canım her zaman çok takmıyorum.ama bazen içime oturuyo.böyle bi zehir gibi.durup durup işliyo içime:çok üzgünüm:
kocanla iyi olman da pek işlerine gelmez saygıdeğer büyüklerin,bütün hesaplar ordan bozuluyo zatiayyy nursunaz allah kolaylık versın sana sabır versın...
senın kaynana kayın peder fena...
ne karsıyonkı dımı..kocası akzanıyo bı yuvası var bırak akrısma ..yok ..ya..dayanamıyolar ıste demkkı...
ayy ele karısmak zor deler dogru ıste..kocanla ıyı olsan aılesı karısıp uzuyo ıste
kız enişteye kızma.anne baba işte.o huylarını biliyo.napsın.arada olan bana oluyo.gençlik geçiyo böyle işte
ayyy nursunaz allah kolaylık versın sana sabır versın...
ne karsıyonkı dımı..kocası akzanıyo bı yuvası var bırak akrısma ..yok ..ya..dayanamıyolar ıste demkkı...
ayy ele karısmak zor deler dogru ıste..kocanla ıyı olsan aılesı karısıp uzuyo ıste
ayyy nursunaz allah kolaylık versın sana sabır versın...
kız ben eşimin yüzünü günlerce görmediğimi bilirim.ömrü yollarda geçti.şimdi de aynı ama daha az gidiyo yola çünki o olmadan yürümüyo işler işyerinde.ne balayı gördüm ne başka şey.hep iş iş iş.bazen özel günlerde dışarı çıkarız.bazen de işe gitmezse pazarları.Allah herşeyin hayırlısını versin.ben onları hiç kaynana kayınpeder gibi görmedim.hele ki benim babam 16 yaşımda öldü.ben ona baba şefkati duydum ama beni çok yıktılar ya.ben naptım kime anlamıyorum.tek suçum oğlu beni istedi aldı.onların istediğiğ kişiyle evlenmedi.şimdi hem sanayici hem de toprak zengini olcaklardı.ben memur çocuğuyum çok şükür kimseye muhtaç olmadık.evimiz de arabamız da vardı.tatilimize de giderdik.ama oluyo işte.statü farkı:gitme::gitme:
aynen öyle.ben yaşadıklarımı anlatsam reyting rekorlu dizi olur inan bana.kocanla iyi olman da pek işlerine gelmez saygıdeğer büyüklerin,bütün hesaplar ordan bozuluyo zati
aynı ben ,şimdi hatırlatıyorumda cahillik işte diyo,giden gitti nbr diyom bende
kız ben eşimin yüzünü günlerce görmediğimi bilirim.ömrü yollarda geçti.şimdi de aynı ama daha az gidiyo yola çünki o olmadan yürümüyo işler işyerinde.ne balayı gördüm ne başka şey.hep iş iş iş.bazen özel günlerde dışarı çıkarız.bazen de işe gitmezse pazarları.Allah herşeyin hayırlısını versin.ben onları hiç kaynana kayınpeder gibi görmedim.hele ki benim babam 16 yaşımda öldü.ben ona baba şefkati duydum ama beni çok yıktılar ya.ben naptım kime anlamıyorum.tek suçum oğlu beni istedi aldı.onların istediğiğ kişiyle evlenmedi.şimdi hem sanayici hem de toprak zengini olcaklardı.ben memur çocuğuyum çok şükür kimseye muhtaç olmadık.evimiz de arabamız da vardı.tatilimize de giderdik.ama oluyo işte.statü farkı:gitme::gitme:
dilayım eşimi çok seviyorum.benim kahrımı o çekiyo.ama gel bana sor.o arabayı o kadında gördükçe yerli kinleniyorum.Aplam yaa sen kayınvalidenle kayınpederinle evlenmedin ki ne karışıyolar sane yaa bence onların yüzünden hiç huzurunu bozma eşinle kötü olmakaydirigubbakcemile5
dilayım eşimi çok seviyorum.benim kahrımı o çekiyo.ama gel bana sor.o arabayı o kadında gördükçe yerli kinleniyorum.
bana diyoki eşim kazanmıyoruz.ben ondan yaptrırmadım sigortanı.ben de diyorum ki zaten biz hiç kazanmayız ki.beni avutmak için uyduruyo sanırım.ya anlatamıyorum nasıl olduğumu.tuşlarla oluyo.keşke yüzyüze görebilseydim sizleri:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
haklısın cnm ,kıyamam yaa,
bu büyükleri anlamak çok zor,benimkilerde ilk 10 yıla yakın deli ettiler ,artık yanıma bilem yaklaşamıyolaa,yaptıklarından sora evrim geçirdimde azcuk:jeyyar:kaç senelik evlisin cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?