Olay topiğin kralı bende..KK bayanlarının kaynaşma yeri.. Hadi gelin

• Konu Sahibi Konu Sahibi Juliet
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar maaş zamlarınız belli aylarda yapılmıyor mu

ben bugun sersem gibiyim ya.geç yattım,uykumu alamadım.güne adapte olmam lazım bisürü iş var

normal de evet ama bu yıl işler farklı malesef kriz varya :mymeka:
iyi bahane çıktı onlarada yani
doğru söylüyosun.kriz miriz bahane.hakedilen verilmeli bencede.ama bazen işini kaybetmemek adına ses çıkarmamamk lazım.şu ara iş de zor bulunuyo diyolar

kızlar çıkıyorum.görüşmek dileğiyle

ooohhh be konuştum kızlar patronumla....maaş düzenlemesinin aklında oldugunu malum krizden dolyayı ertelediğini söyledi..kesin rakam ve tarih konuşmadık ama patronumu az çok tanıorum bu konuşmanın ardından yükseltir umarım...tamam zam yapıcam dedi ama hayırlsıı bakalım...

oy çok sevindim kuzum :dance::dance::dance:
inş gönlündeki istediğin zammı verir ŞenizŞeniz

bakalım bana da önümüzdeki ay demişlerdi nekadar bir zam alacağım CADIARZU

ayy inşallah canım yaaa....valla bekarken hiç takmazdım bu konuları ama evli olunca iş nekadar çok değişio...zam yapmıomu çeker giderdim..ama şşimdi öle olmuo elindeki imkanları en ii şekile getirmeye çalışıosun.....
inşallah seninde güzel haberlerini alırız canım yaa...

nursunazım hani zammın tarihi yokmu demişiny acanım..var varda bitanem ablam...kriz yok falan diolar ama öle bi varki...ben şimdiki çalıştığım yrde 1.5 senedir çalışıorum..geçen sene buranın durumu çok daha iidi ama bu sene ciddi bi nakit sıkıntısı var...piyasada para dönmüo..dolayısiyle zamlarda tarihini şaşırıo..

çok haklısın bianem Rabbim kimseye muhtaç etmesin :Saruboceq::Saruboceq:alkisalkisalkis
inşallah canım benim fazla bir beklentim yok zate öyle söylediler çünki konuştuk geçen ay ben çıkıyordum ama yapamadım senağlamasenağlama
9 ayım kaldı borcumun bitmesine sabretmem gerekiyor
Rabbimden herşeyin hayırlısı Şeniz

yoncagülüm senin çalıştıgın firmaya borcunmu var canım??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…