- 8 Aralık 2007
- 8.110
- 2.248
- 698
- Konu Sahibi Juliet
-
bahar temizliği her eve,her topiğe lazım canım.ya yapmışken benim eve de uğrasaydın ya kuzuuuuum
dilayyıııııım,aplasının canı geldin mi
kız,insan aşık olurda aptal olmaz.açsın gözünü anacım.ne demek seviyo ediyo.baktı uymuyo kafasına eyvallah der geçer yaplatonik diye bilirsin ablacim sorun degil...
herkes ayni degilki ablacim, kiza bir sürü kisi söylemis,
ondan adam olmaz, baska kizlarla gördük diye,
ama o hic bir zaman inanmamis, inanmak istememis..
sevdigi icin gözler kördü yani kisacasi...
kız,insan aşık olurda aptal olmaz.açsın gözünü anacım.ne demek seviyo ediyo.baktı uymuyo kafasına eyvallah der geçer ya
Ayy senin sesini duydum koştum geldim aplam nasılsınnnŞeniz
canım bi de bu var işte.14 yaş bana göre çocuk denecek kadar küçük bi yaş.neyse ona da tecrübew olmuştur.kiz su an 18 yasinda, yani 14 yasinda tanismis onunla..
ve 4 sene sürmüs iliskileri.. bu kadar gencken kandirilmasi cok kolay
bana göre..
canım bi de bu var işte.14 yaş bana göre çocuk denecek kadar küçük bi yaş.neyse ona da tecrübew olmuştur.
senden naber,nerde okuyosun
dilayım akşam hayrına bir iki tupper sattım komşulara,uğraşıyorum işte.senden naberkaydirigubbakcemile3
hoşgelmişin canımiyi akşamlar olay topicciler nasılsınız?
kız biz de gençken yani o yaşlarda,tabiki teklifler aldık.arkadaşların çoğu da çıkardı.ama benim bi hedefim vardı,okuyup kariyer yapmak.başka şeylere vakit ayıramazdım.okudum da.böyle şeylere üniversiştede vakit ayırdım.bana böyle doğru gibi, geliyo.belki ben yanlış düşünüyorumdur.döncem canım.şu börek içini hazırlayımbende ne olsun iste, ticaret üzerine okuyorum..
evet 14 yas gercekten cok kücük ama zaten simdiki nesil o
yaslarda cikmaya basliyor hemen..:mymeka:
kız biz de gençken yani o yaşlarda,tabiki teklifler aldık.arkadaşların çoğu da çıkardı.ama benim bi hedefim vardı,okuyup kariyer yapmak.başka şeylere vakit ayıramazdım.okudum da.böyle şeylere üniversiştede vakit ayırdım.bana böyle doğru gibi, geliyo.belki ben yanlış düşünüyorumdur.döncem canım.şu börek içini hazırlayım
baby_dilay sen nasilsin bugün ?
umarim dün bana kizmamissindir senide karamsar yaptigim icin:tomato:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?