Okurken Evlenen Var mı?

Tebrikler.

neden olmasın ki.

insanlar çalışırken bile okuyabiliyorlar.
ki evlenmek nedir günde 8 saat çalışmanın yanında.
ev işi dediğin de çalışan kişi kadar yaparsın fazlasını değil, eğer son yılınsa okulda, bir yıl da misafir kabul etmezsin yani, bahanen de belli, kim darılacak.
ben olabilir diyorum şahsen.

ben hem çalışıyorum hem okuyorum hem de evliyim.. eşin yardımcı olursa hem maddi hem manevi olarak kolay. ama verdiği sözü unutup her şey senin sırtına kalırsa zor,hem de çok zor. vize final zamanlarında kahvaltılık veya makarna türü şeyler dışında birşeyler yapılmıyor bizde ama onu bile yapamazdım o yardım etmeseydi eğer . evde işler paylaşılıyor sınav dönemlerinde sınav bitince herşey olağan haliyle devam ediyor..ama eşinde ufak bir bıkkınlık belirtisi bile hemen hani yardımcı olacağım demiştin , bana destek olmuyorsun tarzında triplere ve sıkıntılara da neden olmuyor değil..ve eğer evleneceksen muhakkak okula başlamadan en az 3 ay evvel evlen çünkü bu evliliğin bir de alışma evresi var. istersen on yıl flört edin yine de o evreden geçiliyor malesef..iki yabancı hayatın tek bir hayat olması badireli bir yol ama başarabilirseniz gerçekten güzel şeydir..kolay gelsin..

Ben hem evli, hem okullu hem de çalışıyordum. Canım çıkmıştı. Zor ama üstesinden gelinemeyecek gibi değil açıkcası.

Arkadasim evlenmisti okurken, dogru duzgun korunamadilar hemen bir de cocuk oldu, hop okul da orada kaldi

valla evlenmek istemekle de olmuyor, aile desteği, maddi imkanların yerinde olması şart bence....
ayrıca şimdi destek olurum diyen adam, o gün geldiğinde elınde kumanda kanepede yatarken sen ev işleriyle uğraşmak zorunda kalırsan gözüne batmasın...
zaten çalışmayacaksın, tüm gün evdesin işin ne yapsaydın ya diyebilir (temizlik-ütü-yemek vs..)
okulda rahatca arkadaslarınla falan takılamazsın..
onlar gıder eglenmeye , sen evlısındır kocanın yanına gıtmen gerekır...
bence okulu bıtır-elıne meslegını al-para kazan -sonra dusunun evlenmeyı, hem seven ınsan bıraz daha bekleyebılır..

Ben varim evliyim okuyorum onumde 2 sene daha var . Ama benim kocam 29 yasindaydi evlendigimde . mesleğini eline almis sonuçta simdi birde bebeğim var onun çin pismanin diyemicem.Sana tavsiyem sakin ha sakin evlenme . lütfen kendini yakma. Ask her şeyin önüne geçiyor gozun kor oluyor ama . Bitti mi yerdesin. Ne acelesi var . Ayrilikla tehdit ediyorsa birak gitsin hiccc önemli değil sen kurtulmuş olursun.

ben 2 çocukla gayetde keyifli okuyorum.Ev işlerim aksıyo tabi ama eşimde yardm ediyor yetişmeye çlşyrm. iş eş adayınzda biter ama çocuk yokken çok kolay okunur,ben çocukla okuyorum derslerimde gayet başarılı çok şükür...

peki sevgilinin maddi imkanı yeterli mi ev geçindirmek ve birini okutmak kolay değil. sana manevi olarakta yardımcı olursa ev işlerine yardım ederse evlilik çok güzel bir şey. bende okurken evlendim ve hiç pişman değilim keşke daha önce evlenseymişim

Okurken sözlenmen bile hata derim 2 senelik evli biri olarak. Ama olan olmuş eğer sözlün her adımına karışan hesap soran bir tip değilse uzat evliliği uzatabildiğin kadar. Özgürlüğünün belarlığının tadını çıkar.

