Olay topiğin kralı bende..KK bayanlarının kaynaşma yeri.. Hadi gelin

• Konu Sahibi Konu Sahibi Juliet
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ayy topik günden güne sessizleşiyoo yaamirmirmirmir
Kimse yokkkk muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

dilayım dün gece ne oldu biliyomusun.kaynana kaza yaptı

dilay,bak anlatayım.benim 4 senedir bi arabam var.söylüyorum ya 94 model.üstelik benim bekarken ablamla aldığımız sıfır bi arabamız vardı ve onu kullandım kaç sene.yani araba kullanmayı biliyorum.
kaynana hiiiiiç bilmiyo.kocası kolay sürsün diye geçen ramazanda 2006 model otomatik bi araba aldı

Aaaaa çok geçmiş olsun bişeyi yoktur umarımm
ne geçmiş olsunu kız.dinle.bu benim çooook zoruma gitti.niye mi kadın 60 ında ve hiç bilmiyo araba kullanmayı.benim araba her gün bozuluyo.niye alınmış biliyomusun ona,yürüyemiyo diye.yalan.50 tane sırası var.bi gün evde durmaz

bu benim o kadar zoruma gitti ki.ben o hurda arabayı,vakti gelip freni zor tutarak,yollarda kalarak kullanıyom.fabrikanın 5 trilyon cirosu var.Allah'ım senin adaletine sığınıyorum dedim.bir ay sonra dönerken direksiyonu düzeltmediği için yol kenarındaki park halindeki sıfır arabaya girdi.

dün akşam çoook uzak bi akrabasının kınası var.beni de çağırdı.ben de çocuklarla rahat edemiyorum gelemem dedim.ben 60 yaşımdayım,hacca gittim,sen gençsin.çocuklarına ben bakayım,sen git demedi.tamam dedi kapadı.gece kınadan dönerken,arabayı parkedeyim demiş.yanlışlıkla fren yerine gaza basmış ve bu sefer de iki arabaya birden(hem de park halindeki) vurup kaldırımma çıkmış.
ŞıMDı BU ALLAH'IN ADALETı DEĞıL Mı

Apla biliyom kaynana seni sevmiyoo ahın tutmuştur.Senin inadına aldırmıştır arabayı zatikaydirigubbakcemile3

E muhakkak ki ne alıp veremediği var ayol bu kaynananın seninle:mymeka:
Akıllansa bariii

kız beceremiyom resim koymayı.yapabilsem yemek tariflerine koyacaktım.çektim koyamadım
.eniştenin telinde resimleri yemeklerin

Enişte beyin telinde senin resmin yok mu apla yaa profile koysan da görsem seniii:jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…