- Konu Sahibi Juliet
-
- #1.761
canım ben hastanede geçirdim hafta sonumu annemin yanında sen neler yaptın opuyorumnanaktankızlar nasıl geçti haftasonunuz
hadi hayırlısı.konuş bakalım ne dicekklava:
geçmiş olsun canım.Allah şifa versincanım ben hastanede geçirdim hafta sonumu annemin yanında sen neler yaptın opuyorumnanaktan
ne diyecek hak ettiği zammı verir artık yani :mymeka:
kızlar maaş zamlarınız belli aylarda yapılmıyor mu
geçmiş olsun canım.Allah şifa versin
doğru söylüyosun.kriz miriz bahane.hakedilen verilmeli bencede.ama bazen işini kaybetmemek adına ses çıkarmamamk lazım.şu ara iş de zor bulunuyo diyolarnormal de evet ama bu yıl işler farklı malesef kriz varya :mymeka:
iyi bahane çıktı onlarada yani
ben bugun sersem gibiyim ya.geç yattım,uykumu alamadım.güne adapte olmam lazım bisürü iş var
aynen canım bende zam alamadım :mymeka:çıkacaktım işten ama çıkamadımdoğru söylüyosun.kriz miriz bahane.hakedilen verilmeli bencede.ama bazen işini kaybetmemek adına ses çıkarmamamk lazım.şu ara iş de zor bulunuyo diyolar
kızlar çıkıyorum.görüşmek dileğiyle
ooohhh be konuştum kızlar patronumla....maaş düzenlemesinin aklında oldugunu malum krizden dolyayı ertelediğini söyledi..kesin rakam ve tarih konuşmadık ama patronumu az çok tanıorum bu konuşmanın ardından yükseltir umarım...tamam zam yapıcam dedi ama hayırlsıı bakalım...
ayy inşallah canım yaaa....valla bekarken hiç takmazdım bu konuları ama evli olunca iş nekadar çok değişio...zam yapmıomu çeker giderdim..ama şşimdi öle olmuo elindeki imkanları en ii şekile getirmeye çalışıosun.....
inşallah seninde güzel haberlerini alırız canım yaa...
ee napıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?