Olay topiğin kralı bende..KK bayanlarının kaynaşma yeri.. Hadi gelin

• Konu Sahibi Konu Sahibi Juliet
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım her zaman çok takmıyorum.ama bazen içime oturuyo.böyle bi zehir gibi.durup durup işliyo içime:çok üzgünüm:

haklısın cnm ,kıyamam yaa,
bu büyükleri anlamak çok zor,benimkilerde ilk 10 yıla yakın deli ettiler ,artık yanıma bilem yaklaşamıyolaa,yaptıklarından sora evrim geçirdimde azcuk:jeyyar:kaç senelik evlisin cnm

kocanla iyi olman da pek işlerine gelmez saygıdeğer büyüklerin,bütün hesaplar ordan bozuluyo zati
kız enişteye kızma.anne baba işte.o huylarını biliyo.napsın.arada olan bana oluyo.gençlik geçiyo böyle işte

aynı ben ,şimdi hatırlatıyorumda cahillik işte diyo,giden gitti nbr diyom bende

kız ben eşimin yüzünü günlerce görmediğimi bilirim.ömrü yollarda geçti.şimdi de aynı ama daha az gidiyo yola çünki o olmadan yürümüyo işler işyerinde.ne balayı gördüm ne başka şey.hep iş iş iş.bazen özel günlerde dışarı çıkarız.bazen de işe gitmezse pazarları.Allah herşeyin hayırlısını versin.ben onları hiç kaynana kayınpeder gibi görmedim.hele ki benim babam 16 yaşımda öldü.ben ona baba şefkati duydum ama beni çok yıktılar ya.ben naptım kime anlamıyorum.tek suçum oğlu beni istedi aldı.onların istediğiğ kişiyle evlenmedi.şimdi hem sanayici hem de toprak zengini olcaklardı.ben memur çocuğuyum çok şükür kimseye muhtaç olmadık.evimiz de arabamız da vardı.tatilimize de giderdik.ama oluyo işte.statü farkı:gitme::gitme:

bizim işyeri ortak canım.kayınpederle ve kaynımla ortak eşim.o yüzden böyle.sadece kendimiz çalışıp kazansak belki böyle olmazdı.ama sanmam o zaman da bulurlardı bişi.onlar beni baştan istemedi

dusunmemeye calıs...olmıcak ama ...baskaları ıcın duzenını hzurunu kendı saglıgını etkıleme...bole taka taka ınsan hasta olur...
sen ısteklerını kocanla hallet..oda bıraz onları takıyo ama ..napcan ıste...ayy ne bılıyım evlı degılım ama anlıyom senı...
allah onalra hıdayet versın...

allah sana kolaylık versin cnm,gerçekten zor inş.bi gün rahat edersinopuyorumnanaktan

kocanla iyi olman da pek işlerine gelmez saygıdeğer büyüklerin,bütün hesaplar ordan bozuluyo zati

aynı ben ,şimdi hatırlatıyorumda cahillik işte diyo,giden gitti nbr diyom bende
aynen öyle.ben yaşadıklarımı anlatsam reyting rekorlu dizi olur inan bana.

anladım canım...ortak ıs zaten hele erkek kardesle daha zordr..eltı derdıde varmı sende..
madem senı ıstemnedıler obur oglanlarını ıstedıklerıyle evlendırsınelr yada evlendırseledı...
sana bıraz gıcıklıgına yapıolar ozaman...valla sen hıc onalrın senı uzdugunu sınır etıklerını bellı etme..onlar senı mutlu gordukce sınır olsunlar...
ya ınsan oglunun mutlulugunu ıstemezmı aklım almıyo..senı uzmek dmek ogullarını uzmek dmek

ben cıkıyorum arkadaslar...kardesım ıstıyo pc yı

rosum ıyı geceler..

nursunuzcım allah yardım etsın..takmamaya calıs...kımseyı sevındırme..cok optum

kızlar hep söylüyorum Allah'ım adaletine sığınıyorum diye.bana yapıyolar ama Allah da ona göre veriyo başlarınna herşeyi.gelip de demiyolar ki biz sana yaptık onun için oldu bunlar diye.bana dua edin.şu iş benim ve çocuklarım için hayırlı olsun.bunlara hiç ihtiyaç duymadan alayım hayırlsıyla arabamı.Allah kaza bela vermesin.korkarım o zaman da biz aldık derler arabayı

Aplam yaa sen kayınvalidenle kayınpederinle evlenmedin ki ne karışıyolar sane yaa bence onların yüzünden hiç huzurunu bozma eşinle kötü olmakaydirigubbakcemile5

iyice dellendim herhalde.çıkıp bağırasım geliyo balkonda.bunların ettiklerini bir bir anlatasım geliyo

Aplam yaa sen kayınvalidenle kayınpederinle evlenmedin ki ne karışıyolar sane yaa bence onların yüzünden hiç huzurunu bozma eşinle kötü olmakaydirigubbakcemile5
dilayım eşimi çok seviyorum.benim kahrımı o çekiyo.ama gel bana sor.o arabayı o kadında gördükçe yerli kinleniyorum.
bana diyoki eşim kazanmıyoruz.ben ondan yaptrırmadım sigortanı.ben de diyorum ki zaten biz hiç kazanmayız ki.beni avutmak için uyduruyo sanırım.ya anlatamıyorum nasıl olduğumu.tuşlarla oluyo.keşke yüzyüze görebilseydim sizleri:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

sanırım ben asla kaynanalık yapamam.belki bu yüzden oğlum olmadı bilmiyorum.ben kaynana olsam,ya yaşasın gençler doya doya.saygıda kusur etmedikten sonra,en güzel şekilde yaşasınlar.ben niye kıskanayım

Aplam sen de aynen benim gibisin yaa walla haksızlığa tahammül edemiyorsun.Haklısın ama eşini çok seviyorsun bi problemin yok bence kayınvalidenleri sevindirme eşinle aranı bozma takma yaa kaaleye alma:1closedeyes:

neyse kızlar yeter benden bu kadar.anlattıkça sinirlerim daha çok alt üst oluyo.şimdi uyuyan kocayı kaldırıp parçalayıvercem.boşverdim düşünmicem bi süre bunları.sizde ne var ne yok

dilayım ingilizce kursuna mı başlıcan.ben de benimkiyle orda tanışmıştım kız.şimdi fırsatım olsa yine giderim kursa.yabancı dilimi geliştiririm.ama kızlarım var artık onlara destek olmak lazım.benden geçti

7 yıllık canım.çok şükür eşimle iyiyim.ama ben ne zaman evrim geçircem bilmem.genelde çok takmam.ama içimde birkince en ufak çatlaktan boşalıveriyo dertler

herkes gitti mi kızlar.bu saatte sizi de dertlerlerimle meşgul ettim kusuruma bakmayın

Nişanlımla barıştım yuppi HAYAT ONUNLA GÜZEL YAAAAAAAAAAAalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…