Okurken evlenen var mı

filizfilizta

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2015
408
219
103
Merhaba hepinize, sorum başlıktaki gibi erkek arkadaşı çalışırken kendisi okurken evlenen var mı aranizda?

var ama zor ve kasvetli iş ruh sağlığından olursun (istisnalar da yok değil)

eğer çalışmayacaksanız evlenebilirsiniz.evlendikten sonra okuyan çok insan var ama hem çalışıp hem okuyup hemde evi idare etmek biraz zorlar sizi.

eğer çalışmayacaksanız evlenebilirsiniz.evlendikten sonra okuyan çok insan var ama hem çalışıp hem okuyup hemde evi idare etmek biraz zorlar sizi.

Okulum bittikten sonra tabiiki çalışmayı düşünüyorum fakat bitirmeden evlensem tek maaşla nasıl olur cok sıkıntı yaşar mıyız bundan dolayı korkuyorum. ogrenciyken calisma durumum yok yani

Neden peki geçim sıkıntısı falan mı? Ya da sınavlarla beraber ev işleri mi
birincisi eğer istisnalardan değilsen yaşın çok küçük üniversiteliyim deme o okuldan mezun olduktan sonra kafan 180 değişecek belki pişmanlık yaşayacaksın
ikincisi kolay kolay hiçbir erkek öğrencisin diye kıymamazlık etmez okul ev ev işleri dersler kocanın anlayışsızlığı derken...
üçüncüsü ikinci maddede saydıklarımdan ötürü sağlam bir ruhi bunalıma girebilirsin sonra hem okuduğuna hem evlendiğine lanet edebilirsin...
hah dördüncüsü...diyeceksin ki erkek arkadaşım çok olgun çok anlayışlı o iş resmiyete dökülünce öyle olmaz
ve BEŞ şimdi bana sen kahin misinde genelleme yapıyorsun diyen olacaktır tekrar ederekten İSTİSNALAR kaideyi bozmaz diyeyim ben.
ha sen ben istisna olcam banane yeaaa dersen orası ayrı.
TAVSİYE: çok sağlam düşün aile büyüklerinden fikirler al yine İSTİSNALAR dışında anne babalar en iyisini söyler.

Okulum bittikten sonra tabiiki çalışmayı düşünüyorum fakat bitirmeden evlensem tek maaşla nasıl olur cok sıkıntı yaşar mıyız bundan dolayı korkuyorum. ogrenciyken calisma durumum yok yani

o zaman evlenmeyin derim çok zorlanırsınız bu devirde tek maaşla geçinmek zor..
eşin 3-4 bin almıyorsa.

20 yaşındayım ve bunu düşünme sebebim daha cok kucuklugumden beri genc evlenip genc anne olma hayalim. Bu da kendi annemin beni dogurma yasindan kaynaklanan bir durum sanırım. Ben hep erken olsun istedim bundan dolayı

20 yaşındayım ve bunu düşünme sebebim daha cok kucuklugumden beri genc evlenip genc anne olma hayalim. Bu da kendi annemin beni dogurma yasindan kaynaklanan bir durum sanırım. Ben hep erken olsun istedim bundan dolayı
evlilikler malesef annenizin dönemindeki gibi değil tamam yine erken evlenirsiniz inşaallah ama bu yaş 20 olmasın 23 olsun 24 olsun ben 26 da evlendim 29 um ve bir oğlum var çok şükür rabbim eksikliklerini göstermesin isteyen herkese versin ama okulunuzu bitirmeye odaklanın kolunuzda altın bileziğiniz olsun mümkünse okul bitsin öyle evlenin yine erken oluyor zaten.ileride çok pişman olursunuz ama zaman 3 boyutlu değil arkasına geçemezsiniz dönünce geride koca bir karanlık görürsünüz,ışığınızı kaybedersiniz..
naçizane abla tavsiyesi

Bir arkadaşım evlendi ama o mecburdu. Annesi ölmüştü babası illa evlenecem diye tutturdu. Kız da evlendi ama kocası avukattı maddi sıkıntısı yoktu.

Vardır muhakkak ama ne kadar mutludurlar ve hayatlarından memnunlardır tartışılır.

Okurken evlenmek bana dünyanın en saçma şeyi gibi gelir her zaman. Üniversite hayatı çok çok keyiflidir ve evli bir kadının bu keyfi yaşaması mümkün değil. Üstüne binecek yükten bahsetmiyorum bile.

Genç anne olmak çok matah bişey değil. Etrafımdaki genç annelerin çoğu çok yanlış yetiştiriyor çocuklarını. Anneniz size kaç yaşında sahip olmuş bilmiyorum. Ben de geç yaşta anne olan bir annenin evladıyım. 37 yaşındaymış annem ben doğduğumda. Hayatım boyunca eli hep üzerimde oldu, hala öyle. Hem annem, hem sırdaşım hem arkadaşım, hem yol göstericim oldu. Tecrübeli bir anneydi çünkü, nasıl yaklaşacağını biliyordu. Hep derim iyi ki annemin ilk çocuğu değil son çocuğu olmuşum.

Dogru soyluyorsunuz ama annem tam tersi 29 yasinda evlenmis ben 2. Cocuguyum 38 yasinda doğurmus beni. O yuzden olabildigince erken evlenip digurmak istiyorum. Ama dediginiz gibi 23 daha uygun gibi. Zaten sözdü nişandı derken gecer zaman

Baba evi rahat değil mi?

Tabi okurken de evlenebilirsin, ama okuldan gelip, yemeğini yiyip uzanmak var bi de okuldan gelip, işten gelecek kocaya yemek yapmak, yarın için çamaşırı, ütüyü düşünmek var.

Çocuk olayına hiç girmiyorum .

öğrencisin ne anneliği. aklınız fikriniz buna nasıl müsade ediyor anlayamıyorum. öğrenci olmanızı geçtim, 20 yaş çok erken evlilik için...
her yaşında kendi güzelliği vardır. bu yaşınızda bu yükün altına girmeyin..
kaçıncı sınıf? bölüm nedir?

Rahat ailemle ilgili hicbir sıkıntım yok her seyi sagliyorlar bana ama kafam karisik işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…