- 8 Aralık 2007
- 8.110
- 2.248
- 698
- Konu Sahibi Juliet
-
anaaaa bi baktım bu farklı bakıyo bana.bunu ertesi gün bi yere davet ettim.gel konuşalım diye.
bak dedim,ben hayatta evlenmeyi düşünmüyorum.benim hedeflerim var.istanbulda staj yaptığım firmaya gidip çalışıcam.kariyer yapcam,ben evlilik asla düşünmüyorum.
bu biz üzüldü tarifsiz,o yüz ifadesini anlatamam
beni gideceğim yere bıraktı,iki dakika geçmedi tel açıyo.nolursun tekrar düşün,bana zaman ver bana.nolur yalvarıyo.en azından arkadaşım olarak görüşelim.başka bişi beklemicem diye
kız bak bu sağlam durmayla alakalı bişey.önce herkesin kendine güveni olucak.yani onun kadar çok param yok,ama hayatta her şeyi tek başıma yapabileceğime inandım ben hep.16 yaşımdaydım babam öldüğünde.iyiyi,kötüyü,doğruyu yanlışı çok güzel öğretti hayat.kimseye minnetim kalmadı anladın mı.aşkından ölsem de,eğer iyi bi işi olmasaydı,ya da çocuklarımı dört dörtlük geçindirecek çabası olmadığını görsem hayatta evet demezdim ben ona.Eee artık nasıl etkilediysen
iki sene süründü peşimden.bi gün ben yine şımarıklık yaptım,ayrılalım diye.karşımda koskoca adamın ağladığını bilirim.
istanbula federal elektriğin seminerine gittiğinde arıyo.sen benle evlenmezsen kendimi öldürcem diye.
düşündüm,bu adamdan başka beni bu dünyada daha çok sevecek indsan yok.kariyermiş,adamın kariyeri var işte yeter o sana.tamam dedim
ay ne guzel nursunaz ya okudum...
ahh ahh
allah mutlulugunuzu bozmasın
kız bak bu sağlam durmayla alakalı bişey.önce herkesin kendine güveni olucak.yani onun kadar çok param yok,ama hayatta her şeyi tek başıma yapabileceğime inandım ben hep.16 yaşımdaydım babam öldüğünde.iyiyi,kötüyü,doğruyu yanlışı çok güzel öğretti hayat.kimseye minnetim kalmadı anladın mı.aşkından ölsem de,eğer iyi bi işi olmasaydı,ya da çocuklarımı dört dörtlük geçindirecek çabası olmadığını görsem hayatta evet demezdim ben ona.
sana diyeceğim,vaktini boşa harcama.oluyosa bu son şanssa bi daha şans verme.gençlik,bi daha ele geçmiyo.Bu devirde gerçekten zor seveni bulmak
Allah mutluluğunuzu bozmasın:Saruboceq:
Erkekleri peşinden koşturacan zaten kaçan kovalanır dimi:jeyyar:
Amin canım.herkesi mutlu etsin.
kaynana hiç istemedi beni ama kim tınlar onu.sadece eşimin annesi olduğu için saygım var.yoksa insani olarak değerini sormayın
kız bak bu sağlam durmayla alakalı bişey.önce herkesin kendine güveni olucak.yani onun kadar çok param yok,ama hayatta her şeyi tek başıma yapabileceğime inandım ben hep.16 yaşımdaydım babam öldüğünde.iyiyi,kötüyü,doğruyu yanlışı çok güzel öğretti hayat.kimseye minnetim kalmadı anladın mı.aşkından ölsem de,eğer iyi bi işi olmasaydı,ya da çocuklarımı dört dörtlük geçindirecek çabası olmadığını görsem hayatta evet demezdim ben ona.
canım benim amin cümlemize.ne kadar yere dogru basab bırısın...
masallah sana ya...allah hep en guzelını versın sana
sana diyeceğim,vaktini boşa harcama.oluyosa bu son şanssa bi daha şans verme.gençlik,bi daha ele geçmiyo.
bi ara giydiklerime felan takıyolardı.ben dar giyiyomuşum.anne gibi giymiyomuşum.istediğimi giydim.şimdi biliyolar ki sözleri geçmiyo susuyolar.aman bosver
oglu sevmıs ona noluyo:dilcikar:
nedr su kaynanaların gelınlerı kabul etmmemelrı ya
ayy sınır edıyolar
canım benim amin cümlemize.
eşime evet dedim ya.oturdum ne istiyosam açık açık söyledim.ben biraz manyağım herhalde,
yarım kilo altın,eşyalar şu şu şu marka,şu şöyle olcak bu böyle olcak.garibim kabul etti.ama bura konya,olur mu,eşyayı felan gider kayınvalide beyenir.ben fırsat vermedim böyle şeylere.çünki o ev benim ve hergün ben bakıcam eşyalara.
annem deliriyo bana.sen çingenmisin de istiyosun altın maltın.ne isterlerse onu taksınlar
ya benim hevesim var,seviyorum,altını pırlantayı.para var nasılsa.ölcek halleri yok.
o altını kaynana yıllarca başıma kalktı.ben taktım ya doya doya hiiiiç umrumda değil.ohhhh.bugün olsa yine söylerim istediğim şeyleri:hooray:
canım benim amin cümlemize.
eşime evet dedim ya.oturdum ne istiyosam açık açık söyledim.ben biraz manyağım herhalde,
yarım kilo altın,eşyalar şu şu şu marka,şu şöyle olcak bu böyle olcak.garibim kabul etti.ama bura konya,olur mu,eşyayı felan gider kayınvalide beyenir.ben fırsat vermedim böyle şeylere.çünki o ev benim ve hergün ben bakıcam eşyalara.
annem deliriyo bana.sen çingenmisin de istiyosun altın maltın.ne isterlerse onu taksınlar
ya benim hevesim var,seviyorum,altını pırlantayı.para var nasılsa.ölcek halleri yok.
o altını kaynana yıllarca başıma kalktı.ben taktım ya doya doya hiiiiç umrumda değil.ohhhh.bugün olsa yine söylerim istediğim şeyleri:hooray:
Yani diyosun ki mantığınında kabul etmesi gerekiyoooşakkıdı
Doğru söylüyorsun yaa ben çok yıprandım hasta oldum yemin ederim
Değer mi acaba düşünmek lazım
Hiç kimse vazgeçilmez değildir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?