Öyle bir zihniyet ki o erkekmiş ben kendimi onla yarıştıramazmışım yerimi haddimi bilmeliymişimhayat o kadar uzun ki hala hiçbirşey için geç değil asla kötü düşünme bir saniye bile düşünme boşan o heriften kendin yeni bir hayata başla hayatını zindana çeviriyorsun böyle yaparak bir an önce kaç ordan hepimiz insanız kimse kimseden üstün değil kimse size hakaret edemez durduk yere en mantıklı şey boşanmanız üç sene nasıl dayandınız hayret ediyorum...
kesinlikle öyle birşey yok yıl 2020 insanlar hala bu zihniyettekiler için savaşıyor siz öğretmensiniz zaten biliyorsunuzdur, kadın istediğini yapabilir buna kimse karışamaz dediğim gibi böyle bir insanla anlaşmanız gerçekten çok zor hayatınızı dar eder size bence artık daha göz yummayın hayata bir kere geliyoruzÖyle bir zihniyet ki o erkekmiş ben kendimi onla yarıştıramazmışım yerimi haddimi bilmeliymişim
Mrb hanımlar daha önce açmıştım bir kaç konu hatırlayanlar vardır belki herşeyi sineye çekip aman evliliğim kurtulsun aman iyi olalım aman iyi geçinelim diye diye üç yılı devirdim bu süreçte çocuk istedik oda olmadı eşim beyden kaynaklı bir problemle çokta umurunda değil gerçi beyefendinin Benim kadar istemedi .çoğu zaman kendimi sorguladım Çünkü öyle bir algı yaratıyor ki Allah’ta benim belamı versin ben nasıl bi insanmışım diyor İnsan.Sabah kahvaltı hazırladım kuymak yapmıştım ilk defa denedim olmadı tutturamadım dedim yapamadım bidahakine daha güzel yaparım zeytin peynir benim önümdeymiş zeytini kendin mi yiyeceksin? peyniri kendin mi yiyeceksin? şu ithama Bakarmısınız ya dedim güzelce desen uzatırmısın diye zaten uzatırım çaydan bir bardak içti ikinci bardaktan bir yudum aldı başladı hakarete bu ne biçim çay zaten hiçbirseyi beceremiyorsun bir daha benim nasıl çay yaptığımı izle sende ona göre yap misafir gelince çayı güzel yapıyorsun başka zaman özenmiyosun bi çay yapmayı becerimiyorsun başladı hakarete sinirlendim haliyle senin hizmetçin yok beğenmiyorsan kendin yapacaksın dedim bağırıyorum diye üstüme yürüdü Ağladım odaya geçtim Geçen gün gizlice benim telefonumu karıştırmış okuldan bi öğretmen arkadaşla online derslere girdiğimiz için günlük kim girdi çıktı konular vs birkaç mesaj atıyorduk birbirimize neymiş gülücük koymuşum mesajlarda Hocanla gülüşmeye devam et diyor bana dedim Allah senin belanı versin sen nasıl bi insansın bana neyi ima ediyorsun hoca dediği evli eşini çok seven iki çocuk babası benimde abim gibi gördüğüm çalışma arkadaşım nasıl bir zihniyet nasıl bir itham beynimden aşağı kaynar sular döküldü telefonumu aldı elimden mesajlara bakıyor açık arıyor beyefendi elin adamına gülücük atıyormuşum ona atmıyormuşum sevgi bıraktı sanki bende dedim beni mezara sokmadan rahatlamıcaksın Allahım canımı al diye dua ediyorum Evlendiğimde ilk gün nasılsa yine aynı ruh hastalığı devam ediyor ve asla kendi yanlışını kabul etmiyor dışarda ki tüm insanlar onu mükemmel biri gibi görüyor ben bişey desem bana inanan yok babamdan dolayı hep ezildim hayatım boyunca sevgi görmedim zar zor kazandığım özgüvenimi yerle bir etti iki kelimeyi bir araya getirip konuşamıyorum inanın geçen gün toplantıda konuşmam gerekti ezildim büzüldüm sesim titredi iki lafı bir araya getirip konuşamadım öyle çaresizim ki boşanmamak için çok emek verdim boşansam daha bir hayatım olmayacak onuda biliyorum güzel sözlerinize ihtiyacım var
