Olay topiğin kralı bende..KK bayanlarının kaynaşma yeri.. Hadi gelin

• Konu Sahibi Konu Sahibi Juliet
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kanka kokumumu aldın yoksamkaydirigubbakcemile3
Hoşgeldin bu arada nasılsın bakemmmmmŞeniz

aldım valla iyiyim kankim dr.a gittim bugün yumurtalar büyümüş çok iyi dedi dr.çok sevindim sen nerlerdesin bakalım napıyosun

aldım valla iyiyim kankim dr.a gittim bugün yumurtalar büyümüş çok iyi dedi dr.çok sevindim sen nerlerdesin bakalım napıyosun

Ayy çok sevindim kankim yaahihoyyyt
Bende doktora gittim geçen işte yine kan testi istedi yani gebelik testi doktorada söledim yani bekarım diye her hastadan istiyoruz dedi neyse işte.Bişi çıkmadı kaydirigubbakcemile3
Söktürücü verdi adetinin 3. günü gel hormon testi yapalım dedia.s

bende senin için çok sevindim kankim bişey çıkmamasına stresten oluyo heralde senin

napıonuz kıslarr...
dılaycım gecmıs olsun senden de kacıncı gebelık testı ıstedıler dımı:)))bıse cıkmmaıs sevındım canım
ezgı sen nasılsın

bende senin için çok sevindim kankim bişey çıkmamasına stresten oluyo heralde senin

Bebişim zati bişi çıkması imkansız kan testinde yani ben ne bilem gebelik testi olduğunu hamile olmam imkansız zatiikaydirigubbakcemile3
Daha belli değil.Hormonlarıma bakılacak işte

slm pamukum:)
çıkmam lazım kızlar iyi geceler size görüşürüz kankim öpüyorum

Ayy ewt pamuğum yaa kaderim herhaldekaydirigubbakcemile3
İyi geceler kankimm

Günaydın iyi sabahlar herkeseopuyorumnanaktan

günaydın kızlare.kimse yok mu

günaydın nasılsın duygu ege evet dönmüyor geri dönmedi ama geride kalanlar hala dönmelerini bekleyerek günlerini heba ediyorlar

günaydın nasılsın duygu ege evet dönmüyor geri dönmedi ama geride kalanlar hala dönmelerini bekleyerek günlerini heba ediyorlar

Günaydın canım çok şükür iyi olmaya çalışıyoruz işte...Sen nasılsın?Aynen öyle canım malesef bir umut diyorsun dönmüceğinide biliyorsun

iyi diyelim iyi olsun ismin duygumu?

benim adım saliha bende menun oldum resimdeki oğlunmu yoksa allah bağışlasın egeyi izmirlisin ondan ege diye nick aldı sandım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…