" benim için öldü " diyecek ama, mutlaka ne şekilde öldüğünüde anlatmıştır...
konu sahibi; size nasıl öldüğünü, cenazesini gördüğünü falan da anlattı mı?
Canım eski konunu hatırlıyorum.peki bunu öğrendiğinde o insan bozuntusuna bir şey söyledin mi?yani çok garip bir durum.ben böyle bir film izlemiştim çok korkunçtu :18:.sapık bu adam hastaAllah yardımcın olsun canım inş tez vakitte atlatırsın
Bu konu hakkında onunla konuşmadık ama eski ortak bir arkadaşımıza trafik kazası olduğunu söylemiş benim için trafik kazasında mı öldü diyecek hadi onun için öldü niye kızı hala takip ediyor zaten bir şey sormayı düşünmüyorum bu saatten sonra
onunla nasıl devam edebilirim ben bu gördüklerimle yaşamaya nasıl devam ederim onu bile bilmiyorum aldattu hadi erkek yaptı dedik bu ne ya bu ne insan olan yapar mı böyle bir şeypsikopat mıdır nedirşimdi ne yapıcaksın? onunla devam edicek misin?
onunla nasıl devam edebilirim ben bu gördüklerimle yaşamaya nasıl devam ederim onu bile bilmiyorum aldattu hadi erkek yaptı dedik bu ne ya bu ne insan olan yapar mı böyle bir şey
konu sahibi ne yaptın peki, ne yapmayı düşünüyorsun?
yüzüne vur güzelce, sonra da tekmeyi vur
aldatan adam yalan da söyler insan olan zaten sevdiğini aldatmaz.yani iki kere aldatılmış oldun sen maalesef.
Düşünemiyorum. Konuşamam heralde bi daha nasıl konuşulur ya da konuşmaya değer mi daha fazla yalan söylemesine fırsat vermiş olurum gibi geliyor
Adam hem sapık,hem ruh hastası,hem de yalan söyleme hastalığı var
Sen bununla neden yüzleşip,içinden gelen her şeyi söyleyip,bir güzel de hakaret edip..s^tiri çekmiyosun be canım??
Valla ben dayanamaz şimdiye kadar 100 kere yapmıştım..!
iki kere mi ? ben 5 yıldır aldatılıyormuşum adam sevgili değilken başlamış beni aldatmaya bunlar sadece öğrendiklerim ya bilmediklerim ?
Konuşmadan nasıl duracaksınız? Ben olsam dayanamam yüzüne vururdum. Zaten yeteri kadar kandırmış sizi bari gerçeği anladığınızı bilsin.
hayır daha 1 saat oldu öğreneli delirecek gibi olunca hemen buraya geldim gerçekten delireceğim ramak kaldı benim aklım almıyor artık
Yüzleşecek yüz olsa onda yapayım ama ben nasıl çıkayım karşısına adam resmen hasta bundan sonra tek yapabileceğim bi daha karşılaşmamak için dua etmek olur
o zaman yüüzne söyleme, faceden falan mesaj at
hemde okkalı bir mesajyüzüne vur her şeyi
bence böyle sessizce gitmeboşver o istediği kadar yalana söylemeye çalışsın.
söylekı sende rahatla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?