- 8 Aralık 2007
- 8.110
- 2.248
- 698
- Konu Sahibi Juliet
-
- #1.701
kız dilay çok şükür iş aramıyodum iş ayağıma geldi.ama beni üzen bişey var.eşimin iş yeri senede 5 trilyon ciro yapıyo yaklaşık.bu kadar paranın içinde hiiiiç ama hiç araba kullanmayı bilmeyen 60 yaşındaki kadına sırf sıralarına rahat gitsin diye en iyi arabayı aldılar.bana gelince yaklaşık 4 yıldır arabam var ama 94 model tam bi hurda.Apla geldimmm hayırdır neyin var :teselli:
kız dilay çok şükür iş aramıyodum iş ayağıma geldi.ama beni üzen bişey var.eşimin iş yeri senede 5 trilyon ciro yapıyo yaklaşık.bu kadar paranın içinde hiiiiç ama hiç araba kullanmayı bilmeyen 60 yaşındaki kadına sırf sıralarına rahat gitsin diye en iyi arabayı aldılar.bana gelince yaklaşık 4 yıldır arabam var ama 94 model tam bi hurda.
iş yerinde sigortamı yap dedim yıllarca yapmadı,neymiş sigortam oymuş.ben bu kadar paranın içinde sırf sigortam olsun kendime yeni bi araba alayımda hurdadan hayırlısıyla kurtulayım diye 700 liralık işte çalışacam.zoruma gidiyo dilay.çalışmak değil.bu kadar paranın içinde beni hiç umursamayıp görmeyip,başkalarının parayı istediği gibi harcaması çooook zoruma gidiyo
kız kadının sırf sıralarının parasını toplasan ayda 1000 lirayı bulur,beli de geçer.tarlasından gelen üç kuruşa herifi para koyup,2 ev yaptırdı.adı o yaptırdı oldu.arabayı o aldı oldu.adam karısı ne derse yapıyo ya.ben gencecik insanım ve sırf ihtiyaç için alınan bi araba.birinde gaz kaçağı yaptı kamyon altında kaldım gittiydi.amaaaan dilay.ben bu kaynana kayınpeder işlerini hiiiiiiç sevmiyorum.benim ömrüm böyle geçer işte.asla anne ve babasını kıramaz.yani ben zaten kır demiyorum ki.bi araba,bi sigorta.ama bunlar olursa annesi babası kahrolur.ben haketmiyorum ki bunları.dilay çok zoruma gidiyo tarif edememAnladım aplam hayat böyle walla herkes hak ettiği yerde mi sencee
kız yıllarca arabalarına el sürdürmedi bana.baktı babası hiç bilmeyen anasına araba aldı.kadın yol kenarında duran otolara iki kez vurdu.ha benimki de en azından o kadar sürer dedi sanırım.daha yeni yeni benim hurda bozulunca mecburen verir arabasını bana.yüzünün şeklini görsen ölürsün.çünki kaza felan olsa Allah korusun babası ömür boyu kalkar başına.bak karın böyle yapmıştı diye.ben bunları hakedecek ne yaptım bunlara ya.bi gün saygıda kusur etmedimhep ole olur ya...hep parayı baskaları yer ne hımetse...
aslında sıgortan olsa ne guzel olur...bence ustunde dur...arabayıda esınınkıne el koy:))
kız kadının sırf sıralarının parasını toplasan ayda 1000 lirayı bulur,beli de geçer.tarlasından gelen üç kuruşa herifi para koyup,2 ev yaptırdı.adı o yaptırdı oldu.arabayı o aldı oldu.adam karısı ne derse yapıyo ya.ben gencecik insanım ve sırf ihtiyaç için alınan bi araba.birinde gaz kaçağı yaptı kamyon altında kaldım gittiydi.amaaaan dilay.ben bu kaynana kayınpeder işlerini hiiiiiiç sevmiyorum.benim ömrüm böyle geçer işte.asla anne ve babasını kıramaz.yani ben zaten kır demiyorum ki.bi araba,bi sigorta.ama bunlar olursa annesi babası kahrolur.ben haketmiyorum ki bunları.dilay çok zoruma gidiyo tarif edemem
kız adeam napsın.sen haklısın diyo.ama sen benim ailemi tanımazsın.yapamam diyo.benim istediğim şeyler olunca adam da karısı da kahroluyo.adamı dolduruyo kadın.eşime salıyo,o da bana geliyo.ben de dayanamayaıp patlıyorum işteAplam yaa eşinle konuşsana güzelce niye öyle yapıyo eniştedelmaz:
iyi geceleer ,bende kaynaşabiliimiyim?
gel kaynaş şekerim.bu gün hüzün günüm işte öyle dert yanıyom kızlara:çok üzgünüm:iyi geceleer ,bende kaynaşabiliimiyim?
hoşbuldum bendeopuyorumnanaktanTabi tatlım hoşgeldinopuyorumnanaktan
aah ah enişteye kızdım ama,yetiştirenlere daa çok kızdım:mymeka:gel kaynaş şekerim.bu gün hüzün günüm işte öyle dert yanıyom kızlara:çok üzgünüm:
canım her zaman çok takmıyorum.ama bazen içime oturuyo.böyle bi zehir gibi.durup durup işliyo içime:çok üzgünüm:nursunazcım üzldüm senin durumuna yaa,
varlık içinde yokluk yaştıyolar yazık ama kendini hiç bişe için üzmee değmez cnm valla,
tecrübeele sabittir:sinifsinif:
kız enişteye kızma.anne baba işte.o huylarını biliyo.napsın.arada olan bana oluyo.gençlik geçiyo böyle iştehoşbuldum bendeopuyorumnanaktan
aah ah enişteye kızdım ama,yetiştirenlere daa çok kızdım:mymeka:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?