Okumakta Olduğunuz Kitap?

Üç kadın, üç hayat ve evlilik hayalleri... Kulağa çok hoş gelen bu sözcükler, bir anda kâbusa dönüşebilir... ve her kadın aşağıda anlatı-lan küçük hikâyelerden birini, bir şekilde yaşayabilir.Emmy, nişan yüzüğünü parmağına takmaya bir adım kala yirmi üçlük bir çıtır uğruna erkek arkadaşı tarafından terk edilir. Beyaz ge-linliği ve muhteşem düğün hayalleri bir anda suya düşer... Arkadaşları, yaşadığı hayal kırıklığını unutması için erkeklerle gününü gün etmesini tavsiye ederler. Ama Emmy için sorunun çözümü gerçekten bu mudur?...Leigh, yayıncılık dünyasında hızla yükselen başarılı bir kadındır. ımrenilecek bir işi, herkesin hayran olduğu mükemmel bir erkek ar-kadaşı ve hayalini kurduğu gibi bir evi vardır. Ama edebiyat dünyasının ele avuca sığmaz yazarı Jesse Chapman'ın son eserini yayı-na hazırlarken bu pırıltılı yaşamın içindeki çatlakları ve karanlık köşeleri fark etmeye başlar.Gerçek Leigh'in yaşamı acaba hangisidir?...Adriana, ünlü bir mankenin muhteşem güzellikteki biricik kızıdır. Dokunduğu erkekler onun elinde adeta bir oyuncağa dönüşür. Ama Adriana'nın annesi, otuzuna yaklaşmakta olan kızına, artık evlenmesi gerektiği gerçeğini sık sık hatırlatır. Evet, yaş ilerledikçe güzel-liğin de gitgide söndüğü acımasız bir gerçektir. Acaba annesi gerçekten haklı mıdır?...

Merak ettim:))

şuan okuduğum kitap en son yürekler ölür
yazarı canan tan.
Yazar ,aşk ve organ nakli gibi konuları işlemiş.okunması gereken bir kitap arkadaşlar.

Valla Elif Şafak -AŞK kesinlikle okunması gereken bir kitap...Ön yargılardan sıyrılın ve okuyun bence..eşim bile hiç bir kitaba bu kadar takıldığını görmedim..şu anda kadının bütün kitaplarını merak ediyor..bence okuyun ve eşlerinizede okutun...ben herkese okutmaya çalışıyorum..:)))

Hasan Ali Toptaş Gölgesizler bu yazarı Vedat Türkali referansıyla tanıdım değişik bir deneyim varoluşçuluğu Anadolu kasabalarına taşımış ilginç bir yazar üslup güzel kurgu güzel bakalım hikaye nasıl bitecek

Olasılıksızı bitirdim.

Kitabın arka kapağını okuyunca beklentim daha fazlaydı.Ama yinede güzel heyecanlı bir kitap.

İllede okumalısınız diyemeyeceğim.Okusanızda olur okumasanız da(Bana göre)

Şimdi Madame Bovary i okuyorum.Daha önce okuma fırsatım olmadı .İnşallah güzeldir.

Piraye 'yi iki aksamda bıtırdım..harıkaydı..

Bu aksam da Aşk'a baslıyorum bakalım nasıl..:1rolleyes:

khaled hosseini nin ""bin muhteşem güneş"" adlı kitabını yeni bitirdim
şimdide stephen king in ""oyun ""adlı kitabını okuyorum

bin muhteşem güneş i şiddetle tavsiye ederim..

hangi kitabı okuyorsunuz bu italyanca aşk başkadır yazarı değil mi?

İkinci Şans Jane Green
Bir haftadır elimin altında ama ilk defa canım kitap okumak istemiyor mafoldumben
Daha 10 sayfa okumuşum

madame Bovary i ben okudum pek güzel değil zannımca hayal kırıklığı yinede okuduğun zaman görüşünü bildirirsen sevinirin canım

CANAN TAN
En Son Yürekler Ölür...
kızlar sonunda okumaya fırsat buldum ve bitirdim çok güzel bir kitap tavsiye ederim...

şimdide çok eski olan bir kitabı okuyorum (gerçek yaşanmış)

Milliyet Yayınları 1994
Bir Türk kadınının Frankfurt Cezaevi'nde yaşadığı tecavüzü ve Alman hakimin cinsel tacizini anlatan bu "GÜLÜN DİKENİ" isimli Sara Gül Turan'ın yazdığı kitap sansürlendi yetmedi yasaklandı. Almanya'da iş kadını olarak yaşamını sürdüren Sara Gül Turan haksız yere onyedi ay cezaevinde kalmasının, "yüzyılın adalet skandalı" olarak nitelendirilen yargılanmasının öyküsüdür.

Son düzenleme:
Hayat Devam Ediyor (bir genç kızın gizli defteri-7) ipek ongun bir günde okuyup bitirdim.tamam edebi bir eser değil ama orta okuldan beri takip ediyorum Serra yı kütüphanede görünce napmış diye ömerak ettim aldım okudum.oh iyi yaptım.serinin son kitabını da okyuyayım bari:)
şimdi de Senai Demircinin Söz Yangını nı okuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…