Okumakta Olduğunuz Kitap?

ayşe kulin-umut u okuyorum şu an ama
naşide gökbudak-''feraye'' yi şiddetle tavsiye ederim
bi de aynı yazarın ''perina nın hikayesi '' çok güzeldi

yusuf atılgan - anayurt oteli okuyor idim 1 saat evveline kadar.. beğenmedim.
şimdi ise ferit edgü - hakkaride bir mevsim'e başlıyorum bakalım

stephenıe meyer in yeni ayını okuyorum.. daha öncesnde de alacakanlık ı okumöuştum süper bi seri şiddetle tavsiye edilir

''Gizli Aşk Bu''
everest yayınları
yazar - Özen yula
çok güzel bir kitap , beğeneceksiniz tavsiye ederim

Ramses, Işığın Oğlu - Christian Jacq
Seri 5 kitap halinde. Mısır'ın kaynaklarına dayanarak kurgulanmış firavunların dönemindeki tarihi anlatıyor.
Çok ünlü ve gerçekten beğenilen bir kitap. Serinin ilk kitabındayım. Herkes çok güzel olduğunu söylerken, ben kitabı yarıladığım halde hiç de tatmin olmadım. Öyle etkileyici, çekici bir yanı da yok ama kitabın daha da ilerlerinde fikrimi değiştirebilirim... Şimdilik beğenmedim

ahmet ümit _patasana

burdan bi arkadaşın tavsiyesiyle elif şafak'ın mahremini aldım, şimdi onu okuyorum :)

Şu anda Tanrılar Okulu'nu okuyorum. Yazarı Stefano E. D'Anna. Varlık felsefesi, evrenin yasaları gibi konulara meraklıysanız, Secret sizi etkilediyse okumanızı tavsiye ederim.
Arka kapak yazısı şöyle;
Gerçekleştirecek düşü olanlar için bir varoluş okulu kuracaksın... Bu okulda "düş"ün var olan en gerçek şey olduğunu insanın gerçek diye nitelediği şeyin, kendi düşünün yansımasından başka bir şey olmadığını öğretilecek.
Bir sorumluluk okulu kuracaksın pragmatik düşünürler için mutluluğun ekonomi anlamına geldiğini ve zenginliğin, refahın ve güzelliğin her insanın doğuştan hakkı olduğunu öğreten bir okul.
Sonsuzluğa uzanan bir okul kuracaksın, nefesim nefesi olacak, adımlarımdan yol bulacak, bir Tanrılar Okulu... Dört koldan engellendiğini göreceksin, hiçbir saldırı seni korkutmasın ve bil ki, aslında her zorluk ve düşman gerçekte sana, senin en yakın müttefikin ve yeri doldurulamaz bütünlüğünün bir parçası olduğunu gösterecektir.

Dün kitapçıda çok kararsız kaldım koloniyi şimdi mi alsam sonra mı alsam diye. etrafıma bakınırken En Okunaklı Kampanya adıyla 4 liraya kitap satıldığını gördüm. kitap okumaya o kadar açım ki şu aralar, koloniye vereceğim parayla kendime 4 kitap alırım dedim, en azından biraz doymuş olurum:) Ama Koloni kütüphanemde olacak elbette.
Evet dün 4 kitap aldım, birine hemen başladım işyerinde ama öyle bir tanesi vardı ki, resmen beni oku beni oku diye çağırıyordu:) Ben de ısrarına dayanamadım
Hayalet Hikayesi- Peter Straub
Şuan 164. sayfadayım, öğle yemeğine falan çıkmadım, kitap okuyorum.
Gerçekten muhteşem. Korku, gerilim tarzı seviyorsanız önerebilirim. Gerçi bu yazarı ilk defa okuyorum ve kitabın çeyreğinde bile değilim ama anlatımını sevdim. Çok gerçekçi yazıyor ve sanki birebir imgeleme yapabiliyorsunuz.
Öyle ki, gece ışıkları söndürüp yatağıma yattığımda kitapta geçen parlayan bir çift gözü göreceğim diye ürktüm hemen duvara dönüp uyudum:)

kurt seyt ve murka'yı okuyorum nermin bezmen'den... kurt seyt ve shura kitabının devamı beğenerek okuyorum ama şunu diyebilirim ki shura çok daha güzeldi..

zülfü livaneli- engereğin gözündeki kamaşma

hiç beğenmedim desem yeridir. halbuki çok severek okurum kendisini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…