E
elmaninsapiarmutuncekirdegi
Ziyaretçi
- Konu Sahibi Juliet
-
- #2.901
bak sen içim kıpır kıpır diyon en azından.
bende o da yok. içim dışım 40 olmuş.mafoldumben
selam tekrardan dışarı çıktım geldim biraz iş aradım malesef hiçbişey bulamadım moralim bozuldu ya kaç aydır iş arıyorm tık yok keşke büyük şehirde yaşasaydım diyorum artık
canjım kahvaltıdan sonra dışarı çıktık şimdi de oğlanın karnı acıktı onu doyurayımişim hiç bitmiyor ki ya
ben kamu yönetimi mezunuyum 5 yıllık yönetici asistanlığı yaptım şimdi boştayım
bak ecmelim şimdiki sıkıntılarımı anlatayım sana.
1-her gün sürekli deprem oluyo ve gündüzleri ben çalışırken çocuklarım yanımda yok
2-yeni bi araba aldım.krediyle.ama hala eski arabamı satamadım.borcunu ödemem için onu satmam lazım.herkes tamam deyip cayıyo.
3-büyük kızın okul işleri yüznden işten izin almam gerekiyo.sürekli izin alınca korkuyorum işten çıkarmıyım diye.
4-eylülde tupper sırası yapcaz dediler,öğretmenler,şimdi daha belli değilmiş.elimde bi sürü mal var kime satıcam.
daha yazayım mı kız.küçük ve büyük tatilde hastalandı.annem zaten hasta.nur hangi birirni düşünecek
hoşgeldin canım.nasılsın.napıyosunvereliniortakkızlar ben geldım bende katılabilirmiyim?
kızlar ben geldım bende katılabilirmiyim?
amin canım.şu sıralar çok sıkıntılıyım.hayırlısıyla bi atlatsaydım.ay canım benim.
her insan kapalı kutu işte.
içinde ne var ne yok bilemezsin dimi.
Allah yardımcın olsun canım.Tez vakit ferafa çıkarsın inşallah.
çok şükür benim öyle önemsenecek derdim tasam yokda.
ne bilim işte çocuk yetiştirmek insanı çok yıpratıyomuş.
bunu anladım.
bide ben çok üşenceç oldum yaa saldım kendimi aynalara küstüm valla.
ondan da olsa gerek işte.:1no2:
ıyıyım canım.sen ?
çalışıyorum.
canım dertler geldimmi üst üste geliyor rabbim yardım etsin umarım en kısa zamanda feraha çıkarsınbak ecmelim şimdiki sıkıntılarımı anlatayım sana.
1-her gün sürekli deprem oluyo ve gündüzleri ben çalışırken çocuklarım yanımda yok
2-yeni bi araba aldım.krediyle.ama hala eski arabamı satamadım.borcunu ödemem için onu satmam lazım.herkes tamam deyip cayıyo.
3-büyük kızın okul işleri yüznden işten izin almam gerekiyo.sürekli izin alınca korkuyorum işten çıkarmıyım diye.
4-eylülde tupper sırası yapcaz dediler,öğretmenler,şimdi daha belli değilmiş.elimde bi sürü mal var kime satıcam.
daha yazayım mı kız.küçük ve büyük tatilde hastalandı.annem zaten hasta.nur hangi birirni düşünecek
ıyıyım canım.sen ?
çalışıyorum.
amin canım.şu sıralar çok sıkıntılıyım.hayırlısıyla bi atlatsaydım.
bu arada sen de bi çocuk yok muydu anacım.niye saldın kendini.
bayanlar salmayın kendınızı.eşleriniz için bakım yapmanız gerekıyor.ve kendınıze saygınız içinde aynada bakımlı olunca ınsan daha mutlu oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?