Olay topiğin kralı bende..KK bayanlarının kaynaşma yeri.. Hadi gelin

• Konu Sahibi Konu Sahibi Juliet
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bak sen içim kıpır kıpır diyon en azından.
bende o da yok. içim dışım 40 olmuş.mafoldumben

ecmelim kafaya herşeyi takarsan ben gibi dışın kırk olur da,için niye öyle.herşeye rağmen güzel yaşamak.hele de sen ve sevdiklerin sağlıklıysabuyrunnnnnnnnn

bak ecmelim şimdiki sıkıntılarımı anlatayım sana.
1-her gün sürekli deprem oluyo ve gündüzleri ben çalışırken çocuklarım yanımda yok
2-yeni bi araba aldım.krediyle.ama hala eski arabamı satamadım.borcunu ödemem için onu satmam lazım.herkes tamam deyip cayıyo.
3-büyük kızın okul işleri yüznden işten izin almam gerekiyo.sürekli izin alınca korkuyorum işten çıkarmıyım diye.
4-eylülde tupper sırası yapcaz dediler,öğretmenler,şimdi daha belli değilmiş.elimde bi sürü mal var kime satıcam.

daha yazayım mı kız.küçük ve büyük tatilde hastalandı.annem zaten hasta.nur hangi birirni düşünecek

selam tekrardan dışarı çıktım geldim biraz iş aradım malesef hiçbişey bulamadım moralim bozuldu ya kaç aydır iş arıyorm tık yok keşke büyük şehirde yaşasaydım diyorum artık

selam tekrardan dışarı çıktım geldim biraz iş aradım malesef hiçbişey bulamadım moralim bozuldu ya kaç aydır iş arıyorm tık yok keşke büyük şehirde yaşasaydım diyorum artık

canım sıkıntı etme umarım bulursun.bu arada mesleğin ne

chok seqerim nereye kayboldun.bi göründün yok oldun

canjım kahvaltıdan sonra dışarı çıktık şimdi de oğlanın karnı acıktı onu doyurayımişim hiç bitmiyor ki ya
ben kamu yönetimi mezunuyum 5 yıllık yönetici asistanlığı yaptım şimdi boştayım

Allah yardımcın olsun canım.bu sıralar çok iş arayan insan var.geçenlerde tatilden dönerken bile iş var mı diye soranlar oldu.çocuk ankara üniversitesi makina mühendisliği mezunuymuş ama işsiz.çok zor.Allah herkese yardım etsindoyur sen oğlanı ben burdayım

ay canım benim.
her insan kapalı kutu işte.
içinde ne var ne yok bilemezsin dimi.
Allah yardımcın olsun canım.Tez vakit ferafa çıkarsın inşallah.
çok şükür benim öyle önemsenecek derdim tasam yokda.
ne bilim işte çocuk yetiştirmek insanı çok yıpratıyomuş.
bunu anladım.
bide ben çok üşenceç oldum yaa saldım kendimi aynalara küstüm valla.
ondan da olsa gerek işte.
:1no2:

vallahi ya ne yapsam şaştım valla Allah sana da yrdım etsin nur cum herkesin bi ayrı derdi var işte

amin canım.şu sıralar çok sıkıntılıyım.hayırlısıyla bi atlatsaydım.
bu arada sen de bi çocuk yok muydu anacım.niye saldın kendini.

bayanlar salmayın kendınızı.eşleriniz için bakım yapmanız gerekıyor.ve kendınıze saygınız içinde aynada bakımlı olunca ınsan daha mutlu oluyor.

canım dertler geldimmi üst üste geliyor rabbim yardım etsin umarım en kısa zamanda feraha çıkarsın

amin canım.şu sıralar çok sıkıntılıyım.hayırlısıyla bi atlatsaydım.
bu arada sen de bi çocuk yok muydu anacım.niye saldın kendini.

ay evet daha birinci çocukta servis dışı kaldım. :roflol:

bayanlar salmayın kendınızı.eşleriniz için bakım yapmanız gerekıyor.ve kendınıze saygınız içinde aynada bakımlı olunca ınsan daha mutlu oluyor.

haklısın gülümde işte bi miskinlik var üstümde ah bi atsam üstümden.

spora başlamak istiyorum ben kızlar ya.
herifi kandiramıyom ama olmaz tek gidemezsin diyo. :1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…