Okumakta Olduğunuz Kitap?

Şu an İşaret'i okuyorum P. C. Cast/ Kristin Cast a ait.
beğendim mi hayır. sıkıldım mı hayır .
alacakaranlık serisinin hayranı olarak sıradan geldi açıkçası. ama yarım da bırakmam tabi ki . sözün kısası douyurucu bir kitap değil. okumasanız da birşey kaybetmezsiniz.:1closedeyes:

ıki kitabın kaderi de aynı oldu.. yerimseniben

Saroyan / Dünyanın Bir Öğle Sonrası - Yazdığı oyunun sergileceği şehre gelen yazar, boşandığı eşi ve iki çocuğu ile görüşür....

Zafer Alcan / Hayallerinin Sınırsız Dünyası - Yazmakta olduğu kitabında akıcılığı kaybeden yazarın bilimkurgu(msu) hikayesi..

Her ikisinin de yaklaşık otuz sayfasını okuyup, rafa geri kaldırdım.. Ya onlar beni saramadı ya da benim ruh halim, birşeyin tutamayacağı kayganlıkta şu sıralar..

ışte tam olarak da bu nedenle "bildik sularda" yüzmeyi kendime borç saydım..

Taoucu, feminist, çevreci ve anarşist Ursula K. Le Guin den yine bir eleştirel bilimkurgu.. Hayal kırıklığı yaşamadığım yazarlardan biridir..

"Her Yerden Çok Uzakta"

Ohh.. Adı bile yeter! :roflol:

jean christophe grange.....taş meclisi
yaww kızlar ben bu kitabıda herkese tavsiye ederimm..bi solukta okuyosunuzz..kitaba başlamamın ikinci günü ve bugün bir tencere daha yaktımmm..kitabı okuyacağım diyee:roflol:

Wıllıam Gibson- Mona lisa okuyorum ama pek sarmadı daha bazı yerleri akıcı ama bazı yerleri sıkıcı bakalım nasıl devam edecek daha başındayım

yapboz u okuyorum ve her gün biraz daha şaşırıyorum. çok enteresan bi kitap

stephenıe meyer-Alacakaranlık-

Filmini izledim şimdi kitabını okuyorum.Diğer serilerede başlayacağım.Süper kesinlikşe tavsiye ederim

jean christophe grange.....taş meclisi
yaww kızlar ben bu kitabıda herkese tavsiye ederimm..bi solukta okuyosunuzz..kitaba başlamamın ikinci günü ve bugün bir tencere daha yaktımmm..kitabı okuyacağım diyee:roflol:
Grangé de aynı Dan Brown gibi bir solukta okunan yazarlardan..
Yaz zamanı.. Tatil yaklaşıyor.. Yeni kitapları çıksa da, tuza, kuma bulayıp okusak.. :kedi:
turgut özakman......DİRİLİŞ (çanakkale 1915)
Mesajını okuyunca suçluluk duydum.. Ne zaman aldığımı bile hatırlamıyorum bu kitabı.. Rafta durduğu yerden öylece beni seyrediyor.. Bir itki lazım okumam için herhalde.. gamyoncuiremsu

Amma Hoş Adam
Marian Keyes
:1rolleyes:

Son düzenleyen: Moderatör:
stephenıe meyer - şafak vakti
çok kişi şuan bu seriyi okuyor.. ben okumuyor olsam çok abartıldı diyebilirdim.. ama gerçekten harika sürükleyici

Kızlar gazete sayfalarında aldığım kitap önerileri var ben ilgimi çeken
2 tanesini aldım alıp okumayı çok istiyorum içinizde varmı bunları okuyan
Özellikle bu kitabı alp okuyacağım Vickı myron-DEWEY Dünyanın en ünlü kedisinin öyküsü
Açıklaması şöyle ( Yayınlandığı ilk günde dünyada rekor ilgi gören ve sıradışı
öyküsüyle yürek ısıtan DEWEY.) İŞTE BU KİTAP ÇOK İLGİMİ ÇEKTİ.Mutlaka okumak istiyorum.
Diğeri Kevin Hakkında Konuşmalıyız-Lionel Shrıver Açıklamasıaha önce hiç böyle bir kitap okumadınız...Anneliğin bu kadar sorgulandığı,anne- çoçuk ilişkisinin karanlık yüzlerine bu kadar yakından bakan bir kitapla hiç karşıkarşıya kalmadınız belkide.2005 yılında
Orange Ödülü nü kazan kitap.Her ülkede büyük ses getirdi.

olasılıksızı okuyorum o bitince yarım kalan yazın çocklarını bitirce
sonra göçebe
oo bi sürü sırada kitap var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…