- 29 Temmuz 2012
- 433
- 605
- 103
- Konu Sahibi rengarenkdunyam
-
Tebrikler.Ahanda tam benlik konu..ben varım Canım Türkiye nin en zor üniversitelerinden birinde okuyorum aynı Zaman da evliyim ama burda yazılan felaket senaryolarından hiçbirini yaşamadım çok şükür.hatta üni hayatımda almadığım kadar yüksek notlar alıyorum.ben biraz uç Bi örneğim tabi çünkü hala kimse akıl sır erdiremiyo bu kız hem zor okulu,hem evin işini,hem misafir ağırlamayı,hem arkadaşlarıyla gezip tozmayı Nasıl yetiştiriyor diye.Allah'ın yardımıyla oluyor Bi şekilde ama ben çok mutluyum.
valla evlenmek istemekle de olmuyor, aile desteği, maddi imkanların yerinde olması şart bence....Merhaba arkadaşlar, konuya direk girdim çünkü bir önceki konumda detaylı bilgi yazıyor, benim yarın sözüm var, yarın sözleniyorum,Sevgilim ile sevgili olduğumuz ilk zamanlar evlenmek için benim okulumun bitmesini bekleriz diye konuşmuştuk hem bu süre içinde biirbirimizi iyice tanırız diyorduk, ama şimdi onun fikri değişti, o arayı fazla uzatmak istemiyor bu yaza düğün yapmak istiyor.. Tamam bir yandan çok güzel çok hoşuma gidiyor bu fikir ama bir yandan da çok korkutuyor, okul, ödev,sınav, temizlik,ütü yemek ve üstüne o, hepsiinin üstesinden gelebilir miyim diyorum kendime bu gözümü korkutmuyor değil, yapamamak değilde yetişememek düşündürüyor beni , düşüncemi onunla da paylaştım, hayat müşterek bunları birlikte yapacağız elbette, ben elimden geldiğince sana yardımcı olurum diyor fakat tecrübelilere sormak lazzım evli olup aynı zamanda okuyan var mı ?
peki sevgilinin maddi imkanı yeterli mi ev geçindirmek ve birini okutmak kolay değil. sana manevi olarakta yardımcı olursa ev işlerine yardım ederse evlilik çok güzel bir şey. bende okurken evlendim ve hiç pişman değilim keşke daha önce evlenseymişimMerhaba arkadaşlar, konuya direk girdim çünkü bir önceki konumda detaylı bilgi yazıyor, benim yarın sözüm var, yarın sözleniyorum,Sevgilim ile sevgili olduğumuz ilk zamanlar evlenmek için benim okulumun bitmesini bekleriz diye konuşmuştuk hem bu süre içinde biirbirimizi iyice tanırız diyorduk, ama şimdi onun fikri değişti, o arayı fazla uzatmak istemiyor bu yaza düğün yapmak istiyor.. Tamam bir yandan çok güzel çok hoşuma gidiyor bu fikir ama bir yandan da çok korkutuyor, okul, ödev,sınav, temizlik,ütü yemek ve üstüne o, hepsiinin üstesinden gelebilir miyim diyorum kendime bu gözümü korkutmuyor değil, yapamamak değilde yetişememek düşündürüyor beni , düşüncemi onunla da paylaştım, hayat müşterek bunları birlikte yapacağız elbette, ben elimden geldiğince sana yardımcı olurum diyor fakat tecrübelilere sormak lazzım evli olup aynı zamanda okuyan var mı ?
Ben üniversite 1. Sınıfta evlendim ve okula devam ettim ev işlerinde vs hiç zorlanmadım zaten yeni evin pek işi olmuyor ev süpürmek silmek toz almak 1 saatini alıyor yemekleri eşimle birlikte yaptık ya da okuldan gelince ben yaptım ders çalışmakta da sıkıntı olmadı akşam eşin tv izlerken sen yanına oturup ders çalışırsın. Zorlanmazsın yani. Ben hamileykende gittim. Evli olarak gitmek bi ayrı keyif benceMerhaba arkadaşlar, konuya direk girdim çünkü bir önceki konumda detaylı bilgi yazıyor, benim yarın sözüm var, yarın sözleniyorum,Sevgilim ile sevgili olduğumuz ilk zamanlar evlenmek için benim okulumun bitmesini bekleriz diye konuşmuştuk hem bu süre içinde biirbirimizi iyice tanırız diyorduk, ama şimdi onun fikri değişti, o arayı fazla uzatmak istemiyor bu yaza düğün yapmak istiyor.. Tamam bir yandan çok güzel çok hoşuma gidiyor bu fikir ama bir yandan da çok korkutuyor, okul, ödev,sınav, temizlik,ütü yemek ve üstüne o, hepsiinin üstesinden gelebilir miyim diyorum kendime bu gözümü korkutmuyor değil, yapamamak değilde yetişememek düşündürüyor beni , düşüncemi onunla da paylaştım, hayat müşterek bunları birlikte yapacağız elbette, ben elimden geldiğince sana yardımcı olurum diyor fakat tecrübelilere sormak lazzım evli olup aynı zamanda okuyan var mı ?
