Olay topiğin kralı bende..KK bayanlarının kaynaşma yeri.. Hadi gelin

• Konu Sahibi Konu Sahibi Juliet
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
rica ederiz nursunazcım çıkmak zorundayım,eşim pcde geç vakit oturmama azcık kızıyoda,iyi geceler

ben de çıkıyorum canım.iyi gecelr

Aplam yaa kararsızım ne kursuna gitsemkine.Annem araştırmış bulmuş benim için kursları ama hangisine gideceğime karar veremedimm

günaydınlaaarr canlarrr...naptınız haftasonu bakımm

gunaydın kızlar gunaydın tatlıcık ben silivride dinleniyorum cuma gecesi geldik sen naptın

oo tatildemisn kuzu sen.....valla kayseride yaşayan biri olarak silivrinin nere oldugunu pek kestiremedim:roflol:

şuan tatildeyim=)olsun cnm istanbula 1 saatlik bir yerin kasabasındayım

üff ne güsel yaaaaaaa..bende tatile çıkmak istiom.....

kısmetse evet canım yaaa....ama eşimin işleri daha önemli...yani önemli olan onun zamanın olması..valla bizim işi zor gibi görünüo ama hayırlısı bakalım..

ooo güllerim hoşgeldiniz naptınız nasılsınız...

ohh be yoncagülüm gözün aydın canım....
bende iim canım biras gerginlik var aslında üzerimde..patronumu bekliorum gelsin şu zam mevzusunu konuşucam..bakalım hayırlısı

kızlar nasıl geçti haftasonunuz

bende iim canım biras gerginlik var aslında üzerimde..patronumu bekliorum gelsin şu zam mevzusunu konuşucam..bakalım hayırlısı
hadi hayırlısı.konuş bakalım ne dicekklava:

teşekkür ederim bitanem Şeniz
bendecede bu konu artık bir sonuca ulaşmalı ......
patronlar genelde konuları saptırıp başka şeylere yönelir bu tür konuşmalarada CADIARZU
sen kendinden emin konuş bitanem alkisalkisalkis
haber ver banada olarmı buyrunnnnnnnnn
inş şu krizi bahane ekmez yahu benim patronlar daha kimselere minnet etmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…