Eşinizim bu huyunu bildiginiz halde niye evlendiniz? Bu arada ne dememizi istiyorsunuz boşan desek çok emek verdim daha güzel bir hayatım olmaz diyorsunuz yani ben pek bir sey diyemeyecegim sadece dua ediyorum tez zamanda düzelir bu durum inşallahMrb hanımlar daha önce açmıştım bir kaç konu hatırlayanlar vardır belki herşeyi sineye çekip aman evliliğim kurtulsun aman iyi olalım aman iyi geçinelim diye diye üç yılı devirdim bu süreçte çocuk istedik oda olmadı eşim beyden kaynaklı bir problemle çokta umurunda değil gerçi beyefendinin Benim kadar istemedi .çoğu zaman kendimi sorguladım Çünkü öyle bir algı yaratıyor ki Allah’ta benim belamı versin ben nasıl bi insanmışım diyor İnsan.Sabah kahvaltı hazırladım kuymak yapmıştım ilk defa denedim olmadı tutturamadım dedim yapamadım bidahakine daha güzel yaparım zeytin peynir benim önümdeymiş zeytini kendin mi yiyeceksin? peyniri kendin mi yiyeceksin? şu ithama Bakarmısınız ya dedim güzelce desen uzatırmısın diye zaten uzatırım çaydan bir bardak içti ikinci bardaktan bir yudum aldı başladı hakarete bu ne biçim çay zaten hiçbirseyi beceremiyorsun bir daha benim nasıl çay yaptığımı izle sende ona göre yap misafir gelince çayı güzel yapıyorsun başka zaman özenmiyosun bi çay yapmayı becerimiyorsun başladı hakarete sinirlendim haliyle senin hizmetçin yok beğenmiyorsan kendin yapacaksın dedim bağırıyorum diye üstüme yürüdü Ağladım odaya geçtim Geçen gün gizlice benim telefonumu karıştırmış okuldan bi öğretmen arkadaşla online derslere girdiğimiz için günlük kim girdi çıktı konular vs birkaç mesaj atıyorduk birbirimize neymiş gülücük koymuşum mesajlarda Hocanla gülüşmeye devam et diyor bana dedim Allah senin belanı versin sen nasıl bi insansın bana neyi ima ediyorsun hoca dediği evli eşini çok seven iki çocuk babası benimde abim gibi gördüğüm çalışma arkadaşım nasıl bir zihniyet nasıl bir itham beynimden aşağı kaynar sular döküldü telefonumu aldı elimden mesajlara bakıyor açık arıyor beyefendi elin adamına gülücük atıyormuşum ona atmıyormuşum sevgi bıraktı sanki bende dedim beni mezara sokmadan rahatlamıcaksın Allahım canımı al diye dua ediyorum Evlendiğimde ilk gün nasılsa yine aynı ruh hastalığı devam ediyor ve asla kendi yanlışını kabul etmiyor dışarda ki tüm insanlar onu mükemmel biri gibi görüyor ben bişey desem bana inanan yok babamdan dolayı hep ezildim hayatım boyunca sevgi görmedim zar zor kazandığım özgüvenimi yerle bir etti iki kelimeyi bir araya getirip konuşamıyorum inanın geçen gün toplantıda konuşmam gerekti ezildim büzüldüm sesim titredi iki lafı bir araya getirip konuşamadım öyle çaresizim ki boşanmamak için çok emek verdim boşansam daha bir hayatım olmayacak onuda biliyorum güzel sözlerinize ihtiyacım var
