E
elmaninsapiarmutuncekirdegi
Ziyaretçi
- Konu Sahibi Juliet
-
şükür abla iyiyiz.sen nasılsın görüşmeyeli.ne zamandır karşılaşamıyoruz:1hug:mrb nasılsınız güzeller nasılsınız iyi haftasonları
ben varım dilayım sen nerdesinAyy topik günden güne sessizleşiyoo yaamirmirmirmir
Kimse yokkkk muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
ben varım dilayım sen nerdesin
geldim dilayım
niye göremiyon kızHoşgeldin apla nasılsın bakalımmmopuyorumnanaktan
Halen seni göremedim yalnızzz
dilayım dün gece ne oldu biliyomusun.kaynana kaza yaptı
ne geçmiş olsunu kız.dinle.bu benim çooook zoruma gitti.niye mi kadın 60 ında ve hiç bilmiyo araba kullanmayı.benim araba her gün bozuluyo.niye alınmış biliyomusun ona,yürüyemiyo diye.yalan.50 tane sırası var.bi gün evde durmazAaaaa çok geçmiş olsun bişeyi yoktur umarımm
ne geçmiş olsunu kız.dinle.bu benim çooook zoruma gitti.niye mi kadın 60 ında ve hiç bilmiyo araba kullanmayı.benim araba her gün bozuluyo.niye alınmış biliyomusun ona,yürüyemiyo diye.yalan.50 tane sırası var.bi gün evde durmaz
kız beceremiyom resim koymayı.yapabilsem yemek tariflerine koyacaktım.çektim koyamadımÇünkü halen resmini koymadın da o yüzden
dün akşam çoook uzak bi akrabasının kınası var.beni de çağırdı.ben de çocuklarla rahat edemiyorum gelemem dedim.ben 60 yaşımdayım,hacca gittim,sen gençsin.çocuklarına ben bakayım,sen git demedi.tamam dedi kapadı.gece kınadan dönerken,arabayı parkedeyim demiş.yanlışlıkla fren yerine gaza basmış ve bu sefer de iki arabaya birden(hem de park halindeki) vurup kaldırımma çıkmış.
ŞİMDİ BU ALLAH'IN ADALETİ DEĞİL Mİ
kız beceremiyom resim koymayı.yapabilsem yemek tariflerine koyacaktım.çektim koyamadım
.eniştenin telinde resimleri yemeklerin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?