Ben üniversite 1. Sınıfta evlendim ve okula devam ettim ev işlerinde vs hiç zorlanmadım zaten yeni evin pek işi olmuyor ev süpürmek silmek toz almak 1 saatini alıyor yemekleri eşimle birlikte yaptık ya da okuldan gelince ben yaptım ders çalışmakta da sıkıntı olmadı akşam eşin tv izlerken sen yanına oturup ders çalışırsın. Zorlanmazsın yani. Ben hamileykende gittim. Evli olarak gitmek bi ayrı keyif bence

Evlenme. Net. Maddi imkanlar yerinde demişsin de. Senin hali hazırda bir mezuniyetin yok. Mezun olmana da 2 sene falan var anladığım. Şimdi evlensen 2 sene sonra adamın çocuk istemeyeceği ne malum? Tam mezun olmuşsun iş hayatına atılacaksın hamilelik, çocuk sorumluluğu,eve kapanma. Psikolojik olarak çok bunalırsın. Ve o okulu boşa okuduğunu düşünmene sebep olur. Biz de tanıstıgımızda ben 2.sınıftaydım erkek arkadasm 28. Çalışıyor,arabası var,evlenmek için maddi hiçbir sıkıntı yok.2 sene boyunca defalarca hadi evlenelim demesine rağmen reddettim. Öğrenciliğin tadını çıkarmak varken bir evin sorumluluğunu almak istemedim, misafir,kaynana,çeyiz bunlarla kafamı yoramam dedim. Bu sene mezunum hala da evlenmeyi düşünmüyorum. Önceliğim atanmak şu an da. Çünkü cebinde kendine ait paran yoksa hiçbir konuda söz hakkın da yoktur. Bunu unutma.

Evlenme. Ne acelen var. Diplomanı al o zaman evlenin. Hem bir tek evlilikte eş olmuyor ki. Kv derdi görümce derdi elti derdi... Nişanlıyken iyi olduklarına bakma. Atıyorum senin vizen var finalin var, misafirliğe geliyoruz dediklerinde gelme mi diyeceksiniz? Oğlumun evi gelirim kalırıma kadar gider konu. E gelinsin, hadi kızım sen otur ben yemeği yapacağım mı diyecek kv? Çok iyimser olmayın. Kuzenim evlendi, para pul araba herşey var. Son 1 senesi kalmıştı, sonra hamile kaldı, okula gittik eve geldi yemek yaptı vs çok yıprandı, projeler ödevler sunumlar, kız kırk parçaya bölündü (sınıf arkadaşları laylaylom gezerken üniversitenin tadını çıkartırken gereksiz bir sorumluluk aldı üzerine) bebek doğdu ama okulu bitiremedi, diplomayı alamadı. Onca sene verilen emek çok yazık. Elbet biter okul ama zamanı çok önemli.

acelen ne bilmiyorum ama ben okurken evlendim. benim bi acelem yoktu okulum uzamıştı sadece 3 dersim kalmıştı. okurken evlendim sadece sınavlara gittim mezun oldum ama ders çalıştığım dönemde evle hiç ilgilenmedim eşim de sesini çıkarmadı hep destek oldu.
ama daha önce konuştuğunuz şeyden dönen adamla evlenmek bilmiyorum

hoppp o kişi benim :) 1. sınıfta sözlendim nişanlandım ve finallerde evlendim ( sonra bütlere girdim haliyle )
şimdi 3. sınıftayım.
açıköğretim değil bu arada örgün benimkisi hergün gidiyorum. eşim işe ben okula :) yemekte eve gelince yapıyorum çok yorgunsam dışardan hallediyoruz temizlik, ütü haftasonlarına kalıyor. Vize final dönemi eve kadın geliyo temizlik ütü için. eşim de araba aldı gidip gelmem için. yeminle bendeki keyif beyde yok

Seninki şansmış valla araba bile almış adam sana yardım ediyodur ama erkekler evlenince hödük oluyolar benim eşim sevgiliyken grip olsam eve çiçek yollardı işe başladım hemen göndermiş herkes aaa bak nası düşünüyo dedi 3 sene oldu evlendik adamda tık yok:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…