ailesine soramam bu bahsettiğim bayanla da çok resmiyiz acaba bire bir bu kıza mı mail atsam sonuçta kızın bu adama pas vermediği aşikar belki işin içinden çok farklı şeyler çıkar ama ben böyle bir işe kalkışabilir miyim bilmiyorum
aşağıda 23 üye ve 16 ziyaretçi var ve sorsak yarısından çoğu hemen sevgilim olacak kişiyi arar bunun hesabını sorardım diye cevap verir.
sen bu olayın aslını öğrenmeden rahat edebilecek misin?
yalnız şöyle bir durum var eski konumu hatırlıyorsanız daha ben geçen seferkinin hesabını bile soramadım ki yüz yüze geleyim her şeyi çarpayım yüzüne derken bir de bunlar çıktı ben hangi birinin hesabını sorayım inanın bilmiyorum
Allah korumuş sizi beterin beteri var dedikleri bu olsa gerek
Bence konu sahibi hariç herkes sevgilimi arar öğrenirim der. Konu sahibinde ki sakinlik beni çok şaşırttı.
yalnız şöyle bir durum var eski konumu hatırlıyorsanız daha ben geçen seferkinin hesabını bile soramadım ki yüz yüze geleyim her şeyi çarpayım yüzüne derken bir de bunlar çıktı ben hangi birinin hesabını sorayım inanın bilmiyorum
Ya adama beni bırak dedim bana benim bir namusum var namusumu kirlettin demişti.Psikopat 15-16 yaşındaydım yahu! Kanser oldum mu demedi, eski sevgilimi zorla evlendirdiler nikahta kendini vurdu mu demedi. Daha neler neler.. Hasta bunlar hasta.
sen hiçbişey yapacağa benzemiyosun kusura bakma da. ben bu kadar salakça aldatıldığımı öğrensem gelip buraya konu açkam yerine yıkarım ortalığı suratına tükürürm defolur gider.
size zaman ayırıp fikrimi söyledim.ben içimden ne geliyosa söyler oyle basardım tekmeyi.değişen hiçbişe olmayacağı adamla neden hala birliktesn bunuda anlamıyorumben size ne yapayım diye sormadım zaten ya da bir şey yapacağım demedim ama merak ettim ne değişirdi bunları yapsaydınız utanır mıydı ya da size kaybettiğiniz zamanı geri mi getirirdi nolurdu tatmin mi olurdunuz ? ben söyleyeyim değişen hiçbir şey olmazdı
ben size ne yapayım diye sormadım zaten ya da bir şey yapacağım demedim ama merak ettim ne değişirdi bunları yapsaydınız utanır mıydı ya da size kaybettiğiniz zamanı geri mi getirirdi nolurdu tatmin mi olurdunuz ? ben söyleyeyim değişen hiçbir şey olmazdı
ben size ne yapayım diye sormadım zaten ya da bir şey yapacağım demedim ama merak ettim ne değişirdi bunları yapsaydınız utanır mıydı ya da size kaybettiğiniz zamanı geri mi getirirdi nolurdu tatmin mi olurdunuz ? ben söyleyeyim değişen hiçbir şey olmazdı
Yaa daha beterleri de var bacım. Ama çok sevmiştim. Bu olaylardan önce hasta diye ne kadar ağlamıştım. kendimden nefret etmiştim. Ya benle ilgili olmayan şeyleri hayal ediyordu falan ilk o zaman anladım bir sorun olduğunu. Çok üzülmüştüm. Ama sonra ben kanserim dedi bana, beni cezalandırmak için. 3 gün ağladım ben durmaksızın. Sonra birşeye kızdığını bana ceza verdiğini söylediNeler yaşadığımı anlatsam film olur cidden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?