Yaa bırakın Allah aşkına şu gördüğünüz eziyet cesaretini tek başına hayat kurmakla gösterin biraz da.. Ben 3 üniversite mezunuyum biri de Edebiyat.. Yöneticilik de yaptım, muhasebe de tuttum.. Siz çalışmak istedikten sonra mesleğinizi bir süre yapmayın ne olacak bir yerden başlarsınız..Vardır mutlaka ama kolay değil öyle girmek tanımadığın bir memleket yeni bir hayat beş parasız insan herşeyi düşünüyor işte
Bundan daha kötü nasıl bir hayat olabilir ki sizin için. Sanırım çalışıyorsunuz ayaklarınızın üstünde duruyorsunuz. Sevgi kalmamış saygı kalmamış Allahtan çocukta yok arkana bakmadan uzaklaş o adamdan. Böyleleri dışarı huzur eve huzursuzluk vermekten başka bir şeye yaramaz .Mrb hanımlar daha önce açmıştım bir kaç konu hatırlayanlar vardır belki herşeyi sineye çekip aman evliliğim kurtulsun aman iyi olalım aman iyi geçinelim diye diye üç yılı devirdim bu süreçte çocuk istedik oda olmadı eşim beyden kaynaklı bir problemle çokta umurunda değil gerçi beyefendinin Benim kadar istemedi .çoğu zaman kendimi sorguladım Çünkü öyle bir algı yaratıyor ki Allah’ta benim belamı versin ben nasıl bi insanmışım diyor İnsan.Sabah kahvaltı hazırladım kuymak yapmıştım ilk defa denedim olmadı tutturamadım dedim yapamadım bidahakine daha güzel yaparım zeytin peynir benim önümdeymiş zeytini kendin mi yiyeceksin? peyniri kendin mi yiyeceksin? şu ithama Bakarmısınız ya dedim güzelce desen uzatırmısın diye zaten uzatırım çaydan bir bardak içti ikinci bardaktan bir yudum aldı başladı hakarete bu ne biçim çay zaten hiçbirseyi beceremiyorsun bir daha benim nasıl çay yaptığımı izle sende ona göre yap misafir gelince çayı güzel yapıyorsun başka zaman özenmiyosun bi çay yapmayı becerimiyorsun başladı hakarete sinirlendim haliyle senin hizmetçin yok beğenmiyorsan kendin yapacaksın dedim bağırıyorum diye üstüme yürüdü Ağladım odaya geçtim Geçen gün gizlice benim telefonumu karıştırmış okuldan bi öğretmen arkadaşla online derslere girdiğimiz için günlük kim girdi çıktı konular vs birkaç mesaj atıyorduk birbirimize neymiş gülücük koymuşum mesajlarda Hocanla gülüşmeye devam et diyor bana dedim Allah senin belanı versin sen nasıl bi insansın bana neyi ima ediyorsun hoca dediği evli eşini çok seven iki çocuk babası benimde abim gibi gördüğüm çalışma arkadaşım nasıl bir zihniyet nasıl bir itham beynimden aşağı kaynar sular döküldü telefonumu aldı elimden mesajlara bakıyor açık arıyor beyefendi elin adamına gülücük atıyormuşum ona atmıyormuşum sevgi bıraktı sanki bende dedim beni mezara sokmadan rahatlamıcaksın Allahım canımı al diye dua ediyorum Evlendiğimde ilk gün nasılsa yine aynı ruh hastalığı devam ediyor ve asla kendi yanlışını kabul etmiyor dışarda ki tüm insanlar onu mükemmel biri gibi görüyor ben bişey desem bana inanan yok babamdan dolayı hep ezildim hayatım boyunca sevgi görmedim zar zor kazandığım özgüvenimi yerle bir etti iki kelimeyi bir araya getirip konuşamıyorum inanın geçen gün toplantıda konuşmam gerekti ezildim büzüldüm sesim titredi iki lafı bir araya getirip konuşamadım öyle çaresizim ki boşanmamak için çok emek verdim boşansam daha bir hayatım olmayacak onuda biliyorum güzel sözlerinize ihtiyacım var
