Oldurmaya çalışmaktan yoruldum boşanmak istiyorum

Hep yazıyor dertlerini ama darp raporu bile almıyor

Siz evli kalmaya devam ederseniz görümceniz gibi akli dengenizi yitireceksiniz. Bu seferde deli kadına bakmam deyip kocanız sizi sokağa atacak. Ne güzel bir gelecek bekliyor sizi.
Ailenizle konuştunuz mu, ne dediler?

öğretmen olduğunuza ayakları üzerinde durabilmek için okuyup dirsek çürüttüğünüze emin misiniz. Çocuk yokken bile bu kadar özgüvensiz bir insan olmayı nasıl başarabiliyorsunuz. o evde duran kocamsıı canlı asalak müsvettesinin kıçına salça tenekesini bağlayıp defettikten sonra onun yerine kedi kopek besle. Silkelen kendine gel bi lütfen .

git darp raporu al sonra boşanma davanı aç görsün bakalım kadın demek ne demekmiş. Allah aşkına güncellemesi yarım kalmış şu tek hücrelileri koca yapmayın , aslında hiçbir boka yaramazken birileri üzerinden ERKEK olmalarına izin vermeyin ne olur.

boşanmanızı tavsiye ederim bu genç yaşında çok daha iyisi karşınıza çıkıp evlenip çocuk sahibi olun inş.çocuk olmaması eşinizden kaynaklıysa ballı börek olur boşanmanız

Sevgililik döneminde de böylemiydi?

Ayrılmaya niyetin yok konusahibi bari şurda anlatıp iyice gaza getirme kendini. Şu pasiflikle öğretmenlik filan da yapma , çık işten otur evinde zaten bişe katmamış sana. Böylece kimse görmez seni kimseye gülücük atmaz saçma sapan tavırlara da maruz kalmazsın. Bol bol kuymak denemesi yapar ilk denemede de çayın demini tutturursun

Madem bu öküzden ayrılasın yok bari can güvenliğin için onu öfkelendirme.

Kiz bnimkide boyle manyagin teki benim bide 2 çocuğum var tekmeyi basacam hemde nerden geldigni bilemeyecek

Niye hayatınuz olmasın boşandıktan donr?Gayette olur.

Benım eşimde bana o kadar psikolojik şiddet uyguladı (ki sizn yaşadığınız alalen psikolojik şiddet) o kadar itibarsız bır hayat yaşattıki kimseden lafını esirgemeyen ben herkesın konusurken ıkı kere düşündüğü ben bır de baktım titrek korkak sürekli kaygılı kalbı çarpan özgüvensız bır İnsan olmusum ve bunu farketmek o kadar acı ki sizi çok iyi anlıyorum.. Beni ne hale getirdi şu halime bak derdım hep.. Bız İnsanız herşeyden önce bayanız kaba olan hıcbır davranısı kendimize layık göremeyiz. Bu ülkede erkeklerin kadını kendı malı kendi uzantısı görmesi değersizleştirip ötelemesi ataerkilik bir gün bitecek biz o sancılı geçiş sürecinde haklarını arayan hiçbir erkeğe boyun eğmek istemeyen kadınlarız.. Bu nedenle erkek terörü çok sık yaşanıyor artık kadınlar susmuyor çünkü artık kadınlar kukla değil haklarını hukuklarını biliyor arıyor bir mücadele var.. Bu adamlar bitmeli ya adam olmalı ya da yaptıklarının cezasını çekmelıler.. Sen de düzelecek gibi değilse sürekli aşağılanıyorsan bekleme gitsin ozmn derdini çekecek bır kadın bulsun

Son durumu merak etmişsiniz yazayım hemen o süreçleri yaşadığım da ailemin evine gittim 10 gün kadar kaldım herşeyi anlattım babamda da aynı eşimin profilin de ve anneme benim yaşadıklarım dan daha fazlasını yaşattığı için hiç umursamadı bile Abim eşimle konuştu öyle şeyler anlattı ki eşim ben neymişim ya Allah ta benim belamı versin dedim İçerik soracak olursanız ben kadınlık yapmıyormuşum hem ev işleri hem cinsellik olarak kendi çok adamlık yapıyor ya beyimiz saygım yokmuş herşeye car car cevap yetiştiriyormuşum sus diyormuş susmuyormuşum vurmuş ama niye vurmuş ben çenemi tutmamışım koluma yanlışlıkla vurmuş güya yatağa vuracakmış tabi yersen Geldi kaç gün sonra yalandan kuru bir özür diler gibi yaptı ailem baskı yaptı evine dön yuvanı kurtar anlayışlı ol diye.
kimsenin benim ne yaşadığım umrunda bile olmadı tabi eve geldik 10 gün sonra bir gram huzurun varmı de hayır yok değişmedi değişmeyecek neyi bekliyorsun boşan diyeceksiniz kendimi garanti altına almak istiyorum KPSS ye çalışmaya başladım atanıp bu şehirden gidicem herşeyi arkamda bırakarak öyle illet biyer ki yaşadığım yer evlenmeden önce bana takık biri vardı evli bir adam sürekli mesajlarıyla rahatsız ediyordu gördüğü yerde bakışlarıyla mafya tipli bir adam seni nerden buldu derseniz aynı mahallede oturuyorduk boşandığımı duyarsa oda tebelleş olacak bana biliyorum uzaklaşmam lazım burdan o yüzden ayaklarımın yere sağlam basması lazım huzurum bozulmasın diye bir çok şeyi alttan alıyorum sadece sabır diliyorum ömrümün sonuna kadar bu adamı çekmeyeceğim bir gün buraya boşandığımı gururla yazacağım

Sevgililik döneminde nasıldı eşiniz?

Hiç görüşmeler olmadı mı öncesinde? Hani kendini belli edecek bişey olmadımı
İki hafta kadar konuştuk iş dolasıyla gündüz ne arama ne mesaj olayı vardı akşamdan akşama 15 dk telde konuşur haftada bir iki kez yüz yüze konuşurduk zaten hemen söz oldu beş ay sonra düğün anlamadım yani hiçbişey göz açıp kapayıncaya kadar geçti insanın çekecek çilesi olunca öyle böyle çekiyor sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…