Neredeyse aynısını yaşadım hatta daha fazla itham ediyordu.sonu aldatma paranoylariylabana şiddet uygulamasına ve boşanmaya kadar gitti.4 ay oldu bosandim bir de küçük oğlum var.iyi düşünün..umarım Benim yaşadıklarımı yasamazsiniz. Bende ayda yılda dışarı cikarken gozume bir kalem sursem kime suruyorsun diyordu.bu tam bir hastalik .hasta düşüncelerBirde pandemi sürecindeyken kalbimde bir sıkıntı olduğunu Hissettim kalp atışlarımı kulaklarımla duyuyordum o kadar hızlı atıyordu ki sanki koşmuş koşmuş nefessiz kalmışım gibi hastaneden randevu aldım gidicem sabah kalktım malum evdeyiz kaş bıyık almış başını dedim insan içine çıkıcam iki dk alayım bıyıklarımı alıyorum bana döndü nereye gidiyosun da süsleniyosun şuna bak hele boşuna gidiyosun hastaneye bişeyin yok senin yine ithamlar hastaneye gittik kapıdaki görevliye kliniğin yerini sordum adam tarif etti teşekkürler çok saolun dedim. döndü bana beyefendi ne kırılılıyosun kibarlaşıyorsun elin adamıyla konuşurken dondum kaldım ne yapacağımı bilemedim öyle bi insan ki nerden ne çıkaracağını kestiremiyorum
Daha iyi degil mi. Isin varsa tayin olayin fakan varsa al tayinini baska yerde duzen kur. Mis gibi yasa. Ne kahrini crkeceksin su zalim adaminÇocuğum yok
Tayin olayım yok maalesef özelde çalışıyorumDaha iyi degil mi. Isin varsa tayin olayin fakan varsa al tayinini baska yerde duzen kur. Mis gibi yasa. Ne kahrini crkeceksin su zalim adamin
Belki de daha fazlasını yaşıyorumdur ailenizle mi yaşıyorsunuzNeredeyse aynısını yaşadım hatta daha fazla itham ediyordu.sonu aldatma paranoylariylabana şiddet uygulamasına ve boşanmaya kadar gitti.4 ay oldu bosandim bir de küçük oğlum var.iyi düşünün..umarım Benim yaşadıklarımı yasamazsiniz. Bende ayda yılda dışarı cikarken gozume bir kalem sursem kime suruyorsun diyordu.bu tam bir hastalik .hasta düşünceler
Seni cehennem gibi bir evliliğe mahkum eden o çevren kocan herife niye gık diyemiyor?Çünkü yaşadığım yer çok küçük taşlanacağım hor görüneceğim ailem tarafından reddedileceğim bana her türlü iftirayı atacak
Ölmek değil sakat kalmak da var biliyorsunuz değil mi? Evet ölünce her şey bitiyor ama sakat kalsanız o adam yeni bir aşka yelken açıp her şeye sıfırdan başlayacak. Siz de her şeye baştan başlayacaksınız ama ne halde kim bilirNe olacaksa olsun artık ben mi ölüyorum omu kalıyor Kolumun fotoğrafını çektim morardı çünkü anneme göstereceğim ve anlatacağım herşeyi
Siz de haklısınız. Ölmek boşanmaktan ya da doğu hizmeti yapmaktan daha zor değil mi? Bunu boşandığım için ve yine Bunu Doğu hizmetini yapmış biri olarak söylüyorum. Ölsem daha iyiydi Doğu hizmeti yapacağıma (!) ya da boşanmak daha zordu, ne var canım ölmek 2 saniyelik iş. (!)Benim eşim gibi aynı ben cesaret edemiyorum sen et çocuğun yokmuş daha yol yakınken dön seninle kahvaltı hazırlayacak gule oynasa yemek yiyebilecegin birini bul başka türlü hayat geçmiyor.Allah onun ya da benim canımı aldı. diye dua ediyirsun
ben çizmedim bana zorla çizdirdi çalışılıyorum kazanıyorum ama kendi paramın hesabını ona vermek zorundayım üç yıldır borç ödüyorum Bana diyor ki aylık sana şu kadar para atıyorum 400 TL onunla ihtiyaçlarını gör kalanını vereceksin vermeyince kıyameti koparıyorSiz eşinize, güçsüz çaresiz ona muhtaç bir kadın profili çizmişsiniz şuan bize çizdiğiniz gibi. Bu yüzden de adam sizi hep ezmiş ve birlikte olduğunuz müddetçe de ezecek horlayacak. Bi silkinin, kendinize değer verin, eğer boşanmayacaksanız da eşinizin gözündeki imajınızı değiştirin,onu şok edin, sağlam dayak yemiş gibi olsun adam. İyi bir derse ihtiyacı var belli. Tam yontulmaz ama biraz da olsa haddini bilmeyi öğrenir. Boşanırsanız da emin olun hayatınız şu ankinden daha iyi olur elalem bir iki gün konuşur sonra susar, tek kişilik bir hayat kurabilirsiniz kendinize
Tatlım üşenmedin beni aklında tuttun hayatının meselesi haline getirip buraya yorum mu yazdinSiz de haklısınız. Ölmek boşanmaktan ya da doğu hizmeti yapmaktan daha zor değil mi? Bunu boşandığım için ve yine Bunu Doğu hizmetini yapmış biri olarak söylüyorum. Ölsem daha iyiydi Doğu hizmeti yapacağıma (!) ya da boşanmak daha zordu, ne var canım ölmek 2 saniyelik iş. (!)
Bosanmak kotu birsey degil ki. Yeni bir baslangic. Cesaretin yok senin. Ben de kucuk bir sehirde yasiyorum. Tek fark eski es farkli sehirde. Ve hic kotu bir bakis bile gormedim. Huzur herseyden onemli.Tayin olayım yok maalesef özelde çalışıyorum
Fiziksrl siddet yasiyorsun. Psikolojik siddetin alasi var bir de ekonomik siddet var. Evlilik bunun neresinde?ben çizmedim bana zorla çizdirdi çalışılıyorum kazanıyorum ama kendi paramın hesabını ona vermek zorundayım üç yıldır borç ödüyorum Bana diyor ki aylık sana şu kadar para atıyorum 400 TL onunla ihtiyaçlarını gör kalanını vereceksin vermeyince kıyameti koparıyor
Benim buralardan uzaklaşmam lazım o bu şehirdeyken yapamamBosanmak kotu birsey degil ki. Yeni bir baslangic. Cesaretin yok senin. Ben de kucuk bir sehirde yasiyorum. Tek fark eski es farkli sehirde. Ve hic kotu bir bakis bile gormedim. Huzur herseyden onemli.
En kotu ihtimal uzaklastirma karari cikartirsin ki sana yaklasamasin.Benim buralardan uzaklaşmam lazım o bu şehirdeyken yapamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?