Olay topiğin kralı bende..KK bayanlarının kaynaşma yeri.. Hadi gelin

• Konu Sahibi Konu Sahibi Juliet
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ben geldim nursunazcım ama selam verip gidicem:)))

açıldığı ilk günlerdeki olay topiğimi istioooooooooooooooooommmm bennnn mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben

Selamlar yine bomboş burası yaz rehaveti çöktü herkesin üstünelmaz:

tam 1 hafta kaldı düğüne prensesim off gelmek bilmez bu düğün tarihii derken :))) tabikii çok mutluyummm serdarıma kavuşcam için ama içim acaip buruk ailemi çok özlücem (((((

Ben geldimmmmm herkese merhaba opuyorumnanaktan
Sanırım yine kimseler yok burda

ben varım diloşumm nasssıııınnn Şeniz

Aaaaaa Bitterim burdaymış nasılsın canım yaa
Düğünede az kalmışşş ayy heyecanlısındır şimdi sen :kedi:

evet canım heyecendan geberiyom desem yeridir yanii önümüzdeki pazar bu saatlerde aşkımın memleketine gitmek için yollarda olcam gelinliğimleee :asigim: :asigim: :asigim: allahım herkesi sevdiğine kavuştursun inşş

bıttercım ya cok az kalmıs...
amın canım allah kımseyı ayırmasın sevdıınden...
evın dosenmıstr dımı...gule gule otur ınsallah

yok canım evim döşenmedi daha lojman olcak çünkü lojmanlarda temmuzun 15 inde teslim edilcek yeni eve gelin gircem yanii :))) eşyalarımızı aldık ama

gule gule oturun cnım ınsallah allah hep agız tatlılıgı versın...hep mutlu mesut huzurlu olun..
hersey gonlune gore olsun..kınan dugunun herseyın tatlılıkla gecsın ınsallah bıttercım

saoll canımm benimm keşke yakınımda olabilseydinde sende gelebilseydinn düğünüme (

kızlar ben bugün depresyona girdim sanırım.olmadık şeyler geliyo aklıma.sıkıntımdan patlıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…