- 8 Aralık 2007
- 8.110
- 2.248
- 698
- Konu Sahibi Juliet
-
kankim sen önce kıskançlığı bırakıcaksın yani bırak dediysem tamamen değil sen fazla kıskançsın gibi geldi bana:))
ayy ne güzel yaaa bende hiç kıskanç değilim birinin sana güvenmesi ne güzel benim eşimde biraz kıskaçtır söylenir falan ama sonunda ben yine istediğimi yaparımsırnaşık şey saçıma makyajıma falan karışmaz hiççbi gün beni kıskandığını bilmem eşimin.istediğimi giyer yaparım.bana hep sana güvenim sonsuz der,çünki beni çok iyi tanır.
7 yıl oldu canım
:roflol:
çıkıyoken heyecan kalmıyosa evlenince nasıl olsun kız.sizin kimyada bi bozukluk var.
insan çıkarken daha heyecanlı olur benim bildiğim.bugün ne dicek bana,ne süpriz yapıcak,saçı nasıl olcak....illa o türlü olması gerekmez ki
Ben görüşmüyorum ne lise ne de ünv arkadaşlarımla uzaktalar.Yaaaa öylee napiim söyleee gençlik elden gitmedennnsengözlerimebaksanab
Maşallah
Apla yaa peki sen kıskanıyor musunnnCADIARZU
ben kızkanıyom ama onu kıymete bindirmemek için,üstüne düşmüyorum.
hep derim ki,benden daha iyisini bulursan sakın kaçırma:tomato:
kıskanmamaya imkan yok kız.sadece çaktırma.sonra kendini bulunmaz hint kumaşı sanır.inadına yaparŞincik sizden öğrencek çok şey var söleyin bakem bana aplamlan kankim kıskanmamayı bana da öğretin yaa:çok üzgünüm:
canlarıııım ben sizi yüzyüze bi görsem çoook daha rahat konuşurduk.tatile gideceğimde yazayım,siz de gelin
kıskanmamaya imkan yok kız.sadece çaktırma.sonra kendini bulunmaz hint kumaşı sanır.inadına yapar
Tatile nere gidiyonnnnn kiiidelikafadulden
öğrenilmezki kankim bu içinden gelicek birazda güvenle alakalı heralde ne biliyim hiç kıskanmıyorum bugün olan bişeyi anlatıyım mesela benim eşim mobilyacı sabah birisi aramış bi bayan sapıkmıdır nedir bana bi yatak yaparmısın demiş eşimde müşteri gibi konuşuyomuş sonra kadın uçmuş tabi sapıkmıdır nedir ama sağlam olsun çokta sıcak bi yatak olsun demiş cilveli cilveli sonrada kapatmış eşimde bunu bana anlattı beraber gülüp dalga geçtik bu durum bazılarına göre kavga edicek bi durum olurdu bize görede çok komik dalga geçicek bi durum oldu mesela çok güldük sonuçta bunu bana anlatmasıda güzeldi anlatmayıp direk olaya atlayabilirdide:roflol:Şincik sizden öğrencek çok şey var söleyin bakem bana aplamlan kankim kıskanmamayı bana da öğretin yaa:çok üzgünüm:
ohh ablaa gidin bakalım biz gidemiyoruz eşimin işinden dolayı zaten tam yazın açılıyo işlerigeçen yıl mersinde yazlıktaydım.hayatımda öyle rezil biyer görmedim.60 yaş ve üstüne hitap ediyo.hiç bi etkinlik eğlence yok.
ben bekarken side,alanya,antalya taraflarına giderdim süperdi.bu yıl eşime dedim hayatta gitmem oraya diye.ya side tarafı ya da ayvalığı çok merak ediyorum.ege tarafı bilmiyorum
öğrenilmezki kankim bu içinden gelicek birazda güvenle alakalı heralde ne biliyim hiç kıskanmıyorum bugün olan bişeyi anlatıyım mesela benim eşim mobilyacı sabah birisi aramış bi bayan sapıkmıdır nedir bana bi yatak yaparmısın demiş eşimde müşteri gibi konuşuyomuş sonra kadın uçmuş tabi sapıkmıdır nedir ama sağlam olsun çokta sıcak bi yatak olsun demiş cilveli cilveli sonrada kapatmış eşimde bunu bana anlattı beraber gülüp dalga geçtik bu durum bazılarına göre kavga edicek bi durum olurdu bize görede çok komik dalga geçicek bi durum oldu mesela çok güldük sonuçta bunu bana anlatmasıda güzeldi anlatmayıp direk olaya atlayabilirdide:roflol:
hoşçakal kankimm öptüümmBen çıkıyorum kızlarr
Hepiciğinizi öptümmm
aynen öyle olurdu hoşçakal görüşürüzzŞenizzaten tepki versen bidaha anlatmazdı.sonra da gizli olan şeyler çekici olur adam istediğini yapardı.helal olsun sana kız.çok zekisin.
ben de çıkıyorum koca geliyo.hepinizi öptümŞeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?