öldürmek istiyorum onu...

el_miray

MİRAY ADA % ELA SU......KIZLARIM HERŞEYİM
Kayıtlı Üye
24 Mart 2014
5.886
1.424
448
39
[ı]dün akşam oldu bu olay,ellerim titriyor nefes alamıyorum işteyim ama kafam beynim yerinde diğil.
öncelikle eşimle 4 sene çıkıp aşkla evlendik okul arkadaşıydık,o kadar çok seviyorduki beni yani ben öle hissediyordum.
Herşey normaldi,tabiki her evlilikte olan şeyler bizdede oldu zamanla kp kv görümce problemleri bizde yaşadık ama artık aşmıştık.tek problemimiz ona göre benim biraz cinsellikten soguk olmamdı buda doğumdan sonra epey geçmedi ama kendimi toparlama çalıştım,çok ugraştım düzelmek için.
Olay dün gerçekleşti...
Normal yemek yedik tv segrediyorduk,kızıma eşimin telefonundan oyun açtım oynadı falan neyse ben de bi faceye gireyim de yatalım dedim kendi kendime...
Açtım eşimin telini başka bir adresten girilmiş,ilerde oglumuz olusa koymayı düşündüğümüz isimle...e yazışmalara baktım...iğrenç seks içerikli çogu arkadaşı ve yorumlar da iğrenç bir de kızla çıkmaya başlamış 04,07,2012 de ilişkisi başladı yazmışlar.aşkımlar canımlar...
Birde akrabası var orada oda ismini değiştirmiş resminden tanıdım gurup kurmuşlar kendilerine samimi samimi konuşmalar kıza netten çiççek yollamalar filan,bundan bir hafta öncede eşimin tel yine bendeyken bir msj gelmişti:cevap ver yada verme artık umrumda değilsin beni kaybediyorsun diye.sordum ona yanlıştır dedi msj attım kimsin diye pardon yanlış oldu dedi.demek o kadındı...
Sonra twitirdanda baktım yine aynı isimle sayfa açmış kendine yine belden aşagı muhabbet bi de bişi yazmış çok canım yandı ''akıllı kadın şüphe eder,aptal kadın kendine güvenir eşim yapmaz deer''
bu takıldıkları yerlerde hep eşini aldatanlarla dolu çoluk çocuk sahibi adamlar kadınlar sanal seks yapıyorlar sanırım.,
allahımmm şimdi ne yapmalıyım ben dün gece 3de yattım.çocuguma baktım kendime baktım bu adammı bizim babamız benim kocam dedim
ona öle bişi yapmalıyım ki allahım ben ne yaptım desin aglayıp zırlamıycam.kendimi kaybetmiycem.boşarım diye çok korkardı hep demek varmış altında bişi...
Bunu benim eşimde yaptıysa herkes yapar kızlar içim yanıyo nasıl alıcam intikamımı ben
[/ı]

an itibariyle nutkum tutuldu.

Az önce aradı bebeğim midem agrıyor diyordun nasıl oldun kıyamam ii bak kendine sen bize lazımsın diyooo
allahımmm ne kadar aptalım beeeeeeeeeeeeeeeennnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

bi de beni düşün heart bi de beniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

baby ya emin misin? Gerçekten öyle bişey yapmışmıdır?

Hiç mi şüphelenmedin? Tavırlarından halinden.

Bilmem bu güne kadar anlaşılmaz mı ki?

Gerçi aldatan erkek de eşine daha iyi davranıyor herhalde vicdandan bilmem ki

çocuğun var iyi düşün ama canım

bence önce olaylardan tam emin ol

emin olmadan herhangi bir eylemde bulunma

ay şok ya 2. çocuk derken

cümleden bende etkilendim AKILLI KADIN VE APTAL KADIN ! neyse işin kolayı kadının numarasınıda biliyorsun rezalet çıkarmak ama bide yıkılcak yuvalar var ortada önce kendi kararını ver boşanmayı göze alıyormusun ? sessiz kalıp yutmak ise bir kadın gururu için imkansız ve en zor olanı ! aynı şekilde karşılık verip sahte bir hesapla intikam almak .... bunlarda bizim gibi kadınlara yakışmaz çok çok üzücü ve affedilmesi zor, unutması imkansız bir sorun bildiğini söylersen boşanma gibi bir adım atmak zorunda kalırsın bunu yapamazsan da malesef eşin iyice yüz bulucaktır.
senin yerine kendimi koysam ben rezaleti göze alırdım o kadına ulaşır öncelikle çok büyük bir gözdağı verirdim eşimide derhal kapı önüne postalardım alacağın kararı bilmiyorum ALLAH YARDIMCIN OLSUN

