız açısından güzel bir kitap olduğunu düşünüyorum:))

ben bugün olasılıksız-Adam Fawer- bitirdim.şiddetle tavsiye ederim.harikaydı ve okuması çok zevkliydi.şimdi de -yeniay- ona başalayacağım.merak ediyorummmm.

en son üç kitap aldım
canan tan piraye.. okudum ve tatmin olmadım
boleyn kızı.. okuyorum ama bu da sıradan geldi ve kitabın ortaları çok sıkıcı, aynı şeyler dönüp duruyor
bir de baba ve piçi almıştım keşke ona başlasaydım diyorum ilk önce

Buraya yazmak aklımdan çıkmış.. Kısa bir toparlama yapayım..

Lucky - Sezgin Kaymaz (Haşarı bir dobermanın ve etrafındaki insanların öykülerinin anlatıldığı bir kitap.. Bayıldım! ıçinden köpek geçen herşeyin hastasıyım )

Bir Kedi, Bir Adam, Bir Ölüm - Zülfü Livaneli (Livaneli tutkumla okudum.. Mültecilerin dünyası, geçmişle hesaplaşmaları, Türk siyasi tarihinin eleştirisini kapsayan kitap içeriğinin güzelliğine karşın, az zamana çok şey sığdırma telaşıyla biraz karışmış gibi geldi.)

Kıvılcım Anı - Malcolm Gladwell (Bu başlık altındaki bir paylaşımda ilgimi çektiği için almıştım kitabı.. Bir fikir ne olur da akım haline gelir? ışte bu sorunun cevabı, çeşitli sosyolojik araştırmalarla tespti ediliyor. Daha başındayım.. Fena değil..)

Livaneli nin bu kitabını bende okumak istiyorum konu ilgi çekici gerçekten .Ben Limon Ağacı nı okudum nihayet ve tavsiye ediyorum okunmasını bu arada uzun süredir yoktum ve avatarını yeni gördüm sevgili püsküüt ne güzelsinŞeniz

Baba ve Piç güzel canım.ben başlarda biraz sıkılmıştım ama güzel bir kitap.

ben de en son Ayşe Kulin" Umut" kitabını

Birde İskender Pala nın "Babilde Ölüm,İstanbul da Aşk" kitabını aldım.

Umut, kitabını fazla beğenmedim.
Babilde Ölüm İstanbulda Aşk kitabınada başladım ama devam etmedim.Artık tatil dönüşü okurum.Kız kardeşim okuyor.Güel gidiyormuş şimdilik.

E-eee biz nasıl buluruz bunları?

Çok ayıp ama.. İnsan böyle hevelendirilir mi yahu!?

:roflol: opuyorumnanaktan

:dilcikar: bulamazsınız işte, bana özel :umursamaz: Yaratıcı yönüm gelişiyor :roflol:, tek iyi yanı bu, derse uyarlamak için kafa patlatmak bazen sıkıcı bazen zevkli kafamçokkarıştı

bi kitabı 2-3 günde okumayı sevmiyorum, bi oturuşta bitmeli bence, son 3 günde şunları okudum: selma ve gölgesi- peyami safa, sadist- stephen king, aşka şeytan karışır- hande altaylı (en güzeli bu )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…