Meslegın var mis cocukta yok aslında cok sanslısın bosandıktan sonra neden mutlu olamayasın bal gibi de olursunMrb hanımlar daha önce açmıştım bir kaç konu hatırlayanlar vardır belki herşeyi sineye çekip aman evliliğim kurtulsun aman iyi olalım aman iyi geçinelim diye diye üç yılı devirdim bu süreçte çocuk istedik oda olmadı eşim beyden kaynaklı bir problemle çokta umurunda değil gerçi beyefendinin Benim kadar istemedi .çoğu zaman kendimi sorguladım Çünkü öyle bir algı yaratıyor ki Allah’ta benim belamı versin ben nasıl bi insanmışım diyor İnsan.Sabah kahvaltı hazırladım kuymak yapmıştım ilk defa denedim olmadı tutturamadım dedim yapamadım bidahakine daha güzel yaparım zeytin peynir benim önümdeymiş zeytini kendin mi yiyeceksin? peyniri kendin mi yiyeceksin? şu ithama Bakarmısınız ya dedim güzelce desen uzatırmısın diye zaten uzatırım çaydan bir bardak içti ikinci bardaktan bir yudum aldı başladı hakarete bu ne biçim çay zaten hiçbirseyi beceremiyorsun bir daha benim nasıl çay yaptığımı izle sende ona göre yap misafir gelince çayı güzel yapıyorsun başka zaman özenmiyosun bi çay yapmayı becerimiyorsun başladı hakarete sinirlendim haliyle senin hizmetçin yok beğenmiyorsan kendin yapacaksın dedim bağırıyorum diye üstüme yürüdü Ağladım odaya geçtim Geçen gün gizlice benim telefonumu karıştırmış okuldan bi öğretmen arkadaşla online derslere girdiğimiz için günlük kim girdi çıktı konular vs birkaç mesaj atıyorduk birbirimize neymiş gülücük koymuşum mesajlarda Hocanla gülüşmeye devam et diyor bana dedim Allah senin belanı versin sen nasıl bi insansın bana neyi ima ediyorsun hoca dediği evli eşini çok seven iki çocuk babası benimde abim gibi gördüğüm çalışma arkadaşım nasıl bir zihniyet nasıl bir itham beynimden aşağı kaynar sular döküldü telefonumu aldı elimden mesajlara bakıyor açık arıyor beyefendi elin adamına gülücük atıyormuşum ona atmıyormuşum sevgi bıraktı sanki bende dedim beni mezara sokmadan rahatlamıcaksın Allahım canımı al diye dua ediyorum Evlendiğimde ilk gün nasılsa yine aynı ruh hastalığı devam ediyor ve asla kendi yanlışını kabul etmiyor dışarda ki tüm insanlar onu mükemmel biri gibi görüyor ben bişey desem bana inanan yok babamdan dolayı hep ezildim hayatım boyunca sevgi görmedim zar zor kazandığım özgüvenimi yerle bir etti iki kelimeyi bir araya getirip konuşamıyorum inanın geçen gün toplantıda konuşmam gerekti ezildim büzüldüm sesim titredi iki lafı bir araya getirip konuşamadım öyle çaresizim ki boşanmamak için çok emek verdim boşansam daha bir hayatım olmayacak onuda biliyorum güzel sözlerinize ihtiyacım var
