ohh ablaa gidin bakalım biz gidemiyoruz eşimin işinden dolayı zaten tam yazın açılıyo işleri( ama bizim burasıda tatil yeri deniz var eğlence yerleri acayip kalabalık oluyo burası tam deniz kenarında oturuyoruz bizde
kız ben kocasız gittim ve öylede gidecem.adam fabrikayı bırakırsa,iş yapacak adam yok.ürünü alan,satan,tasarlayan,parasını toplayan bu adam.ancak pazarları,cumartesi gece yola çıkıp geliyo biz tatildeykenohh ablaa gidin bakalım biz gidemiyoruz eşimin işinden dolayı zaten tam yazın açılıyo işleri( ama bizim burasıda tatil yeri deniz var eğlence yerleri acayip kalabalık oluyo burası tam deniz kenarında oturuyoruz bizde
yok abla abana biliyomusun??
hımm ok ablacım bizim burdada şenlikler oluyo konserler falan düzenleniyo ama senin dediğin başka bi ilçesinde heralde burası çok küçük biyer ama yazları çok güzel oluyo kışın hiç hareket yok yanikaydirigubbakcemile3orayı bilmiyorum canım.eşimin kasyamonuda bi bayisi vardı.sanırım sarı yazma şenliği diye bişey vardı.oralardan yazma felan getirirdi sarı pullu
hımm ok ablacım bizim burdada şenlikler oluyo konserler falan düzenleniyo ama senin dediğin başka bi ilçesinde heralde burası çok küçük biyer ama yazları çok güzel oluyo kışın hiç hareket yok yanikaydirigubbakcemile3
elif baaaaa hoşgelmişen.az önce seni zakkumda gördüm kız
dilayım sen ankarada mısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?