Olay topiğin kralı bende..KK bayanlarının kaynaşma yeri.. Hadi gelin

• Konu Sahibi Konu Sahibi Juliet
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bugün biraz kalabalık az da olsa tabi eski günlerdeki gibi deil bu toipc

hoşgeldinnn yıwrımm ne yaptın kız bütün gün???

kızlar bir lpg araç dönüşümü işi teklifi geldi.ben de gidip görüştüm.iki tane çocuğumun olduğunu ve mesai kavramına uyamıcamı belirttim.evde internetim var.gerekli bilgileri arçlardan alıp,eve gelip projelerimi hazırlıcamı belirttim kabul ettiler.sadece 2 ay kadar orda bulunmam gerekiyomuş denetim dolayısıyla.o da sabah 9 akşam 4.öğle arası ya da sıkıştığımda gidebilirmişim.1600 tl sigorta pirimi yatıcak..en çok ona seviniyorum.

delikız inşaallah eski günlere döneceğizz..

ay kızlar bana hoşgeldin yok mu ya kabul edilmiyosam gideyim :umursamaz:

vay be maaş süpermiş hihoyyyt hayırlı olsun

nursunazcım süper işmiş yaa inşAllah olurrr

hoşgeldinnn yıwrımm ne yaptın kız bütün gün???
kaç gündür kızları yüzmeye götürüp ben kenardan bakıyodum.küçüğe bişey olur diye.bugün eşyalarımı hazırladım,sabah rixosta bruncha gittim.ardından havuz.muhteşemdi.küçük bi kaza atlattık sadece.küçüğüm,ben su altından yüzerken büyük havuzun tam kenarına gelmiş.son anda gördüm.onun dışında muhteşemdi.belki bi saat çıkmadım havuzdan.ordan eşimin işyerine,bahçesi güzeldir.biraz dinlendim anneme,dayımlar gelmiş onları ziyarete.orda sünnet pilavına,ordan büytük görümceme.e ordan da artık eve.

vay be maaş süpermiş hihoyyyt hayırlı olsun

kız o sigorta pirimi.çocuklar yeni açmış işyerini daha iki ay olmuş.acıdım,ne kadar istiyosunuz dedi.ben de madem yeni açmışsınız 700 tl dedim.o da içtenlikle,yılbaşında istediğim zammı yapcağını söyledi.tek isteği benim bırakıyorum deyip çekip gitmemem.böyle iş bırakılır mı

kimsenin bana cevap yazacağı yok sanırım bi hoşgeldin demek ne kadar zor değilmi kızlar neyse canınız sağolsun iyi muhabbetler size

nursunazcım süper işmiş yaa inşAllah olurrr

canım yarın noterden sözleşme yapcaz.sigortam başlıcak.aslında eşim beni kendi işyerinde sigortalı gösterebilir.kaç kez söyledim ama adam bana sigortan benim diyo.yarına nasıl çıkcağımız belli mi.ama anlatamadım işte.bazen erkeklere bişeyi anlatmak çok zor oluyo

kimsenin bana cevap yazacağı yok sanırım bi hoşgeldin demek ne kadar zor değilmi kızlar neyse canınız sağolsun iyi muhabbetler size
canım olurmu hoşgeldin sefalar getirdin.ne zamandır görüşmüyoruz çok sevindim geldiğine.ben de çok mutluyum bugün o yüzden

kızlar gitmeyin ya.dilim şişti zaten

sağolun kızlar üzüldüm valla birden
yasnurcum diloş yazmışsın ya ondan anlamamışım ben sağol canım

sizler naptınız kızlar,miniş,yasnur,delikızım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…