- 22 Kasım 2014
- 3.217
- 4.664
- 133
- 39
- Konu Sahibi rengarenkdunyam
-
Aynen öyle, kendimle derdim neymiş bilmiyorum ki. bek onlar akıllı, 27-28 de evlenmeyi düşünüyorlar, tadını çıkarmışlar okuldan sonra. Ev süpürüp silmek için bu kadar sabırsızlanmak niye :)Aynı yaşta evlenmişiz bence erken ya hiç gezip tozamadan evlendik o özgür. Özgür istediğim yere gitmeler hiç olmadı ha eşimde göndermiyo eve kapattı değil ama birine hesap vermek çok sıkıcı dediğin gibi 24 25 de bile evlensek anca normaldi acelemiz eşler bizi kandırdı bizimde aramzda 6 yaş var seviyolarsa bekleselerdi :)
Demi:) okuldan sonra sevgili bile fazla sevgili olunca yine hesap veriyosun karışıyo herşeye bide biz evlendik yani:) anamın evinde paşa gibiydim yemek yapmyı bilmezdim kadına bi yararım olmadı ama şimdi öyle mi yapaydımda anama yapaydım keşkeAynen öyle, kendimle derdim neymiş bilmiyorum ki. bek onlar akıllı, 27-28 de evlenmeyi düşünüyorlar, tadını çıkarmışlar okuldan sonra. Ev süpürüp silmek için bu kadar sabırsızlanmak niye :)
TeşekkürlerTebrikler.
Merhaba arkadaşlar, konuya direk girdim çünkü bir önceki konumda detaylı bilgi yazıyor, benim yarın sözüm var, yarın sözleniyorum,Sevgilim ile sevgili olduğumuz ilk zamanlar evlenmek için benim okulumun bitmesini bekleriz diye konuşmuştuk hem bu süre içinde biirbirimizi iyice tanırız diyorduk, ama şimdi onun fikri değişti, o arayı fazla uzatmak istemiyor bu yaza düğün yapmak istiyor.. Tamam bir yandan çok güzel çok hoşuma gidiyor bu fikir ama bir yandan da çok korkutuyor, okul, ödev,sınav, temizlik,ütü yemek ve üstüne o, hepsiinin üstesinden gelebilir miyim diyorum kendime bu gözümü korkutmuyor değil, yapamamak değilde yetişememek düşündürüyor beni , düşüncemi onunla da paylaştım, hayat müşterek bunları birlikte yapacağız elbette, ben elimden geldiğince sana yardımcı olurum diyor fakat tecrübelilere sormak lazzım evli olup aynı zamanda okuyan var mı ?
:) şu an sadece gülümsüyorum, haklısınızdır hatta haklısınız :) ama şimdi değil 1 - 1.5 sene sonunda eninde sonunda evleneceğim onunla :)Başlığı okuyunca aklıma hemen şu geldi: aklından bile geçirme.
Canımcım hayat senin hayatın en nihayetinde..kendin için en doğru kararı vermek için elbette enine boyuna düşünmüşsündür.hayırlı olsun inşallah mutlu bir hayat diliyorum
- Öncelikle gerçekten içten cevap veren kişilere çok çok teşekkür ederim.. Bazı yorumları okuduğum, kırıldığım kişilerde oldu, ben onunla ilişkimi başlamadan önce burada yazmıştım, sevgili olduk yine burada yazdı, bir aile gibi gördüm hala da yazmaya devam ettim fakat bazı yorumlar yorum değil... Gerçekten son durumun ne olduğunu merak edenler olmuştur onlar için söyleyeyim aramızdaki sözü resmileştirdik aile ve yakın akrabalarında olduğu bir söz töreni yaptık, ilerleyen tarihte yakın bir zamanda nişanıda düşünüyoruz ( ben bu nişan olur diye düşünüyordum ama böylesini daha münasip gördük)... Evlilik kısmına gelirsek ondada karara vardık şu an 2. sınıfım ama üstten ders alma durumum var ve üstten ders alırsam yaz okulu ile okulumu erken bitirebiliyorum yani 1 sene sonra mezun oluyorum ( bu durum için daha çok çalışmya başladım ve sözlümde beni çalıştırıyor ) ve geçen gün yüksek lisansta çalışmak için bir hocamdan teklif aldım, okul biter bitmez yüksek lisansa başlıyorum birde artık okuldan kalan zamanlarda part time olarak sözlümün işyerinde çalışıyorum. Yani önümüzdeki sene yaza evlenmek için bir sorun kalmıyor aramızda..
- Bir an önce evlenmek istemesinide anlıyorum 30 yaşında olduğunu söylemiştim, baştanda bunun farkındaydı fakat buna ister inanın ister inanmayın aşk, özlem gitgide arttı aramızda, hani kavuşmak istedi hatta istedik, aynı evde kalmak vs...... biran önce yaşamak istedik, çok aptalca gelen şeyleri bile.... Herşeyi burda anlatamıyorum sonuçta yaşadığımız bazı endişeler var ... işte böyle . İyi bakın kendinize, umarım iyi geçer yılınız ...
teşekkür ederim güzel yorumunuz için :)Canımcım hayat senin hayatın en nihayetinde..kendin için en doğru kararı vermek için elbette enine boyuna düşünmüşsündür.hayırlı olsun inşallah mutlu bir hayat diliyorum
100kişiden yüzü de aynı noktayı işaret ediyor diye mutlak doğru o olacak diye bişey yok.benim de hayatımda insanların asla yapma dediği iki şey oldu ve ben kalbimin sesini dinleyip yaptım bunlardan biri de okurken evlilikti .ve hiç bir zaman tercihlerimden dolayı pişman olmadım çok şükür.umarım sen de olmazsın.teşekkür ederim güzel yorumunuz için :)
Okurken evlenmeyecekmiş kiAdam 30 yaşına gelmiş işini kurmuş 20li yaşlar olan özgür sorumluluğun az olduğu yılları yaşamış . Şimdi de evlenmek istiyor normal .
Anormal olan kısım ise bunları gerçekleştirmek için senin hayatından çalması. Ne gerek var okurken evlenmeye bundan daha mutlu bir hayatın olmayacak evlenince üstüne genç yaşta yıpratacak seni.
Bi kaç seneye yaşım büyük diye çocukta ister o zaman ne yapacaksın kendi hayatından hep fedakarlık vereceksin.
Ama herkesin kendi hayatı . Kendin için en iyi kararı sen verirsin , benimki sadece benim için doğru olan görüş .
O zaman niye böyle konu açmış?Okurken evlenmeyecekmiş ki
BU konuyu açtığım zaman böye bir teklifte bulunmuştu bana, o zaman için düşünmedim değiş düşünmüştüm fakat artık konuyu karara bağladık, burada konuyu açtığım iiçinde sonucu buradada yazmak istedim...O zaman niye böyle konu açmış?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?