Olay topiğin kralı bende..KK bayanlarının kaynaşma yeri.. Hadi gelin

• Konu Sahibi Konu Sahibi Juliet
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben yine göremiyom kimsenin ismini aşağıda

iyilik be canım ben akşama kadar oğlanın ardından koşturuyorum bugün sünnet vardı oaraya gittik eziyet etti geldik şimdi de uyuyor ya bi dk durmaz mı insan anlamıyorum inan bezini bile ayakta koştururken bağlıyorum daha doğrusu bağlamaya çalışıyorum

yazaamadım ay delircem kanatlı karıncalarlan uğraştım raid i taktım ama fayda eder mi ki acep karıncalara manyaklarrrr ışığı görmesinler
bende haftasonu ağvadaydım süper geçtiii

yazaamadım ay delircem kanatlı karıncalarlan uğraştım raid i taktım ama fayda eder mi ki acep karıncalara manyaklarrrr ışığı görmesinler
bende haftasonu ağvadaydım süper geçtiii
anaa ben onlardan çok korkarım.umarım işe yarar.orası nerde canım nasıl bi yer

sen benimkileri gör.bez bağlamıyorum ama olduklardı yerde sürekli kalmıyolar.iki tane olunca bazen hangisini takip edeceğimi şaşırıyorum

Ben geldimmmmmmmmmhihoyyyt

hoşgeldin diloşşumm

naa kaldığımız yer burasııı
Agva Tree Tops Park Hotel

çok romantikti yaww
sabah yedibuçukta kalkıp nehirii izledim o kadar huzur vericiydi kiii

hoşgeldin diloşşumm

naa kaldığımız yer burasııı
Agva Tree Tops Park Hotel

çok romantikti yaww
sabah yedibuçukta kalkıp nehirii izledim o kadar huzur vericiydi kiii
kız ben ne cahılım bilmem ki.en güzel günlerin canım.fırsatın varken değerlendir.ben eşimle çıktığımız günleri düşünürüm bazen.aslında çok fark yok.ama tek fark sorumluluk.akşama ne yemek yapsam,çocuklar ne zaman uyur offf off.Allah ömür versin ikiside harika.ama bazen kendine ayırcağın bi saatin bile olmuyo.bak şimdi uyudular diye oturdum pc nin başına

dilayıııım ne var ne yok.ne demek yok olmak istiyorum.sen olmazsan çekilir mi kk

bizde cncağızımla onu konuuştuk yarın evlendiğimizde bu güzellikte olmayacağını biliyoruz o zamanda farklı bi güzel olcakk bu gün bide araba kullanmışım ki sormaayın 120 km.hız yaptımmm adam kalpten gidiyordu

her dönemin tadı başka oluyor sevgililiğin de evliliğin de nişanlılık da çok güzel minişcim hepsinin tadını çıkarmaya bak valla

ne güzel canıııım.ama sen yine de çok dikkatli ol.korkarım ben öyle 90-100 den sonrasından

kız dilaya noldu.bi geldi gitti hemen.hayırdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…