Olay topiğin kralı bende..KK bayanlarının kaynaşma yeri.. Hadi gelin

• Konu Sahibi Konu Sahibi Juliet
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kankim sen önce kıskançlığı bırakıcaksın yani bırak dediysem tamamen değil sen fazla kıskançsın gibi geldi bana:))

EWt kıskancım ama belli etmem.
Sevgilim benden de kıskaçtır.-tatlicadiarzu-

bi gün beni kıskandığını bilmem eşimin.istediğimi giyer yaparım.bana hep sana güvenim sonsuz der,çünki beni çok iyi tanır.
7 yıl oldu canım
ayy ne güzel yaaa bende hiç kıskanç değilim birinin sana güvenmesi ne güzel benim eşimde biraz kıskaçtır söylenir falan ama sonunda ben yine istediğimi yaparımsırnaşık şey saçıma makyajıma falan karışmaz hiçç

Yok yaa heyecanı biz nasıl devam ettirecez hani anladın dimi diye sordun ya biz evli değiliz dedim o anlamda olmaz dedimm yaaa

Ben görüşmüyorum ne lise ne de ünv arkadaşlarımla uzaktalar.Yaaaa öylee napiim söyleee gençlik elden gitmedennnsengözlerimebaksanab

Maşallah
Apla yaa peki sen kıskanıyor musunnnCADIARZU

ben kızkanıyom ama onu kıymete bindirmemek için,üstüne düşmüyorum.
hep derim ki,benden daha iyisini bulursan sakın kaçırma:tomato:

Şincik sizden öğrencek çok şey var söleyin bakem bana aplamlan kankim kıskanmamayı bana da öğretin yaa:çok üzgünüm:

canlarıııım ben sizi yüzyüze bi görsem çoook daha rahat konuşurduk.tatile gideceğimde yazayım,siz de gelin

ben kızkanıyom ama onu kıymete bindirmemek için,üstüne düşmüyorum.
hep derim ki,benden daha iyisini bulursan sakın kaçırma:tomato:

Walla o lafı ben de diyorum hepşakkıdı
Ben de kıskancım ama belli etmem çatlarım ama hissettirmem

Şincik sizden öğrencek çok şey var söleyin bakem bana aplamlan kankim kıskanmamayı bana da öğretin yaa:çok üzgünüm:
kıskanmamaya imkan yok kız.sadece çaktırma.sonra kendini bulunmaz hint kumaşı sanır.inadına yapar

benim kocada şeytan tüyü var.sevmeyen yok ki.çene var insanı çok çabuk bağlar.tüm konya tanır bunu

kıskanmamaya imkan yok kız.sadece çaktırma.sonra kendini bulunmaz hint kumaşı sanır.inadına yapar

Yok zaten hissettirmemeye çalışıyorum
Ama hiç kıskanmasam daha iyi olur kendimi yiyip bitirmem

Tatile nere gidiyonnnnn kiiidelikafadulden

geçen yıl mersinde yazlıktaydım.hayatımda öyle rezil biyer görmedim.60 yaş ve üstüne hitap ediyo.hiç bi etkinlik eğlence yok.
ben bekarken side,alanya,antalya taraflarına giderdim süperdi.bu yıl eşime dedim hayatta gitmem oraya diye.ya side tarafı ya da ayvalığı çok merak ediyorum.ege tarafı bilmiyorum

öğrenilmezki kankim bu içinden gelicek birazda güvenle alakalı heralde ne biliyim hiç kıskanmıyorum bugün olan bişeyi anlatıyım mesela benim eşim mobilyacı sabah birisi aramış bi bayan sapıkmıdır nedir bana bi yatak yaparmısın demiş eşimde müşteri gibi konuşuyomuş sonra kadın uçmuş tabi sapıkmıdır nedir ama sağlam olsun çokta sıcak bi yatak olsun demiş cilveli cilveli sonrada kapatmış eşimde bunu bana anlattı beraber gülüp dalga geçtik bu durum bazılarına göre kavga edicek bi durum olurdu bize görede çok komik dalga geçicek bi durum oldu mesela çok güldük sonuçta bunu bana anlatmasıda güzeldi anlatmayıp direk olaya atlayabilirdide:roflol:

Ben çıkıyorum kızlarr
Hepiciğinizi öptümmm

ohh ablaa gidin bakalım biz gidemiyoruz eşimin işinden dolayı zaten tam yazın açılıyo işleri( ama bizim burasıda tatil yeri deniz var eğlence yerleri acayip kalabalık oluyo burası tam deniz kenarında oturuyoruz bizde

zaten tepki versen bidaha anlatmazdı.sonra da gizli olan şeyler çekici olur adam istediğini yapardı.helal olsun sana kız.çok zekisin.
ben de çıkıyorum koca geliyo.hepinizi öptümŞeniz

zaten tepki versen bidaha anlatmazdı.sonra da gizli olan şeyler çekici olur adam istediğini yapardı.helal olsun sana kız.çok zekisin.
ben de çıkıyorum koca geliyo.hepinizi öptümŞeniz
aynen öyle olurdu hoşçakal görüşürüzzŞeniz

ıyi akşamlar kızlar herkes Yaprak dökümünün başındamı:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…