Olay topiğin kralı bende..KK bayanlarının kaynaşma yeri.. Hadi gelin

• Konu Sahibi Konu Sahibi Juliet
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
polis olmak zor be diloş baayan mesleği değil boşver bayanlar içinde zor ihtimall 100 tane alınıosa 10 u bayan olcak

sabah özcan beni 8buçukta aradı bende kızdım ona o saatte nie beni uyandırdın diye akşam da geldii bi zoruna gitmiş ki sorma bu sabah ben kalkıp arıycam onu..

sabah özcan beni 8buçukta aradı bende kızdım ona o saatte nie beni uyandırdın diye akşam da geldii bi zoruna gitmiş ki sorma bu sabah ben kalkıp arıycam onu..

Ayy kanka yaa adam aramış işte walla sopalıksın heeeee
Aşkım beni işe giderken günaydın demek için mutlaka arar.:asigim
:

Ayy kanka yaa adam aramış işte walla sopalıksın heeeee
Aşkım beni işe giderken günaydın demek için mutlaka arar.:asigim
:

ben çalışırken her sabah araşırdıkta ee şimdi uykumun en tatlı yerinde uyandırılınca rahatsız olduım neyse bugün telafi etcem neyse kanka ben kaaçarr...
Seni sefiyommm ŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizözle beniii anacımm

Eeeee kanka aşık olunca tatlı uyku demiyoooo
Yaa hep böle yapıyon beni yanlız bırakıyonnnnmafoldumben

günaydın kızlar
tatlıcık nasılsın

umudum bitaneeeeemm...iim canım sen nasılsın...gerçekten görüşemioruz bgnlerde.....

iyiyim canım sen nasıslsın evet görüşemedik tatildi işti derken yeni rahatladım sen naptın gittinmi tatile burayıda takip edemedim

yok canım yaaa..ben daha gidemedim tatilee....aslında bu sene bi antalya planı vardı ama maalesef olmadı...kısmetse ağustos başı istanbul yapıcas eşimle beraber....umarım bundaa problem çıkmaz...

inş çıkmaz canım hayırlısı böyleymiş demekki bende evdeydim tatilde:)

günaydın canlarım.nasılsınız

dilay şu evdeki bilgisayarı yeniden yükletiyim,herifle konuşup koycam resmimi ama kısa sürelik.alıntı yapmayın oldumu bebişim

Günaydınn hatunlar. opuyorumnanaktan
Nasılsınız ??
Ben işyerinde kös kös oturuyom bugünde... :sinifsinif:

Günaydın kızzlarrrrrrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…