E
elmaninsapiarmutuncekirdegi
Ziyaretçi
- Konu Sahibi Juliet
-
- #1.461
Aman da aman kimleri görüyorum
Hoşgeldin aplammŞeniz[/QUOaplan kurban olsun sana.nasıl gidiyo.kız sen benim büyük kız gibi tam sarışın ve renkli gözlüsün ya.ondan bunalımdasın.ben benim kızı bi türlü mutlu edemedim.bir vardı şimdi iki oldunuz napıyım ben siziŞenizTE]
Aman da aman kimleri görüyorum
Hoşgeldin aplammŞeniz[/QUOaplan kurban olsun sana.nasıl gidiyo.kız sen benim büyük kız gibi tam sarışın ve renkli gözlüsün ya.ondan bunalımdasın.ben benim kızı bi türlü mutlu edemedim.bir vardı şimdi iki oldunuz napıyım ben siziŞenizTE]
Ayy aplam sen bilmiyon dimi ben depresyona girmiştim ya sapsarı saçlarımı simsiyah yaptımm:kedi:
Canım inşallah hakkında hayırlısı olsun..ıstediğin gibi birşey bulursun inşallah canım...Ewt aynen öyle oturuyorum kuruyorum kafamda neyse artık düşünmeyecem.Hayırlısyla bi iş bulsaydım annemlerinde beğendiği
ınş. kankam benmmmŞeniz
duygucum koşturmaz mı hiç şimdi rahat vermiyor çıkıyorum
Canım inşallah hakkında hayırlısı olsun..İstediğin gibi birşey bulursun inşallah canım...
Kolay gelsin canımcımŞeniz
canım üzülme inş bulursun istediğin gibi bir işyok canım yaabiraz daha evde oturcağız ne yapalım
canım hoş geldin nasılsın görüşemedik ne zamandır ŞenizMinişim nerdesinn yaaaamafoldumben
hayırlsıı minişim ya...güsel bi haber çıkarsa bizidse haberdar ett...
baby dilaycım hoşgeldin canım..nasılsın bakemm
kıslar nerdesiniz ya hadi gelin azıcık sohbet edelim
annem yarın ameliyat olacak çok üzgünüm
herşey üst üste geliyor senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?