lanet olsun ki onda zerresi olmayan vicdan bende fazlasıyla var annesi hastanede zor zamanlar geçiriyorlar diye aldatıldığımı öğrendiğimde bile yüzüne vuramadım hatta bir sorunları olduğunda daha düne kadar destek oldum. Ama şu zamanlar geçsin kendimde o gücü bulursam kendim için değil zaten bana olan oldu ama benden sonra canını yakacağı insanlar için onun karşısına çıkabilirim
Önceki konunu okumuştum bişey dikkatimi çekti,sen orda demiştin ki defteri bulduğunda arkadaşını aramıştın ve oda sana onu unutamadığını onunla öldüğünü biliyordun tarzı şeyler söylemişti değil mi? bence bu konuyu o arkadaşına danış gerçeği o biliyor..hadi erkek arkadaşın yalan söyledi çevresi neden yalan söyledi..
5 yıldır çıkıyodunuz ve çevredeki bütün arkadaşlarınız size eski sevgilisinin öldüğünü söylüyodu? ya gerçekten bütün arkadaşları ruh hastası böyle bir yalanı söylüyo,ya da başka bi iş var bunun içinde. Hala neden bekliyorsunuz ki? belki annesinin hastalığı da yalandır ,ben bir dakika bile durmazdım ağzıma ne geliyosa söylerdim
5 yıldır sevgilisiniz. Hadi bu adam yalan söyledi çevresi de mi yalan söyledi o kısmı anlamadım ben? :26:
Ağzına geleni say, hatta söv. Ve bir daha görüşme. Adam ruh hastası. Benim de böyle bir sevgilim oldu. Yani ölen sevgilisi yoktu ama ruh hastasıydı bariz. Ve inan ne kadar uğraştım düzelir diye ama düzelmedi. Hatta daha beter oldu. Sorunlu insanlardan uzak durun kızlar. Adam öyle ki senle evlenmem dediğimde, tehdit etmişti. Bunu ilk defa söylüyorum kimseye anlatamadım, zorla birlikte olurum o zaman evlenmek zorunda kalırsın demişti. Ne diyeceğimi şaşırmıştım ve çok korkmuştum.
O bahsettiğim arkadaşla bağları geçen hafta tamamen koparttım bu adamda zaten uzun yıllardır onunla görüşmüyor ve önceden de ayrı şehirde yaşıyorlardı yani o da yıllar önce bu yalana inandırılmış olmalı yoksa bire bire tanık değil. Bu olayı bilen tek bir kişi olabilir o da bu öldü sandığımız sevgiliyle olan ortak arkadaş ama onunla da sadece alışveriş için görüşüyoruz bir samimiyetimiz yok
bence yüzde yüz emin olun sonra ayrılın.. insan insana benzer ya siz yanılıyorsanız ?:26:
Ayyy ona benzer bir psikopat da beni bulmuştuu. Kabus gibi zamanlar geçirdim onun yüzünden daha 15-16 yaşlarındayken.
Tamam ama senin bundan kesin olarak emin olman lazım canım birilerine danışmalısın kesinleşince sevgilinin yüzüne çarpıp terketmelisin
Aynı şehirde aynı isimde aynı yaşta aynı bölümü okumuş aynı mesleği yapan aynı ortak arkadaşlara sahip biri ve bu kişi sevgilim tarafından sürekli takip altında geçen hafta bile kızın beğendiği şeyi paylaşmış profillerini bir görseniz beğeniler falan tıpa tıp aynı. ha aklıma acaba bu kız adına bu mu açtı diye gelmedi mi geldi ama kızın arkadaşlarıyla etiketlendiği daha yeni çekilmiş fotoğrafları ve yorumlar var
Ağzına geleni say, hatta söv. Ve bir daha görüşme. Adam ruh hastası. Benim de böyle bir sevgilim oldu. Yani ölen sevgilisi yoktu ama ruh hastasıydı bariz. Ve inan ne kadar uğraştım düzelir diye ama düzelmedi. Hatta daha beter oldu. Sorunlu insanlardan uzak durun kızlar. Adam öyle ki senle evlenmem dediğimde, tehdit etmişti. Bunu ilk defa söylüyorum kimseye anlatamadım, zorla birlikte olurum o zaman evlenmek zorunda kalırsın demişti. Ne diyeceğimi şaşırmıştım ve çok korkmuştum.
Ne kadar zor olduğunu anlayabiliyorum ben. Çok ama çok acıdır. Resmen en güzel çağlarını elinden alıyorlar
aşağıda 23 üye ve 16 ziyaretçi var ve sorsak yarısından çoğu hemen sevgilim olacak kişiyi arar bunun hesabını sorardım diye cevap verir.
sen bu olayın aslını öğrenmeden rahat edebilecek misin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?