E
elmaninsapiarmutuncekirdegi
Ziyaretçi
- Konu Sahibi Juliet
-
dilayım sen napıyon kız.seninkiyle nasıl aranız.adam ettin mi sevgilinikafamçokkarıştı:mymeka:Slm canım hoşgeldin Şeniz
Nasılsınnn
dilayım sen napıyon kız.seninkiyle nasıl aranız.adam ettin mi sevgilinikafamçokkarıştı:mymeka:
bende güzellik olcak da beni kıran bi adamın hala yanında olacam.anaaaa başbakanla evlenirdim kız.onu bile ayartırdım.bu çikin halimle bulmuşum yakışıklı kocayı,güzel olsam amerika başkanını bulurdum.gençliğinin güzelliğinin kıymetini bil.KİMSEYE KENDİNİ EZDİRME,ADAM OLMUYOSA AT GİTSİNsırnaşık şeyyasakkelime:roflol:Du bakalım daha 2 gün oldu yemin vereli şimdilik iyi
Ama süründürüyorum süründürecem:jeyyar:
Canım ben seni hiç görmeden,sadece burda yazdıklarınla tanıdım.yüzünü görsem nasıl birirsin tam olarak söylerdim sana.ama yazılarına göre iyi biri gibisin.gerçekten sanki küçük kardeşim gibi gördüm seni ve asla üzülmeni istemiyorum.ah beni senin yaşlarına geri götürseler de o günleri yine arkadaşlarımla birlikte dolu dolu geze toza şşamatayla geçirebilsem.okul yılları çok güzel ya.bu arada seni seveni buldun ne ala.bulamadın bu yılları ziyan etme sakınDu bakalım daha 2 gün oldu yemin vereli şimdilik iyi
Ama süründürüyorum süründürecem:jeyyar:
bende güzellik olcak da beni kıran bi adamın hala yanında olacam.anaaaa başbakanla evlenirdim kız.onu bile ayartırdım.bu çikin halimle bulmuşum yakışıklı kocayı,güzel olsam amerika başkanını bulurdum.gençliğinin güzelliğinin kıymetini bil.KİMSEYE KENDİNİ EZDİRME,ADAM OLMUYOSA AT GİTSİNsırnaşık şeyyasakkelime:roflol:
Canım ben seni hiç görmeden,sadece burda yazdıklarınla tanıdım.yüzünü görsem nasıl birirsin tam olarak söylerdim sana.ama yazılarına göre iyi biri gibisin.gerçekten sanki küçük kardeşim gibi gördüm seni ve asla üzülmeni istemiyorum.ah beni senin yaşlarına geri götürseler de o günleri yine arkadaşlarımla birlikte dolu dolu geze toza şşamatayla geçirebilsem.okul yılları çok güzel ya.bu arada seni seveni buldun ne ala.bulamadın bu yılları ziyan etme sakın
ben okuldayken çıktım bir iki kişiyle.ama çıkma değil bana göre.ben niyetimi açıkca söylüyodum,asla evlilik düşünmüyorum diye.çocuklardan biri benle başa çıkamayınca'' nur bu kadar zeki olma,erkekler aptal kadınları severler''demişti.çocuk da doktor.ne zaman işler ciddi boyuta doğru gider o zaman nur yürümediğini söyler ve arkasına bidaha bakmazdı.ta ki okul bitti,hem çalışıp,hem akşamları motor dersi verip,hem autocad kursuna gidip,hem de ingilizce kursuna gittiğim dönemlerde eşimle karşılaşana kadar.
eşimle biz ingilizce kursunda tanıştık.devamını anlatayım mı
dilayyyyyyy burda mısın aplasının canıııı
dilayyyyyyy burda mısın aplasının canıııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?