Okumakta Olduğunuz Kitap?

iclal aydın yaz bitmesin
yeni bitirdim
şimdi elif şafak aşk başlayacağım
umarım hoşuma gider :)

Çinli Sinderella yeni bitirdim..
gerçekten çok başarılı bir kitap ..
yazarın gerçek yaşam öyküsü..
kitap tavsiyelerinde de konusunu anlattım..tavsiyemdir..sengözlerimebaksanab

stephen meyer alacakaranlık yeni bitirdimm off devam kitaplarınıda istiyorum ya hatta hepsini istiyorumzemuszemus..

ben hepsini okudum cok guzelll
hatta 5. kitap midnight sun (edward'in gozunden) internete sizmi olan bolumlerini okudum
cok begendimmm son kitap dahada bi guzelll ...

ben hepsini okudum cok guzelll
hatta 5. kitap midnight sun (edward'in gozunden) internete sizmi olan bolumlerini okudum
cok begendimmm son kitap dahada bi guzelll ...

bende hasretle bekliyorum hepsini alcam ama indirimli bi kitapçı buldum gidiyorum bakıyorum sürekli hala gelmemişmafoldumben..hepsi birbirinin devamı dimi canm??
ayy bide alacakaranlığın filmini çok merak ediyorum onu izledinmi çok güzel diyolar..

kızlar ben tüm seriyi okudum alacakaranlık'ın bir ayda :) öyle harika ve sürükleyici ki çılgın gibi okuyorsunuz, işi gücü bıraktırır. bu arada ben de yeni ay'ın filmini çok merak ediyorum okuyup gözümde canlandırdıklarımla uyum sağlayacak mı bakalım. :) uyarlamaların en sevdiğim yanı önce kitabı okuyup sonra filmde gördüklerimle aklımda canlandırdıklarım arasında karşılaştırma yapmak :)

bu arada şu anda otostopçunun galaksi rehberini okuyorum. 5li bir seri ve tüm seri bir arada ciltlenmiş. harika bi komedi/bilimkurgu. kitabın yazarı douglas adams'ı da çok seveceksiniz

madame Bovary i ben okudum pek güzel değil zannımca hayal kırıklığı yinede okuduğun zaman görüşünü bildirirsen sevinirin canım

Yapma ya (
Arkadaşımda pek olumlu bişey dememişti ama yinede başladım bakalım.Şimdilik bi sorun yok.Yazaraım inş.

hangi kitabı okuyorsunuz bu italyanca aşk başkadır yazarı değil mi?
Yok canım o başka.

Benim okuduğum Gustave Flaubert in kitabı: "Madame Bovary" kitabın adı.

Madame Bovary i epey uzun zaman önce okumuştum beğenmiştim son kısımları ilginçti hatırladığım kadarıyla umarım sen de beğenirsin canıma.s

ben okudum 4 kitaba 60 euro vermistim
temmuzda dvd'sini aldim ama çizik cikti sonra degistiremedim cunku bonunu kaybettim
ve gecen hafta yine aldim sirf koleksiyonumda yer alsin diye film cok guzel izlemediysen internetten izle... bende izleyememistim ark tavsiye edince vizyondan kalkmisti geç kaldim netten izledim bende....
evet kitaplar birbirinin devami... cokta guzel ama ben dedigim gibi sonuncuyu begendim kizlarin ask mantiklarini bildigimiz için erkegin ask halini okumak daha guzel geldi o yuzden midnight sun'u dahada cok begendim tavsiye ederim...
dedigim gibi keske yazar ilk 4 kitabin tekrarini edward'in gozunden anlatsa....
ne guzel olur...

Madame Bovary i epey uzun zaman önce okumuştum beğenmiştim son kısımları ilginçti hatırladığım kadarıyla umarım sen de beğenirsin canıma.s

o kitabi ben hala bitiremedim acik okumaya bile cesaret edemiyorum o kadar uzun kiiiiiii :)))))

jean cristophe grande nin koloni isimli kitabını okudum haftasonu.tavsiye ederim çok sürükleyici bir gerilim-polisiye....

% 100 istanbul, ERK Acarer
Istanbul tarihi meraklisina tavsiye ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…