Okurken Evlenen Var mı?

Aynen öyle, kendimle derdim neymiş bilmiyorum ki. bek onlar akıllı, 27-28 de evlenmeyi düşünüyorlar, tadını çıkarmışlar okuldan sonra. Ev süpürüp silmek için bu kadar sabırsızlanmak niye :)

Aynen öyle, kendimle derdim neymiş bilmiyorum ki. bek onlar akıllı, 27-28 de evlenmeyi düşünüyorlar, tadını çıkarmışlar okuldan sonra. Ev süpürüp silmek için bu kadar sabırsızlanmak niye :)
Demi:) okuldan sonra sevgili bile fazla sevgili olunca yine hesap veriyosun karışıyo herşeye bide biz evlendik yani:) anamın evinde paşa gibiydim yemek yapmyı bilmezdim kadına bi yararım olmadı ama şimdi öyle mi yapaydımda anama yapaydım keşke

benim kuzenim son sınıfta evlendi. maddi sıkıntıları da oldu, evliliğe alışma, okul, sınav stresi vs gibi şeyler de. okulunu bir yıl uzattı hatta. bence gerek yok. önce okul bitsin bir yük sırtınızdan insin, işe yerleşin ondan sonra da düğün dernek olur.

Bennnn.. Hem okudum 2. Snfta evlendm 3. Snfta çocuğum oldu ve 1 sene kaldm ama olsun meleğim oldu 1 yıl kaybım önemli değill. Eşimle okuduk desem yeridir bana her konuda yardım etti oda bile yapmıştık ben ders çalışaym die şimdiki aklım olsa yüne evlenirmmm

OLMAZZ ha iyi bir işi birikimi varsa amenna ama zor diger türlü kem küm eder.. Bak burada tecrübeli olarak diyeum :))

Ben evlendim.y.lisans yapıyordum ailem çok karşı çıktı ama ben inatlastim.Hemen hamile kaldim (kocamin ve kv.oyununa gelerek) y.lisans bitti dogurdum oglumu.evlilige alismak,baska bir bireye alismak ,onun ailesine alışmak ve birden bire eve kapanmak cok yipratti beni ve esimi ve tabi ve bebegimi .6 yil ara verdim herseye hayatimi askiya aldim.kv calismama izin vermedi esimde once cocuklar buyusun dedi.buyuttum oğlumu ve kızımı sonra göreve başladım. Tek yaptığım doğru bu oldu çocukları kendim büyütmek. Şimdi çalışıyorum çocuklar ozaman oldu.
Yiprandim mi evet özellikle çalışmadığım
süreçte çevredekiler boşuna okudun bişey olmayacaktır niye okudun falan dediler .hoş calismaya başlayınca da bu yaştan sonra çalışıp ne yapacan dediler (yaş 30)
Doğru insanı bulduğunu inaniyorsan neden olmasın ama yipranacagini unutma sorumluluk alman lazım. Öyle cantayi boynuna atıp kafelerde rahat rahat oturayim bu gün arkadasta kalayim vb.seyleri unut.
Hakında hayırlısı olsun

1. Öncelikle gerçekten içten cevap veren kişilere çok çok teşekkür ederim.. Bazı yorumları okuduğum, kırıldığım kişilerde oldu, ben onunla ilişkimi başlamadan önce burada yazmıştım, sevgili olduk yine burada yazdı, bir aile gibi gördüm hala da yazmaya devam ettim fakat bazı yorumlar yorum değil... Gerçekten son durumun ne olduğunu merak edenler olmuştur onlar için söyleyeyim aramızdaki sözü resmileştirdik aile ve yakın akrabalarında olduğu bir söz töreni yaptık, ilerleyen tarihte yakın bir zamanda nişanıda düşünüyoruz ( ben bu nişan olur diye düşünüyordum ama böylesini daha münasip gördük)... Evlilik kısmına gelirsek ondada karara vardık şu an 2. sınıfım ama üstten ders alma durumum var ve üstten ders alırsam yaz okulu ile okulumu erken bitirebiliyorum yani 1 sene sonra mezun oluyorum ( bu durum için daha çok çalışmya başladım ve sözlümde beni çalıştırıyor ) ve geçen gün yüksek lisansta çalışmak için bir hocamdan teklif aldım, okul biter bitmez yüksek lisansa başlıyorum birde artık okuldan kalan zamanlarda part time olarak sözlümün işyerinde çalışıyorum. Yani önümüzdeki sene yaza evlenmek için bir sorun kalmıyor aramızda..
  2. Bir an önce evlenmek istemesinide anlıyorum 30 yaşında olduğunu söylemiştim, baştanda bunun farkındaydı fakat buna ister inanın ister inanmayın aşk, özlem gitgide arttı aramızda, hani kavuşmak istedi hatta istedik, aynı evde kalmak vs...... biran önce yaşamak istedik, çok aptalca gelen şeyleri bile.... Herşeyi burda anlatamıyorum sonuçta yaşadığımız bazı endişeler var ... işte böyle . İyi bakın kendinize, umarım iyi geçer yılınız ...

Canımcım hayat senin hayatın en nihayetinde..kendin için en doğru kararı vermek için elbette enine boyuna düşünmüşsündür.hayırlı olsun inşallah mutlu bir hayat diliyorum

teşekkür ederim güzel yorumunuz için :)
100kişiden yüzü de aynı noktayı işaret ediyor diye mutlak doğru o olacak diye bişey yok.benim de hayatımda insanların asla yapma dediği iki şey oldu ve ben kalbimin sesini dinleyip yaptım bunlardan biri de okurken evlilikti .ve hiç bir zaman tercihlerimden dolayı pişman olmadım çok şükür.umarım sen de olmazsın.

Benim tam okurken olmayacak :) açıkçası ailem biraz istemedi, onlarda haklılardı... Karşılıklı konuştuk biz hemen evlenmek istememizin sebeplerini anlattık, ailemde neden istemediklerini, ileri bir tarihe atmanın neden iyi olacağını... Şanslıyım ki anlayışlı bir ailem var, bizede hak verdiler, beraber pek zaman geçiremediğimizi gördüler ve bize yardımcı oldular bu konuda, sözlüm bize daha sık gelebilecek artık, dışarda vakit geçirmeye vaktimiz olmuyor bizde böyle bir çözüm yolu bulduk :)

Adam 30 yaşına gelmiş işini kurmuş 20li yaşlar olan özgür sorumluluğun az olduğu yılları yaşamış . Şimdi de evlenmek istiyor normal .
Anormal olan kısım ise bunları gerçekleştirmek için senin hayatından çalması. Ne gerek var okurken evlenmeye bundan daha mutlu bir hayatın olmayacak evlenince üstüne genç yaşta yıpratacak seni.
Bi kaç seneye yaşım büyük diye çocukta ister o zaman ne yapacaksın kendi hayatından hep fedakarlık vereceksin.
Ama herkesin kendi hayatı . Kendin için en iyi kararı sen verirsin , benimki sadece benim için doğru olan görüş .

Okurken evlenmeyecekmiş ki

Hakkiniz da hayirlisi olsun. Benim arkadasim da 2. Sinifta evlendi ve ben ders calisirken onun baska seyler yapmasi cok kotu derdi hep. Ama bitirdi mi evet. Bence cok cok zorlancaginizi dusunmuyorum. Benim erkek arkadasim da bitmeden evlenmek istemio kafan rahat olsun dio bencede ole olmali. Herkesin kendi fikri sonucta :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…