herkese tünaydınnn
dilay zeynep ve mesajlarını göremediğim tüm prenseslere :roflol:
Tünaydınlarrrr
Yoncagülümm nasılsın bebişimmmzemuszemus
herkese tünaydınnn
dilay zeynep ve mesajlarını göremediğim tüm prenseslere :roflol:
Aman da aman çilek hanım bize prenses dermişş:roflol:
Zeynep nirdesin kızzz gel çabıkkk:jeyyar:
bende geldim nasılsınız bayanlar
ben iyiyimde bitanem annem rahatsızdı ameliyat oldu o yüzden gelemedim bikaç günden bu yana mafoldumbenmafoldumben
geçmiş olsun canım neyi vardı iyi oldumu şimdi
inşallah birdaha gerek kalmaz canımm
prensesimsiniz tabi opuyorumnanaktan
yonca çok geçmiş olsun canım.
senağlama
canımcım rahim ağzında nohut büyüklüğünde parça büyümüş onu aldılarsenağlamasenağlama
içerdede 4 cm büyüklüğünde et büyümesi var ondanda tahlil için parça alındısenağlama
tahlil sonuçlarını bekliyoruz ama büyük ihtimalle tekrar ameliyat olacak o parçanında en kısa sürede alınması gerekiyormuş senağlama
senağlama
canımcım rahim ağzında nohut büyüklüğünde parça büyümüş onu aldılarsenağlamasenağlama
içerdede 4 cm büyüklüğünde et büyümesi var ondanda tahlil için parça alındısenağlama
tahlil sonuçlarını bekliyoruz ama büyük ihtimalle tekrar ameliyat olacak o parçanında en kısa sürede alınması gerekiyormuş senağlama
canım yaa inşallahh temiz çıkar tahlilleer içini ferah tut güzel düşün güzel olsunn
bişey çıkmicak inşallaahh :teselli:
İNŞALLAH canım baştan bizde çok korktuk ama ameliyattan sonra doktor iyi olduğunu söyledi büyük ihtimalle temiz çıkaca:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: ama genede ameliyat olması gerekiyormuş mafoldumbenmafoldumbenşuan için çok iyi ama hihoyyytinş ikinci ameliyatıda böyle kolay geçer:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
çok geçmiş olsun canım.
umarım tahlil sonuçları temiz çıkar.
mozma hemen moralini.Şeniz
inşallaahh canım bozma sen moralini
alllaha binlercekez şükür iyi çıkmış allah başınızdan eksik etmesin
ameliyatda güzel geçcek inşallaahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?