Okumakta Olduğunuz Kitap?

En iyi terapistim "BEN"
Dr. A.Cem KEÇE

Şu anda bu kitabı okuyorum ve insan kendisiyle ilgili birçok şeyin farkına varıyor. Kişinin kendisine nasıl baktığını gördüğü, duyguların gücünü hissettiği ve en iyi terapistin kendisi olabileceğini özümsediği bir REHBER KİTAPTIR.
KESİNLİKLE OKUYUN.

canan tan- eroinle dans

canan tan ın kitaplarını çok seviyorum
en son yürekler ölür
yüreğim seni çok sevdi
piraye
bunlarda severek okuduğum kitaplarıdır alkisalkisalkis

canan tan- eroinle dans okuyorummm

canan tan ın kitaplarını okumayı çok seviyorum
piraye
en son yürekler ölür
yüreğim seni çok sevdi
bunlarda severek okuduğum kitaplardır alkisalkisalkis

sandy tolan- limon ağacı

başlardayım ama sürükleyici. çeviri de çok iyi

ben okudum ve çok sevdim Filistin meselesi hepimizce malum ama acıları bu boyutuyla ve bu bakış açısıyla okumak çok dokundu bana

bende tolstoy un
MUHAMED
yada diğer adıyla gizlenen kitap. okuyorum

Bu kitabı bende okumak istiyorum bitirince yorumlarını bekliyoruma.s

suanda philippa gregory 'nin Kraliçenin Soytarısı adlı kitabını okuyorum. bundan öncede aynı kişinin yazdığı Boleyn Kızı nı okudum. Bu yazarın serisini okumanızı tavsiye ederim çok sürükleyici.

elif şafak-aşk kıtabı bıtırdım ve hemen Kiralık adamı okumaya basladım onuda bıtırdım ve canan tan ın en son yurekler oluru okumaya basladım oda bıttı bostayım karar veremıyom ne okusam dıye...kocam askerde olunca okumaya verdım kendımı..

Uçurtma avcısı iki günde bitti...çok beğendim..okumayanlara tavsiye ediyim bari..Elif Şafak Siyah Süt'e başladım ama içeriğini bilmeden aldım annelik logusalıktan bahsediyor ..napalım okuyacagım artık..

Wc.Andrews Salkım Söğüt

yaz okulu falan derken baya ara vermiştim tekrar devam ediyorum bugün başladım

Bende Elif Şafak "Aşk"ı okuyorum gayet güzel tasavvufi bir kitap... Elif Şafak'ın Baba ve Piç adlı kitabını okuduktan sonra almaya karar verdim. Genelde reklamı çok yapılan kitaplar beklentimizi karşılamıyor ki Aşk gayet iyi gidiyor.... Arkadaşlar psikolojik sürükleyici kitaplar okumak isterseniz Irvin D.Yalom'un kitaplarını tavsiye ederim..Çok akıcı...Eğer akıcı ve de bilim kurgu derseniz de Dan Brown ihanet noktası da çok akıcı...gibi gibi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…