Merhaba arkadaşlar, konuya direk girdim çünkü bir önceki konumda detaylı bilgi yazıyor, benim yarın sözüm var, yarın sözleniyorum,Sevgilim ile sevgili olduğumuz ilk zamanlar evlenmek için benim okulumun bitmesini bekleriz diye konuşmuştuk hem bu süre içinde biirbirimizi iyice tanırız diyorduk, ama şimdi onun fikri değişti, o arayı fazla uzatmak istemiyor bu yaza düğün yapmak istiyor.. Tamam bir yandan çok güzel çok hoşuma gidiyor bu fikir ama bir yandan da çok korkutuyor, okul, ödev,sınav, temizlik,ütü yemek ve üstüne o, hepsiinin üstesinden gelebilir miyim diyorum kendime bu gözümü korkutmuyor değil, yapamamak değilde yetişememek düşündürüyor beni , düşüncemi onunla da paylaştım, hayat müşterek bunları birlikte yapacağız elbette, ben elimden geldiğince sana yardımcı olurum diyor fakat tecrübelilere sormak lazzım evli olup aynı zamanda okuyan var mı ?
Daha önce okul bittikten sonra evleniriz diye söz verip tutmayan adamın, hayat müşterektir beraber yaparız sözüne mi inanacaksın? Aceleniz ne ki?
hoppp o kişi benim :) 1. sınıfta sözlendim nişanlandım ve finallerde evlendim ( sonra bütlere girdim haliyleMerhaba arkadaşlar, konuya direk girdim çünkü bir önceki konumda detaylı bilgi yazıyor, benim yarın sözüm var, yarın sözleniyorum,Sevgilim ile sevgili olduğumuz ilk zamanlar evlenmek için benim okulumun bitmesini bekleriz diye konuşmuştuk hem bu süre içinde biirbirimizi iyice tanırız diyorduk, ama şimdi onun fikri değişti, o arayı fazla uzatmak istemiyor bu yaza düğün yapmak istiyor.. Tamam bir yandan çok güzel çok hoşuma gidiyor bu fikir ama bir yandan da çok korkutuyor, okul, ödev,sınav, temizlik,ütü yemek ve üstüne o, hepsiinin üstesinden gelebilir miyim diyorum kendime bu gözümü korkutmuyor değil, yapamamak değilde yetişememek düşündürüyor beni , düşüncemi onunla da paylaştım, hayat müşterek bunları birlikte yapacağız elbette, ben elimden geldiğince sana yardımcı olurum diyor fakat tecrübelilere sormak lazzım evli olup aynı zamanda okuyan var mı ?
Seninki şansmış valla araba bile almış adam sana yardım ediyodur ama erkekler evlenince hödük oluyolar benim eşim sevgiliyken grip olsam eve çiçek yollardı işe başladım hemen göndermiş herkes aaa bak nası düşünüyo dedi 3 sene oldu evlendik adamda tık yok:)hoppp o kişi benim :) 1. sınıfta sözlendim nişanlandım ve finallerde evlendim ( sonra bütlere girdim haliyle)
şimdi 3. sınıftayım.
açıköğretim değil bu arada örgün benimkisi hergün gidiyorum. eşim işe ben okula :) yemekte eve gelince yapıyorum çok yorgunsam dışardan hallediyoruz temizlik, ütü haftasonlarına kalıyor. Vize final dönemi eve kadın geliyo temizlik ütü için. eşim de araba aldı gidip gelmem için. yeminle bendeki keyif beyde yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?