Olay topiğin kralı bende..KK bayanlarının kaynaşma yeri.. Hadi gelin

• Konu Sahibi Konu Sahibi Juliet
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydın delikızzzzzzzzzzzzzzz

sağol dilaycım iyiyim sen nasılsın moraller düzeldi mi biraz

ayy gidecem kanka da haber bekliyorum 10 tane yeri aradım begenmedim bi yer var benimkinin işyerinin dibinde ordan haber bekliyorum dış ticaret firması inş haber gelir...
ayy kankam mutlu ol nolur çok seviyorum seni bennn
hep gülll inşAllah

Tünaydınlar kızlar ne var ne yok uzun zamandır bakamıyorum yaa benim kuzu pıtır pıtır emeklıyor butun gün peşinden koşuyorum:))

Miniş hayırlısıyla olur inşallah işin canımzemuszemus

Dilayım neden moralin bozuk ben uzak kaldım yaınşallah kötü birşey yoktur...

duygucum saol canımsınnnn
allaj kolaylık versin sanada özletme kendini

İnş. kankam yaa :Saruboceq:
Minişim ben de çok seviyorum seniiopuyorumnanaktan
Bugün daha iyiyim

Dilayım neden moralin bozuk ben uzak kaldım yaİnşallah kötü birşey yoktur...

Duygucum yaa evdeyim falan filan sıkılıyorum böyle.İçimde de bi sıkıntı var sebebini bilmediğimmafoldumben

duygucum saol canımsınnnn
allaj kolaylık versin sanada özletme kendini

Amin canım çok sağol bende çok özlüyorum valla burda olmayı ancak uyudugu vakitlerde yazabiliyorum:)Aniden kaçarsam anlayınki uyandıkaydirigubbakcemile3

Allah hayıra çıkarsın canım yaa evde oturuncada insan sıkılıyor düşünmeyeceğin ne varsa oturunca bir bir aklına geliyor üzme kendini canımopuyorumnanaktan

artık yok unutuyor bütün sıkıntılarını,üzülmek depresyona girmek yokkkkkkkkkkkkk inşAllah

Allah hayıra çıkarsın canım yaa evde oturuncada insan sıkılıyor düşünmeyeceğin ne varsa oturunca bir bir aklına geliyor üzme kendini canımopuyorumnanaktan

Ewt aynen öyle oturuyorum kuruyorum kafamda neyse artık düşünmeyecem.Hayırlısyla bi iş bulsaydım annemlerinde beğendiği

artık yok unutuyor bütün sıkıntılarını,üzülmek depresyona girmek yokkkkkkkkkkkkk inşAllah

İnş. kankam benmmmŞeniz

duygucum koşturmaz mı hiç şimdi rahat vermiyor çıkıyorum

herkes burda ne güzel.selaaaam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…