Olay topiğin kralı bende..KK bayanlarının kaynaşma yeri.. Hadi gelin

• Konu Sahibi Konu Sahibi Juliet
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ohhh demek istemiyorum ama elimde değil.bana ediyo,Allah da veriyo işte.ben 60 ımda arabaya binsem ne binmesem ne.gelin gencecik yakışmıyo o arabaya demedi dilay.kayınpeder bana inat yaptı.
ne derdi biliyomusun kayınpeder, hanıma bi araba alcam,hergün vursun ben fabrikada düzeltir gene bindiririm.aynen de öyle oluyo işte.
zoruma giden ne biliyomusun,benim hurda yerinden kalkamadığı için bir kez kaza yaptım.o zaman benle çok dalga geçtiler.üstelik sadece araba yüzünden di.
ama şimdi bu kazaları kapatıyolar kimse bilmesin diye.bunlar benle niye uğraşıyo yaaaaa

diay bugün ay dolunay ya çekim kuvvetinden sanırım,çok gerginim.kabullenemiyorum haksızlıkları.yüzlerine bunları sormak istiyom.sakın diyo eşim ben onları biliyorum.sakın böyle bişi yapma

dilaaaaay nerdesin

Ay apla Allaha havale et cezalarını bulurlar senin neyine ki 60 yaşında araba kullanmak
En güzeli muhatap olmamak boşver
Sen profiline koy hemen kaldırırsın beeyerimseniben Kimse görmezzz :1rolleyes:

Ay apla Allaha havale et cezalarını bulurlar senin neyine ki 60 yaşında araba kullanmak
En güzeli muhatap olmamak boşver
Sen profiline koy hemen kaldırırsın beeyerimseniben Kimse görmezzz :1rolleyes:
koca gelince deneyim.pc açık olsun.koyunca sana mesaj atarım

diay bugün ay dolunay ya çekim kuvvetinden sanırım,çok gerginim.kabullenemiyorum haksızlıkları.yüzlerine bunları sormak istiyom.sakın diyo eşim ben onları biliyorum.sakın böyle bişi yapma

Ben de çok stresliyim bugün nedense
Aynen ben olsam ben de sorardım ayy tahammül edemem kesinlikle haksızlığa
Aplacım ama sen eniştenin sözünü dinle.Eşin ailesini biliyorsa sorun yok

sen naptın iş meselesini

Tamam ben hep burdayım bu gece zatenzemuszemus

sen naptın iş meselesini

Dün iş görüşmesine gittim demiştim yaa neyse adam bana bugünden için saat 2 de ara dedi aradım ben seni arıcam birazdan dedi aramadı.
Halbuki dün pazartesi başlarsın dedi maaşı konuştuk ayy bilmiyorum ki
Bir de pazartesi günü gidicem işte görüşmeye dün aradılar rendevu verdiler öylee

ben dört beş ay önce lpg de diplomamı kullanıcağım bi iş buldum.adamlar çok istekliydi.maaş da iyiydi.ssk 1560 dan gösterceklerdi.adam şu gün buluşalım,noterde sözleşme yapalım dedi.çıktım yola,on dakka sonra aradı,akrabam vefat etti nur hanım.başka gün yapalım diye.
hiç başka gün aramadı.zaten şirket zordaymış.para bile zor ödüyolarmış.
bu adam seni ararsa bile,şirketin durumunu arşatır ona göre gir.maaşını alamazsan bi anlamı yok çalışmanın

Öyle tabi birde pazartesi günkü iş var kamu inş. bu olur zaten:Saruboceq:
Ben bu şehirden gitmek istiyorum atamalar falan olsa da gitsem

dilayım nerelere gidiyon kız böyle.bi cevap yazamıyon

dilayım senin döneceğin.yok.sonra görüşürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…