Okumakta Olduğunuz Kitap?

buket uzunerin "istanbullular" i okuyorum..
ve biraz dozu agir geldigi icin bölüm bölüm "dokuzyüz katli insan" ben ötesi pisikolojiden bahsediyor

ask i bende merak ediyorum .. önceki gece saba tümerde izledim elif safagi ne kadar naif ne kadar tatli ya

Hande Altaylı'nın Maraz 'ı okuyorum.
yarıya geldim .zaten ince bir kitap. Tam yaz kitaplarından .

Elif Şafak-AŞK.................................................

beğenmedim o kitabı ben ilk kez bi kitabı yarıda bıraktım.
sürükleyici değil anlatımda hoşuma gitmedi.lmaz:
okuduğum kitapta kendimi ordaymışım gibi canlandırmam laızm. orda olduğumu hikayenin kahramanı gibi olmalıyımki tad alayım okuduğumdan. ama ne bilim elif şafak ağır geldi bana. kafamçokkarıştı

ayşe kulinden umut adlı kitabı geçen ay okumuştum.ben beğenerek okudum.hemde akıcı bir kitap hiç sıkmıyor.tavsiye ederim.

Elif şafak = Aşk.... Okuyorum, başlarda olmama rağmen sürükleyici, akıcı elimden bırakmak istemediklerimden...Sindire sindire beğenerek okuyorum

Delal- Gülseren Günana (töreyi anlatıyo)

ınsan ne ile yaşar- Tolstoy (iyilikten bahsediyo)

ikisinide hiç beğendim tavsiye etmem,yarım kalması die sıkıla sıkıla okudum valla

Delal- Gülseren Günana (töreyi anlatıyo)

İnsan ne ile yaşar- Tolstoy (iyilikten bahsediyo)

ikisinide hiç beğendim tavsiye etmem,yarım kalması die sıkıla sıkıla okudum valla

Canan Tan pirayeden sonra Yüreğim Seni Çok Sevdi elime yeni geçti.
Onu okuyorum şuan a.s.

Ahmet Şerif ızgören in MOKS ADLI KıTABI.KıŞıSEL GELıŞıM KıTABI GÜZEL ÖRNEKLER VAR ıÇıNDE

bi ara başladım hala bitiremedim
iş güç aşk meşk derken kitaba vakit kalmadı yaaaaaa....utanıyorum!!!!

Khaled Hosseni - Bin Muhteşem Güneş....

Bitmek üzere...

judith mcnaught -içinde aşk saklı süperdi çok beğendim. bu aralar aşk romanları çok hoşuma gidiyor opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…