Okumakta Olduğunuz Kitap?

1. Bence o espiriyi yapma canım :dilcikar:

2. Yemişim senin ruh halini... delikafadulden Peki şuanki ruh halin hangi kitabı okumaya elverişli bakem.. CADIARZU

bende şu an olasılıksızı okuyorum canım 2 gün önce başaldım
yazmıştım bende buraya okumaya başladım diye........bende övgülerden
merak ettiğim için alıp okuyorum

Bu Olasılıksız furyası bitmedi mi daha? akannehir Okuduğum zaman ben de beğenmiştim... En azından sürükleyici olması güzel... yerimseniben

merhaba kızlar su ara sıdıka hanım die bir kitap okuorum Naşide Gökbudaktan..Bundan önce de elif şafaktan aşk'ı okudum bayıldım ya çok güzeldi...yerimseniben

kızlar ben Allah kabul etsin inşallah ku,an okudum hatmettim şim elimde hz.muhammed,in (s.a.v) kitabı var onu okuyorum komşum hediye etti sağolsun sizede tavsiye ederim

1. Bence o espiriyi yapma canım :dilcikar:

Bu Olasılıksız furyası bitmedi mi daha? akannehir Okuduğum zaman ben de beğenmiştim... En azından sürükleyici olması güzel... yerimseniben

bu kitabın bitme zamanımı var canım ya
yeni duydum yeni başladım...ben o sizin furyayı kaçırmışım herhaldezemuszemus

senden baska yok
yazari: marian keyes
eeger catch and release turkce cevirisi:askin pesinde
filmini begendiyseniz kacırmayın bu kitabi derim

ihanet noktası
yazarı: dan brown
okumaya yeni başladım biraz macera seven biriyim henüz tavsiye edemiyorum başlarda olduğum için ama heyecanlıya benziyor....

Devrim Bize Yakışırdı - Zeki Kırdemir...

hımm bende bu kitabı çok sevmiştim . demek filmi vardı . bunu kaçırmışım :roflol:

yok canım filmi yok ama bu filme benziyor konusu ben sanseseri bu film ve kitabi aynı anda almıstım konular cok yakın cıktı burayada yazıyım ıstedim filmi begenen kesin kitabida begenir diye alkisalkisalkis

boleyn kızı serisine bende başlıycam, sadece ilkini okumuştum boleyn kızı ama sardı baya :)
şu andada pandora yı okuyorum anne rice kitabı.

kesinlikle tavsiye ederim.. 4 kitabını da bitirdim şimdi boleyn mirasının kitapçıma gelmesini bekliyorum...

Olasılıksız dan bahseden arkadaşlar kesinlikle çok iyi bir kitap...
olasılıksızdan hızını alamayanlar hemen hemen aynı tatta empatiyi okuyabilirler..
aylar oldu okuyalı ama hala bazen açıp okurum :)
en son işaret,ihanet ti okudum şimdi seçilmişi okuyorum 3 lüyorum.. 2 kitap devamı daha var sanırım.. hoş bi seri.. gece evi romanı...

bende boleyn kızını yeni bitirdim ilk gördüğümde destan gibi gelmişti ama kaptırınca hemencecik bitiverdi sırada kraliçenin soytarısı ve bakirenin aşığı var

Elif şafak Baba ve Piç i okudum.Sonrada Aşk ı ikiside süper tavsiye ederim.
Daha yeni tanıştım yazarla ama Pinhan kitabınıda sipariş verdirdim.

Katılıyorum.Evet güzel.Yazar bi çok konuda bilgili.Ama ben arkadaki yazıya bakarak farklı bveklentilerdeydim :))) Yinede sürükleyici.bende sonunu merak ediyorum.
Az kaldı.

ihanet noktası
yazarı: dan brown
okumaya yeni başladım biraz macera seven biriyim henüz tavsiye edemiyorum başlarda olduğum için ama heyecanlıya benziyor....
Dan Brown ın bi tek bu kitabı kaldı okuyacağım.Eminim çok güzeldir.

bu kitabı bitirince güzel bi özet geçer misin ?
ona göre kütüphaneme katıcam zemuszemus

Yakın tarihimizin bir yandan komik öğelerle bir yandan da acı gerçeklerle anlatıldığı traji komik bir eser... 80 öncesi dönemin, o dönemdeki devrimci gençliğin, darbenin ve çoğunlukla hapishane günlerinin anlatıldığı otobiyografik bir roman... Bazen olan komik olaylara gülerken bazen de acı gerçeklere üzülüyor insan kitabı okurken...

Eğer yakın tarihe karşı ilgin varsa kütüphanende bulundurmanı öneririm... Tabii sadece bulundurmak değil okumak da lazım. yerimseniben Keyifli okumalar... a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…