Olanlar oldu..

Ben esimin ailem veya enistem hakkinda söylediklerini asla karsi tarafa tasimam. Veya ailemim esimin hakkinda söylediklerini ona. Insanlar hepsi 18 yasinin üstünde. Bir dertleri varsa hodri meydan birbirleriyle konussunlar. Hepiniz önce empati kurup hareket etseniz bu kadar kötü olmaz. Esinizde özür dilesin

Kulaktan kulağa oynuyorsunuz

Bunları bilip de anlatmanız da ayrı bir yılan hikayesi

Ben pek anlam veremedim, kimsenin işi gücü yok mu bu kadar herkesin lafı birbirine giriyor.
Benim ablamin çok ciddi sıkıntılari var, şuan eşiyle araları oldukça bozuk, gorusmuyorlar ama ben eşime anlatmiyorum bile. Aralarının bozuk olduğunu bile bilmez. Çevrede kıymet bilmeyen erkekler olduğunu bilmesin isterm. Neyse, anlatsam bile eşim dinlemez banane , der ablanla eniştenin ilişkisinden.
Yani bu kadar dillendirmeyin sizde, bir mevzu olursa ablanla aranizda kalsin

Tam anlamadım ama ailecek birbirinizin aile dertlerinden başka konunuz yok mu yahu herkes herşeyi konuşuyo. Çok itici. Dediğiniz gibi kimse çenesini tutamıyo ne ayıp şey. Görümcem tüüüm kavgalarını anlatır tembihlemediği halde bi kez eşime anlattığımı bilmem çünkü bize ne?

Ki anlatsam herhangi birinin sorununu gıybet yapma bize ne onların aile meselesinden diye kızar.

Tum aile dedikodu uzerine kurulu. Birsey anlatmadan icinizden 20 kadar sayin. Dusunun bunu anlatmamin bize ve maaileye faydasi varmi. Yoksa cenenizi tutun. Bu arada dedikosu konysunda esinizde level atlamis...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…