Oldurmaya çalışmaktan yoruldum boşanmak istiyorum

Neredeyse aynısını yaşadım hatta daha fazla itham ediyordu.sonu aldatma paranoylariylabana şiddet uygulamasına ve boşanmaya kadar gitti.4 ay oldu bosandim bir de küçük oğlum var.iyi düşünün..umarım Benim yaşadıklarımı yasamazsiniz. Bende ayda yılda dışarı cikarken gozume bir kalem sursem kime suruyorsun diyordu.bu tam bir hastalik .hasta düşünceler

Akşam geldi hiçbişey olmamış hiç bişey yaşanmamış gibi davranmaya çalışıyor bana konuşmadım muhattap olmadım uzat bakalım sen nereye kadar uzatacaksın diyor bana büyütüyormuşum olayları

Belki de daha fazlasını yaşıyorumdur ailenizle mi yaşıyorsunuz

Çünkü yaşadığım yer çok küçük taşlanacağım hor görüneceğim ailem tarafından reddedileceğim bana her türlü iftirayı atacak
Seni cehennem gibi bir evliliğe mahkum eden o çevren kocan herife niye gık diyemiyor?
Böyle bir çevrenin hayatına müdahil olmasına neden izin veriyorsun?
Çek boşa şu herifi, başka yere tayin iste. Kurtul o ikiyüzlü çevreden. Buna gücün var senin.

Neden evlendiniz kısımlarına girmeyeceğim orası geçmiş gitmiş şimdi bunu sorgulamanın da bi faydası yok.
Aslında çocuğun olmaması bence sana lütuf bile olabilir adama hiç bi bağın yok işin var çocuğun yok doyuracağın bi karnın onu da kendin hallederdşn kimseye muhtaç değilsin işin var neden kendini hem böyle bi adamla ömür harcayarak hemde anne olmaktan mahrum bırakarak ceza çeker gibi yaşamaya muhtaç ediyorsun yazık değil mi yaşadığın günün saatinin bile tekrarı yok ilk boşanan siz olmayacaksınız ikinci evlenende ilk siz olmayacaksınız belki gerçekten seven bi insan çıkacak karşınıza babamdan sevgi görmedim dediniz belki de babanızı rol model alarak bi eş seçimi yaptınız farkında değilsiniz ayrıca kimseyi mutsuz olduğunuza inandırmak zorunda da değilsiniz kendiniz mutsuzsunuz yetmez mi

Sevgili meslektaşım çalıştığın okul kurumsal bir yerse başka şehirdeki bir şubesinde çalışabilirsin.Buradaki birçok kadına göre daha şanslısın.Mesleğin var,çocuğun yok.Millet ne der diye düşünme.Bu adam senin psikolojini çökertmiş.Başka bir yerde başka bir hayat kur kendine.Evlilik bu değil,kendine hiç mi acıman yok

Siz eşinize, güçsüz çaresiz ona muhtaç bir kadın profili çizmişsiniz şuan bize çizdiğiniz gibi. Bu yüzden de adam sizi hep ezmiş ve birlikte olduğunuz müddetçe de ezecek horlayacak. Bi silkinin, kendinize değer verin, eğer boşanmayacaksanız da eşinizin gözündeki imajınızı değiştirin,onu şok edin, sağlam dayak yemiş gibi olsun adam. İyi bir derse ihtiyacı var belli. Tam yontulmaz ama biraz da olsa haddini bilmeyi öğrenir. Boşanırsanız da emin olun hayatınız şu ankinden daha iyi olur elalem bir iki gün konuşur sonra susar, tek kişilik bir hayat kurabilirsiniz kendinize

Ne olacaksa olsun artık ben mi ölüyorum omu kalıyor Kolumun fotoğrafını çektim morardı çünkü anneme göstereceğim ve anlatacağım herşeyi
Ölmek değil sakat kalmak da var biliyorsunuz değil mi? Evet ölünce her şey bitiyor ama sakat kalsanız o adam yeni bir aşka yelken açıp her şeye sıfırdan başlayacak. Siz de her şeye baştan başlayacaksınız ama ne halde kim bilir

Siz de haklısınız. Ölmek boşanmaktan ya da doğu hizmeti yapmaktan daha zor değil mi? Bunu boşandığım için ve yine Bunu Doğu hizmetini yapmış biri olarak söylüyorum. Ölsem daha iyiydi Doğu hizmeti yapacağıma (!) ya da boşanmak daha zordu, ne var canım ölmek 2 saniyelik iş. (!)

ben çizmedim bana zorla çizdirdi çalışılıyorum kazanıyorum ama kendi paramın hesabını ona vermek zorundayım üç yıldır borç ödüyorum Bana diyor ki aylık sana şu kadar para atıyorum 400 TL onunla ihtiyaçlarını gör kalanını vereceksin vermeyince kıyameti koparıyor

Tatlım üşenmedin beni aklında tuttun hayatının meselesi haline getirip buraya yorum mu yazdin

Tayin olayım yok maalesef özelde çalışıyorum
Bosanmak kotu birsey degil ki. Yeni bir baslangic. Cesaretin yok senin. Ben de kucuk bir sehirde yasiyorum. Tek fark eski es farkli sehirde. Ve hic kotu bir bakis bile gormedim. Huzur herseyden onemli.

Fiziksrl siddet yasiyorsun. Psikolojik siddetin alasi var bir de ekonomik siddet var. Evlilik bunun neresinde?

Bosanmak kotu birsey degil ki. Yeni bir baslangic. Cesaretin yok senin. Ben de kucuk bir sehirde yasiyorum. Tek fark eski es farkli sehirde. Ve hic kotu bir bakis bile gormedim. Huzur herseyden onemli.
Benim buralardan uzaklaşmam lazım o bu şehirdeyken yapamam

hayat o kadar uzun ki hala hiçbirşey için geç değil asla kötü düşünme bir saniye bile düşünme boşan o heriften kendin yeni bir hayata başla hayatını zindana çeviriyorsun böyle yaparak bir an önce kaç ordan hepimiz insanız kimse kimseden üstün değil kimse size hakaret edemez durduk yere en mantıklı şey boşanmanız üç sene nasıl dayandınız hayret ediyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…