E
elmaninsapiarmutuncekirdegi
Ziyaretçi
- Konu Sahibi Juliet
-
bi de varya deşifre olmak istemiyom.burda konyalı insanlar var.olurda tanıdık çıkarEnişte beyin telinde senin resmin yok mu apla yaa profile koysan da görsem seniii:jeyyar:
kız daha buna benzer neler yaşıyo ama değişmiyo bu kadın aynı aynıE muhakkak ki ne alıp veremediği var ayol bu kaynananın seninle:mymeka:
Akıllansa bariii
koca gelince deneyim.pc açık olsun.koyunca sana mesaj atarımAy apla Allaha havale et cezalarını bulurlar senin neyine ki 60 yaşında araba kullanmak
En güzeli muhatap olmamak boşver
Sen profiline koy hemen kaldırırsın beeyerimseniben Kimse görmezzz :1rolleyes:
diay bugün ay dolunay ya çekim kuvvetinden sanırım,çok gerginim.kabullenemiyorum haksızlıkları.yüzlerine bunları sormak istiyom.sakın diyo eşim ben onları biliyorum.sakın böyle bişi yapma
sen naptın iş meselesini
ben dört beş ay önce lpg de diplomamı kullanıcağım bi iş buldum.adamlar çok istekliydi.maaş da iyiydi.ssk 1560 dan gösterceklerdi.adam şu gün buluşalım,noterde sözleşme yapalım dedi.çıktım yola,on dakka sonra aradı,akrabam vefat etti nur hanım.başka gün yapalım diye.Dün iş görüşmesine gittim demiştim yaa neyse adam bana bugünden için saat 2 de ara dedi aradım ben seni arıcam birazdan dedi aramadı.
Halbuki dün pazartesi başlarsın dedi maaşı konuştuk ayy bilmiyorum ki
Bir de pazartesi günü gidicem işte görüşmeye dün aradılar rendevu verdiler öylee
ben dört beş ay önce lpg de diplomamı kullanıcağım bi iş buldum.adamlar çok istekliydi.maaş da iyiydi.ssk 1560 dan gösterceklerdi.adam şu gün buluşalım,noterde sözleşme yapalım dedi.çıktım yola,on dakka sonra aradı,akrabam vefat etti nur hanım.başka gün yapalım diye.
hiç başka gün aramadı.zaten şirket zordaymış.para bile zor ödüyolarmış.
bu adam seni ararsa bile,şirketin durumunu arşatır ona göre gir.maaşını alamazsan bi anlamı yok çalışmanın
Öyle tabi birde pazartesi günkü iş var kamu inş. bu olur zaten:Saruboceq:
Ben bu şehirden gitmek istiyorum atamalar falan olsa da gitsem
dilay ankaralımısın ailen ankarada mı
dilayım nerelere gidiyon kız böyle.bi cevap yazamıyon
dilayım senin döneceğin.yok.sonra görüşürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?