Olay topiğin kralı bende..KK bayanlarının kaynaşma yeri.. Hadi gelin

• Konu Sahibi Konu Sahibi Juliet
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
eprum da burdaymış.niye epru diyorum çünki konya da bazen ebruya epru diyolar

dilayım sen napıyon kız.seninkiyle nasıl aranız.adam ettin mi sevgilinikafamçokkarıştı:mymeka:

Du bakalım daha 2 gün oldu yemin vereli şimdilik iyi
Ama süründürüyorum süründürecem:jeyyar:

bende güzellik olcak da beni kıran bi adamın hala yanında olacam.anaaaa başbakanla evlenirdim kız.onu bile ayartırdım.bu çikin halimle bulmuşum yakışıklı kocayı,güzel olsam amerika başkanını bulurdum.gençliğinin güzelliğinin kıymetini bil.KİMSEYE KENDİNİ EZDİRME,ADAM OLMUYOSA AT GİTSİNsırnaşık şeyyasakkelime:roflol:

Canım ben seni hiç görmeden,sadece burda yazdıklarınla tanıdım.yüzünü görsem nasıl birirsin tam olarak söylerdim sana.ama yazılarına göre iyi biri gibisin.gerçekten sanki küçük kardeşim gibi gördüm seni ve asla üzülmeni istemiyorum.ah beni senin yaşlarına geri götürseler de o günleri yine arkadaşlarımla birlikte dolu dolu geze toza şşamatayla geçirebilsem.okul yılları çok güzel ya.bu arada seni seveni buldun ne ala.bulamadın bu yılları ziyan etme sakın

Üf be aplam bırakmıyo beniii
Ayrılmayı bu sefer kesin düşünüyordum ama yok nuh diyo peygamber demiyo
Walla düzelmezse yine beni üzerse bitti demicem çekip gidicemm:dilcikar:

Ayy kuzum sende benim 2. ablamsın
Doğru söylüyorsun yıllar geri gelmiyooovereliniortak
Apla be ruh yaşı önemli bence:jeyyar:

Apla hani resmini koyacaktın sen yaa naptın mirmirmirmir
Bi görmek nasip olmadı seni walla yaa

ben okuldayken çıktım bir iki kişiyle.ama çıkma değil bana göre.ben niyetimi açıkca söylüyodum,asla evlilik düşünmüyorum diye.çocuklardan biri benle başa çıkamayınca'' nur bu kadar zeki olma,erkekler aptal kadınları severler''demişti.çocuk da doktor.ne zaman işler ciddi boyuta doğru gider o zaman nur yürümediğini söyler ve arkasına bidaha bakmazdı.ta ki okul bitti,hem çalışıp,hem akşamları motor dersi verip,hem autocad kursuna gidip,hem de ingilizce kursuna gittiğim dönemlerde eşimle karşılaşana kadar.
eşimle biz ingilizce kursunda tanıştık.devamını anlatayım mı

benim pc nin kamerası bozulmuş.napayım anacım,enişte yapamadı geçen.cd leri lazımmış,onlar da yok

Anlat anlat heyecanla bekliyorum aplamm:1rolleyes:

dilayyyyyyy burda mısın aplasının canıııı

ben böyle havayi havayi dolanıyom kursta.sınıfta da hep iş güç sahibi çocuklar var.hele biri,büyük bi şirketin iç anadolu bölge müdürü.o bile hayran bana ve açıkça söyledi ha.ama çıktığı bi kız var.bana haytta uymaz.neyse,
ben kantinde oturuyorum.yeni bi kızla tanıştım ona anlatıyorum,işte şurda çalışıyorum şunu üretiyoruz felan diye.benimki de yan masadaymış.bana döndü ve,
sözünüzü kesiyorum ama ben de aynı sektördeyim,siz hangi firmadasınız diye söze başladı,devam edeyim mi dilayyyyy

biz o gün tanıştık.anaaa bi görsen suratı bayılırsın,bebek yüz.tombul yanak.tam benim tip,ama gene o gözle yani evlilik gözüyle görmüyorum.hedeflerim var ya.zaten çocuk baya varlıklı.ben memur çocuğuyum.Allah'a şükür herşeyimiz var ama statü farklı.
neyse biz her akşam ürettiğimiz şey hakkında konuşuyoz,bak biz şurasını şöyle yapıyoruz verim şu,seninkinin şurasında ne var felan.
bir ay sonra bu bana demez mi nur siz kimlerdensiniz diye

anaaaa bi baktım bu farklı bakıyo bana.bunu ertesi gün bi yere davet ettim.gel konuşalım diye.
bak dedim,ben hayatta evlenmeyi düşünmüyorum.benim hedeflerim var.istanbulda staj yaptığım firmaya gidip çalışıcam.kariyer yapcam,ben evlilik asla düşünmüyorum.
bu biz üzüldü tarifsiz,o yüz ifadesini anlatamam

Sen kocişini çok seviyorsun:asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…