Olay topiğin kralı bende..KK bayanlarının kaynaşma yeri.. Hadi gelin

• Konu Sahibi Konu Sahibi Juliet
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
benim adım saliha bende menun oldum resimdeki oğlunmu yoksa allah bağışlasın egeyi izmirlisin ondan ege diye nick aldı sandım:)

Sağol Salihacım evet resimdeki Ege:)Egeliyiz birde doğum tarihi İzmirin kurtuluşu 9 eylül diye adıda Ege oldu:)

hanımlaaarrr napıosunuz......buluşma topici kayseri buluşma resimlerinde galiba 8.sayfa olsa gerek resmimi kooodum hadi bakında kaldıracam haaaa

selam kızlarrrrrrrrr hihoyyythihoyyyt
ben geldim

Sağol Salihacım evet resimdeki Ege:)Egeliyiz birde doğum tarihi İzmirin kurtuluşu 9 eylül diye adıda Ege oldu:)
ege güzel bir yer galiba çok met ediyorlar çok tatlı bebişin eskiden sevmezdim ama şimdi çok tatlı geliyor babakler görünce ısırasım geliyor

Kanka yettimmmmmdelikafadulden

akşam sefanız hayırlı olsun güzeller.nirdesiniz.tatlıcığı gördüm süper.bi dilay kaldı göremediğim.kız bi resim koysana aplasının canı.

yarım saat sonra çıkıyorum iş yerinden.sonra gezmeye.hadi koyun resimleri bakiiiim

akşam sefanız hayırlı olsun güzeller.nirdesiniz.tatlıcığı gördüm süper.bi dilay kaldı göremediğim.kız bi resim koysana aplasının canı.

Apla bende seni görmek istiyorum:kedi:

Kanka nirdesinnnnnnnnnnnnsositososito

burdayım geldimmm yawrimmm
ne resmi kızz kim resim koydu bugün bakem

burdayım geldimmm yawrimmm
ne resmi kızz kim resim koydu bugün bakem

Hoşgelmişen yawru kuşumkaydirigubbakcemile3
Nursunaz aplam sanırım bi beni görmemiş resim koyda seni görem yazmışş

Hoşgelmişen yawru kuşumkaydirigubbakcemile3
Nursunaz aplam sanırım bi beni görmemiş resim koyda seni görem yazmışş

hoşbuldum cankuşumm
Netcez diloşş yaw bn evde çk sıkıldım işte yok ya..yarın bi yere gidecem hep gidiom ama dönen yok geri...
süprizzzzz

hoşbuldum cankuşumm
Netcez diloşş yaw bn evde çk sıkıldım işte yok ya..yarın bi yere gidecem hep gidiom ama dönen yok geri...
süprizzzzz

Ayy bilmiom canım yaa
Dün haberlerde polis alımı olcak diyordu lise önlisans ve lisans mezunları kpss baraj 60 şartıyla doğrumu değil mi kafamçokkarıştı

Ayy bilmiom canım yaa
Dün haberlerde polis alımı olcak diyordu lise önlisans ve lisans mezunları kpss baraj 60 şartıyla doğrumu değil mi kafamçokkarıştı

hiç ilgilendiğim bi konu değil valla..(polislik)
Kamu da işim yok anacım benim çok uzak banaa
ÖZelde arıycam şansımı
memurlar nette bişi yazmıomu?

hiç ilgilendiğim bi konu değil valla..(polislik)
Kamu da işim yok anacım benim çok uzak banaa
ÖZelde arıycam şansımı
memurlar nette bişi yazmıomu?

Ben 2 yıl önce 2 puanla kaçırmıştım çok üzülmüştüm kanka yaa.2 yıl okuyacan sonra direkt işin hazır sositososito
memurlar.net e baktımda kimi doğru diyo kimi fos haber diyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…