cümleden bende etkilendim AKILLI KADIN VE APTAL KADIN ! neyse işin kolayı kadının numarasınıda biliyorsun rezalet çıkarmak ama bide yıkılcak yuvalar var ortada önce kendi kararını ver boşanmayı göze alıyormusun ? sessiz kalıp yutmak ise bir kadın gururu için imkansız ve en zor olanı ! aynı şekilde karşılık verip sahte bir hesapla intikam almak .... bunlarda bizim gibi kadınlara yakışmaz çok çok üzücü ve affedilmesi zor, unutması imkansız bir sorun bildiğini söylersen boşanma gibi bir adım atmak zorunda kalırsın bunu yapamazsan da malesef eşin iyice yüz bulucaktır.
senin yerine kendimi koysam ben rezaleti göze alırdım o kadına ulaşır öncelikle çok büyük bir gözdağı verirdim eşimide derhal kapı önüne postalardım alacağın kararı bilmiyorum ALLAH YARDIMCIN OLSUN

ya bu nasıl olur
aklım almıyor
sen onun için çocuğun için kendini parla

adamın yaptığına bakkkk

önce sakin ol (biliyorum çok zor)

işte buna tahammülüm yok aldatma ve şiddet
eğer gerçekten eminsen
ben olsam

bir dakkika durmam

tartışmalarımız oluyodu ama hep affettirrdi kendini seviyoru m seni derdi anlamadım işte ne akadar safım ne yapıcam ben şimdiiii

Yağmur, sen şimdi anlaşmalı boşanma protokolü hazırlıyosun hemen ve eşinin önüne koyuyorsun ve bu ewlilik bitmiştir diyosun..
Çok ciddiyimm !!!
Çünküü bu iş belli ki almış başını gitmiş...
Böylelerine hiç acımıcaksın...
Senin ona en büyük cewabın o boşanma protokolünü yüzüne tokat gibi çarpıp imzala demen !!
Nerden geldiğini şaşırır aptal....

beni bilirler deliyimdir çıksın rezalet ne olacaksa olsun ama içimin yangınını bi şekilde söndürmem lazım öle bişi yapmalıyımkiiii

canımmm benm çok üzüldüm ilk aklama gelen sende kendine sahte hesap aç ve onun grubunu ekle bakalım neler olacak ve ve onların konusmalarına ayak uydurmaya calıs :26:

Kızlar kafam çok karışık neden yapsın böle bişi diyorum hemde ikinci çocugu düşünürken hemde koyacagımız isimle açmış adresleri yaaaa
bu kadar mı adiydi bu kadarmı aptal sandı 2012 den beri varmış

Önce sakin ol. Sakın ama sakın eşine belli etme.
Gördüğün ele geçirebileceğin tüm o şeyleri belgele. Ama eşine farkettirmeden.
Kimseyle konuşma. Ne senin ailen ne onunki bilmesin.
Dertleşmek isteiğinde biz buradayız. Başkalarının bilmesi işini kolaylaştırmayacak. Aksine sağlıklı düşünmene engel olacaklar.
Bir sonraki aşama mümkün olduğunca normal davranmak.

Zaman kazanman gerek. Uzun uzun, sakince. Doğru kararı vermek için zamana ihtiyacın var.

Bütün bunları yapmak kolay değil diyeceksin. Ama ben yaptım. Yani yapılabiliyor. Devam etmek ya da boşanmak hangi kararı verirsen ver bu şekilde davranmak gelecek günleri kolaylaştıracak. Avantajlı duruma geçeceksin.

Allah yardımcın olsun..

nasıl yapıcam dün akşam yanımda yatarken bile pislikmiş gibi baktım eve nasıl gidicem yemek nasıl hazırlıcamm
nasıl sakin olucam
şimdi arayıp faceni bidaha açık bırakma sevgilinede benden selam söle umarım bana yaşattıklarını ona yaşatmazsın diyip terketmek geliyor başkada bişiye degmez ama bişi yapmadan durmak çok zorr

tamamen katılıyorum

Bişi yapmadan durmak çok zor arayıp agzıma geleni sayasım var alıp çocugu gidip bidahada yüzünü görmek istemiyorum.
Midem bulanıyo yaaa düşündükçe

Okudun mu sen benim yazdığımı Yağmur ilk sayfaya bak

hayvan diycem o bile değil ne hayvanlar var eşi ölünce baaşında bekleyerek ölüyo erkek milleti aklı olmayan hayvan kadar asil olamıyo iğrenç yaratık ta benim kan beynime sıçradı böylelerinin bi tarafı dursa neyi olur

yagmur eger bunları senin esin gercekten yaptıysa bende şimdi onu öldürmek istiyorum ,yani gerçekten benimde nutkum tutuldu. peki bilmem kac tarihinde ilişkisi basladı yazdıgı kadın ,fotolarına baktın mı ,normal bi kadın mı yoksa hani o yollu mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…