- Konu Sahibi Juliet
-
aşık olucaksın ama aptal olmıcaksın.bence bu böyle canım.samanlık felan seyran olmaz para yoksa.en azından benim için
evet dılosum hersey gecıyo hersey unutuluyo
kımse bızden degrlı degıl
oyyyy oy biz neler yaşadık.şuraya yazsam dizi yaparlar kız.ben bu herifi çok seviyorum.akşama kadar kendi kendime kızıyorum.akşam kapıyı açınca,tombul bebek suratı görünce herşeyi unutuyorum.ağlayacam şimdi
dilayım ebrum gençliğinizin kıymetini bilin.şu an hiç bi sorumluluğunuz yok.gezin tozun ayol.ben konyadayken neler yaptım
onu diyene ben inamıyorum canım.ya gençsin hormonların var,işin kimyası var.nasıl bitiyomuş aşk.ama işi rutine bindirdilerse biter herhalde.benim saçımı bi yeşille pembeye boyamadığım kaldı.giyimde ne tarzım var ne stilim.o gün canım neyi istiyo onu giyerim.insan kendini yenilemezse(başka şeylerde de anlıyosun dimi) tabiki biter aşkŞenizElbette ki aşık olucan ama aptal aşık olmayacan
Aşk bitiyo diyolar ya evlenince doğru mu aplam yaa
vereliniortakEwt öyle gerçekten de
Benim hiç arkadaşım dostum yok ki apla yaamafoldumben
bi gün beni kıskandığını bilmem eşimin.istediğimi giyer yaparım.bana hep sana güvenim sonsuz der,çünki beni çok iyi tanır.Sen de fena aşıksın heee Allah mutluluğunuzu artırsın aplam benimmm
Peki aranızda kıskançlık var mı
Kaç yıldır evlisiniz
Ayy çok soru sordum galibaasırnaşık şey
onu diyene ben inamıyorum canım.ya gençsin hormonların var,işin kimyası var.nasıl bitiyomuş aşk.ama işi rutine bindirdilerse biter herhalde.benim saçımı bi yeşille pembeye boyamadığım kaldı.giyimde ne tarzım var ne stilim.o gün canım neyi istiyo onu giyerim.insan kendini yenilemezse(başka şeylerde de anlıyosun dimi) tabiki biter aşkŞeniz
anaaaa nasıl yani kız.benim üniversitede bi arkadaş grubum vardı.yediğimiz içtiğimiz birdi.süperdi ya tarifi yok.annem kalp krizi geçirdiğinde oturup benle ağladıklarını bilirim
bi gün beni kıskandığını bilmem eşimin.istediğimi giyer yaparım.bana hep sana güvenim sonsuz der,çünki beni çok iyi tanır.
7 yıl oldu canım
:roflol:Anladım aplacım:jeyyar:
Eeeee biz bekarlar nasıl heyecanı devam ettirecezz evli değiliz kiiiCADIARZU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?