Psikolojik siddet var ,fiziki kosarak geliyor ama bosansam daha iyisi olmayacak nasıl bi mantıkMrb hanımlar daha önce açmıştım bir kaç konu hatırlayanlar vardır belki herşeyi sineye çekip aman evliliğim kurtulsun aman iyi olalım aman iyi geçinelim diye diye üç yılı devirdim bu süreçte çocuk istedik oda olmadı eşim beyden kaynaklı bir problemle çokta umurunda değil gerçi beyefendinin Benim kadar istemedi .çoğu zaman kendimi sorguladım Çünkü öyle bir algı yaratıyor ki Allah’ta benim belamı versin ben nasıl bi insanmışım diyor İnsan.Sabah kahvaltı hazırladım kuymak yapmıştım ilk defa denedim olmadı tutturamadım dedim yapamadım bidahakine daha güzel yaparım zeytin peynir benim önümdeymiş zeytini kendin mi yiyeceksin? peyniri kendin mi yiyeceksin? şu ithama Bakarmısınız ya dedim güzelce desen uzatırmısın diye zaten uzatırım çaydan bir bardak içti ikinci bardaktan bir yudum aldı başladı hakarete bu ne biçim çay zaten hiçbirseyi beceremiyorsun bir daha benim nasıl çay yaptığımı izle sende ona göre yap misafir gelince çayı güzel yapıyorsun başka zaman özenmiyosun bi çay yapmayı becerimiyorsun başladı hakarete sinirlendim haliyle senin hizmetçin yok beğenmiyorsan kendin yapacaksın dedim bağırıyorum diye üstüme yürüdü Ağladım odaya geçtim Geçen gün gizlice benim telefonumu karıştırmış okuldan bi öğretmen arkadaşla online derslere girdiğimiz için günlük kim girdi çıktı konular vs birkaç mesaj atıyorduk birbirimize neymiş gülücük koymuşum mesajlarda Hocanla gülüşmeye devam et diyor bana dedim Allah senin belanı versin sen nasıl bi insansın bana neyi ima ediyorsun hoca dediği evli eşini çok seven iki çocuk babası benimde abim gibi gördüğüm çalışma arkadaşım nasıl bir zihniyet nasıl bir itham beynimden aşağı kaynar sular döküldü telefonumu aldı elimden mesajlara bakıyor açık arıyor beyefendi elin adamına gülücük atıyormuşum ona atmıyormuşum sevgi bıraktı sanki bende dedim beni mezara sokmadan rahatlamıcaksın Allahım canımı al diye dua ediyorum Evlendiğimde ilk gün nasılsa yine aynı ruh hastalığı devam ediyor ve asla kendi yanlışını kabul etmiyor dışarda ki tüm insanlar onu mükemmel biri gibi görüyor ben bişey desem bana inanan yok babamdan dolayı hep ezildim hayatım boyunca sevgi görmedim zar zor kazandığım özgüvenimi yerle bir etti iki kelimeyi bir araya getirip konuşamıyorum inanın geçen gün toplantıda konuşmam gerekti ezildim büzüldüm sesim titredi iki lafı bir araya getirip konuşamadım öyle çaresizim ki boşanmamak için çok emek verdim boşansam daha bir hayatım olmayacak onuda biliyorum güzel sözlerinize ihtiyacım var
Annem babama böyle baş kaldırıyormuymuş ben kimden öğrenmişim kadınlığımı bilecekmişimkesinlikle öyle birşey yok yıl 2020 insanlar hala bu zihniyettekiler için savaşıyor siz öğretmensiniz zaten biliyorsunuzdur, kadın istediğini yapabilir buna kimse karışamaz dediğim gibi böyle bir insanla anlaşmanız gerçekten çok zor hayatınızı dar eder size bence artık daha göz yummayın hayata bir kere geliyoruz
Gerçekten aynılarını yaşıyorum bi yemek yaparım bu olmamış şöyle yapsaydın daha iyi olurdu herşeye bi kulp buluyorGit boşan arkadaşım. Huzurla yasa huzurla yemeğini ye. Ben de yaşadım bunları. Böylesi tiplere asla yaranamazsin. Salata ya dogradigim domatesin şekline kadar adam olay cikartirdi. Kahvaltı edeceğiz yok çay otursun yok demlensin yarım saat bekletirdi hep onların dediği dogruyumurta biraz fazla haslansin yine bağırır ortada. Defolsun gitsin kanser olursun boşan acil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?