Okumakta Olduğunuz Kitap?

bende çok beğendim okuduğum kadarıyla, bundan sonrada eroinle dansı okuyayım diyordum, beğendiğiniz mi siz ?

Canan Tan'ın Kitaplarını Çok beğendim Eğer Bundan sonra kitap ararsan Yüreğim Seni Çok Sevdi Kitabını Oku

Bu kitaba yeni başladık güzel gidiyor bunu da tavsiye ederim.

Canan Tan'ın Kitaplarını Çok beğendim Eğer Bundan sonra kitap ararsan Yüreğim Seni Çok Sevdi Kitabını Oku

Bu kitaba yeni başladık güzel gidiyor bunu da tavsiye ederim.

teşekkür ederim canım not ettim.bende canan tanı çok beğeniyorum yazar olarak, diğer bütün kitaplarını okudum sadece eroinle dans kalmıştı, oda tavsiye edildi şimdi okunma sırası onda

teşekkür ederim canım not ettim.bende canan tanı çok beğeniyorum yazar olarak, diğer bütün kitaplarını okudum sadece eroinle dans kalmıştı, oda tavsiye edildi şimdi okunma sırası onda

Ben ilk yüreğim Seni çok sevdi kitabı ile başladım devamı geldi bakıyım sonunda yine yorum yaparım zaten bu kitap hakkında.

Nicholas sparks-Defter
The Notebook isimli filmin senaryosunu oluşturan romanı okuyorum,her roman uyarlaması filmde olduğu gibi pek çok atlanan nokta var,okunası bir kitap yerimseniben

Sitemiz yazarı sevğili püsküüt;
yazar Bahar Özdemir' miş opuyorumnanaktan
Sözlerinle sarıl bana hayallerim üşümeden-Bahar Özdemir
Tahmin edileceği gibi merakla bekliyorum eleştirini.. :kedi:
nasıl yani şair Bahar Özdemir mi :uhm::1shok: ciddi misin
lölizcim.. Evet, benim de şiir kitaplarım (bir şiir, bir şiir-öykü karma) var ama benden başka yazıyla uğraşan bir Bahar Özdemir daha var.. Sen hangimizi kast ederek sordun bilemiyorum ama önemli değil sanırım.. yerimseniben
Sadece ve özellikle şiir konusunda tarzlarımız oldukça farklı adaşımla..

zülfü livaneli sevdalım hayat
yazarın hayatını okurken türkiyeninde yakın tarihine göz atmış oluyorsun
ben sıkılmadım okurken güzel gidiyor

anayurt oteli - yusuf atılgan

hiç bişi anlamadım henüz. dili bi tuhaf.

ateş böceklerinin mevsimi maeve binchy diger ktaplarını zevkle okudum baklım bu nasıl?

:içelim: slm arkadaşlar bu ara yeni bi kitap bitirdim elif şafak /AŞK çok güzel ya tavsiye ederimsenağlama

YUFESTA ile ŞİBENZA/ Fethin ikinci şifresi - Furkan SEMİH
Daha yeni başladım. 30 sayfa felan okudum bir çırpıda.. inanılmaz güzel.. bu gün bitiremezsem çatlarım heralde. delikafadulden

Yazar Elif Şafaktan '' AŞK'' adlı romanı okudum en son ve her keze tavsiye ederim. Roman en büyük aşktan bahsediyor ''yaradana karşı duyulan aşk''. müthiş bir hikaye, sadece bir hayal ürünü değil tarihi gerçekler taşıyan bir roman. Elif Şafak benim yeni keşfettiğim bir yazar, bunu üzülerek söylüyorum çünkü son dönemlerde bukadar kelime dağarcığı zengin ve hayal gücü geniş birine rastlamamıştım. kitaplarını bir nefeste okuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…