ah kız keşke şöyle yakınımda komşum olsaydın.yavrum niye kötüsün ya.bak minişime o da sen gibi bekar ama çıkarıyo hayatın tadını.kız güzelsin,aklı başındasın.nasıl bulamıyon kendine yakışan,sevgine layık bi adamı anlamadım ki.yoksa senin kısmetin mi kapalı.naptı yine.hala düşmedi mi yakandanWalla apla kötüyüm hiçç iyi değilim.mafoldumben
canım öğle üzeri çok sıcaktı ama şimdi iyi.canım benim sen yol boş olsada daha yeni öğreniyosan hız yapma nolur.inan çok tehlikeli.öğren,iyice direksiyon hakimiyetin,reflekslerin gelişsin arabayla ilgili sonra hız yap.gençsin canım.Allah korusun kazadan beladannursunazımmm yol boştu yoksaa zatee yeni yenii geçiom direksiyon başına çk sıcak ya hu orası nasılll
dilayıııııım çok özledim canım
Hoşbulduk tatlım pek iyi sayılmam yaa sen nasılsınhoşgeldin dilaycım nasılsın
hoşgeldin diloşşumm
naa kaldığımız yer burasııı
Agva Tree Tops Park Hotel
çok romantikti yaww
sabah yedibuçukta kalkıp nehirii izledim o kadar huzur vericiydi kiii
noldu dilaycım ya kötü bişey yoktur inşallah
ah kız keşke şöyle yakınımda komşum olsaydın.yavrum niye kötüsün ya.bak minişime o da sen gibi bekar ama çıkarıyo hayatın tadını.kız güzelsin,aklı başındasın.nasıl bulamıyon kendine yakışan,sevgine layık bi adamı anlamadım ki.yoksa senin kısmetin mi kapalı.naptı yine.hala düşmedi mi yakandan
koskoca ankarada nasıl iş olmaz kız.bi de dilayım illa senin bölümle mi ilgili olması gerekiyo.acaba sana uygun başka bi iş olamaz mı.bi de öyle denesen.bi de sevgilinle aran iyiyse rahat ol birazAyy kızlar yaa bilmiyorum sebep yok evdeyim işsizim sonra okulumu bitirmem gerek.
Bu sefer sevgilimin suçu yok aplam yaa yazık ben sinirimi çıkarıyorum ondan kıkını çıkartmıyoomafoldumbenmafoldumben
güle güle deli kızzzopuyorumnanaktan
diloşş 1 aydır bnde işsizim canım..kaç senedir çalışıyorum biliyormusun yaklaşık 9 senedir ve hiç bir yan etki yapmadı evde oturmanın zevki ayrıı..okuyorum bitmesi gerek onu da sallamıorum ben hatatı pek kaale almıom vallla sende öyle yap şikerim
koskoca ankarada nasıl iş olmaz kız.bi de dilayım illa senin bölümle mi ilgili olması gerekiyo.acaba sana uygun başka bi iş olamaz mı.bi de öyle denesen.bi de sevgilinle aran iyiyse rahat ol biraz
diloşum seni tanıdığım zamandan beri hep aynı ruh halindesin yawrum be yazık gençliğineee bugünlerimiz daha elimize geçmeyecek
dilayım bi süre rahatlamaya çalış.sevgilinle filan gez kız.kriz var belki o yüzden iş bulamıyosun.inan bana kısmette ne varsa olur.mutlaka bulcaksın bi iş,ama hayırlısı olsun canım.şu an ailen var yanında.
kızlar ben kaçıyom yarın birrrrrrrrrrsürü işlerim var hepinizi çok öpüyorummmm
bnde iş görüşmelerine gidecem dua edin kızlarrrr
iyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?