Olay topiğin kralı bende..KK bayanlarının kaynaşma yeri.. Hadi gelin

• Konu Sahibi Konu Sahibi Juliet
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ayy aplam canım hiç bişi yapmak istemiyooo:gitme:

kız gelirsem sopalıcam şimdi seni.ben senin yaşına inebilsem ne mutlu olurdum biliyomusun.bazen çok yaşlı olduğumu düşünüp üzülüyorum.kız o güzel yılları üzülerek geçirme.boşver iş de olmayıversin biraz.mutlaka bulursun ailenin de beğeneceği bi iş.canım ben de yarın erkenden kalkıcam.bana dua et eğer hayırlı olmıcaksa nasip etmesin Rabbim bu işi.herşeyin hayırlısı önemli çünki

Apla yaa hep diyorum ruh yaşı önemli senin ruh yaşın 17 daha bence buna hiç takılma yaalmaz:
Aplacım sen nie erkenden kalkıyorsun yoksa miniş gibi iş görüşmesine mi gidicen.
İkinize birden dua edicem bende hayırlısıysa olur inş.:Saruboceq::1hug:

allaaah oku oku bitiremedm vallaaaa...nası kaynatmışsınız kıslaarrrr...güzel ve ferah bi kayseri gününden herkese selamlarrrr...

hoşbulduk canım nasılsın bakalım hafta sonu nasılsdı

üff benim hafta sonu baya karışıktı canım...dur dgr topice yazmıştımm..hemen burayada kopyalımm.:jeyyar::jeyyar

hemen haftasonu naptım kısa bi not geçem.....cumartesi günü çok hastalanan herifim ateşler içinde yandıgı için cumartesi akşamı sabaha kadar uyuyamadım..benneyaptımkibenneyaptımkidokundugum yer alevler içindeydi hemen ılık bi banyo yaptırdım...sirkeli soğuk suylada kompres...gece 4e kadar uyuyamıyan adam mışıl mışıl uyudu..ama gel görki kalktıktan sonra öğleye kadar tekrar ateşlendi..yoğun ısrarlarım sonucu kayınbabayla hastaneye yolladım...o hastanedeyken bende kaç haftadır temizleyemdm odamı temizledim..evide temizledim..tabi bu arada kaynanada pinekledi köşesinde.....klava:klava:
her nise herfe tam 8 tane iğne yazmışlar..:çok üzgünüm:ama bi iğnede 3 tane karışım var ve söylediğine görede çok yakıomuş...o iğnenin üzerine düzelen herifle beraber arkadaşlarla buluştuk....tabi herkes aç oldugu için güsel bi kızarmış tavık aldık..pilavıydı salatasıydı oturduk yedik güsel bi yeşillik alanında....
sonrada kayseri parka gittikk..bizim arkadaşın nişanlısı kendine bişler alcakmış...dolandık dolandık ala ala 2 tane pantolon aldı.... yorulmamızda cabası oldu....anca hava bastı bana hasbam....klava:
onların arabsıyla gittik mesela..yolda durup nişanlıısına''ben araba sürmek istioruuuuuuuuuuuuum'' dedi...tabi nişanlısıda arabayı sağa çekti yer degiştiler falan...
ne yani sen bana nispetmi yapıon bide nasılım falan demiomu deli oluom...
ortamdaki herkes anladı tabi nispet yaptıgını.....herkse kulağıma boşver takma falan diodu....
amaaaaan öle işteee.....

işte böl ecanım ve üstüne üstelik bide şu olay oldu....
dün akşamda eve geldik..herifin akşam iğne olması gerkio işte..ayy içim öl ebi sıkılıoki hadi kalk gideli vurulalım iğneni dedim..oda yemek yiyelim ezanda okunsun gideli dedi..hayır ya şimdi gidelim dedim....kaynanada oturuo yanımıda..öle bi bakıoki bana yüzüme tükürecek gibi....güy aşe demeye getiro olayı''hasta oğlumu nerey götürüon'' die....benim ısrarlarım sonucu iğnesini olduk geldik...nese eve geldikk..artık kaynana ne dediysekayınbabaya..oda gelgelmez oğlum nii gittnizde falan demeye başladı....lafı bana çarptırıo anlıcanız....klavaturdugumuz süre içinde yüzlerine bile bakmadım...eehh umarım anlamışlardır...

Son düzenleme:
Günaydın kızlarrr
uff tatlıcık okurken ben yoruldum amme tempoluu geçmişşşş sen kayınvalidenlerle mi oturuon kocişine de Rabbim şifa versin

ya minişim baya tempolu hakkaten..evet enn maalesfinden beraber oturdugum için hergünüm böle olaylı geçio....

geçmiş olsun kaynanalamı oturuyorsun baya yoğunmuş hafta sonun

çalışıorum umuudm yaa....allahtan çalışıorum yoksa onlarla aynı evde kalmak kabustan öte bişi...ayrı eve çıkana kadar da çalışıcam kısmetse...yoksa geçinemiorum...

oyy allah yardımcın olsun canım bende iş görüşmelerine gitcem bugünnn dua edin

hadii hayırlısı olsun minişcim....umarım güsel haberlerini alırız..

ikinizdede muhasbeci yazıyor bende muhasebecide çalışıyorum en iyisi çalışmak tatlıcık işte daha rahatsın elin yaptığı yakının yaptığından daha az üzüyor

canım ben lise mezunuyum ama muhasebe sertifikası aldım gittiğim kurstan..tam anlıytabiliorum muhasebeyi...işyerimde tanıdık olunca problem ypmadılar...zaten çokda yoğun çalışmıorum...ama kesinlike çalışmak gibisi yohhh

Tünaydınlar efenimmmmkaydirigubbakcemile5
Yine kimsecikler yok sanırım püfsssssssss

günaydın diloşum ben varım bugün nassın kanga?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…