öldürmek istiyorum onu...

Delillerini toparla, avukatla görüş ve tebligatı iş yerine gönder.
Tazminat davası, tedbir nafakası, ne yapabiliyorsan yap.
Don gömşek koy kapıya
Böyle adamlar ne koca nede baba olmayı haketmiyor.

Bunca zamandr hep rolmü yapmış bu adam ya daha dün beni ne kadar çok sevdiğini sölerken gözleride mi yalan sölüyordu,
ev alma planları yaparken tatil planları yaparken
böle bir sebepten ondan nefret edicem aklıma bile gelmezdiii

beni bilirler deliyimdir çıksın rezalet ne olacaksa olsun ama içimin yangınını bi şekilde söndürmem lazım öle bişi yapmalıyımkiiii

sahte bir hesapla kendi eşinle sanal bir seks sohbetinin ardından büyük bir rezalet çıkarmak gibimi :) upss ben söylemiş sayılmam umarım ! Ama her kadına göre değil başta söylediğim gibi ama şuda var tarihi bir ceza olur

[sıze=3]okudun mu sen benim yazdığımı yağmur ilk sayfaya bak[/sıze]
okudum canım okudum
ama hala konduramıyorum bi idrak edemedim henüz
sizinle paylaştım başka bilen yokk
protokol en mantıklısı diyosun

Adam 1,5 yıldır bu durumu sürdürüyor ve siz hic farketmediniz mi?

Hic işkilleneceğiniz birşey olmadı mı?

adam 1,5 yıldır bu durumu sürdürüyor ve siz hic farketmediniz mi?

Hic işkilleneceğiniz birşey olmadı mı?
olmadı elmi o kadar iyi rol yapıyoduki
tabiki tartışmalr oluyordu ama beni aldatacagı asla gelmedi aklıma
çünkü çok romantik bi adamdır bilen bilir çok titrer çok düşerdi üstüme
meger korktuğundan yapıyormuş

Bişi yapmadan durmak çok zor arayıp agzıma geleni sayasım var alıp çocugu gidip bidahada yüzünü görmek istemiyorum.
Midem bulanıyo yaaa düşündükçe

Canim içindeki yangini tahmin EDEBİLİYORUM çünkü benim kocam da seninkinin bi tik gerisinden geliyor su an.öncelikle sunu söylemek istiyorum sahte hesap acip o şekilde intikam almaya calismamani oneririm olasi bi boşanma durumunda ki isler inşallah o raddeye gelmez.bu seni hakliyken haksiz duruma düşürür. Hesap adreslerindeki yazismalarin hepsini kaydet o silmeden elinde koz olsun bir de aksam bi agzini yoklasan benden sakladigin bisry var mi gibilerinden ondan sonra harekete gecsen

Son düzenleme:
foto falan yok açamadım faceden arkadaş olmadığımız için normal bi kadına benzemiyor ama o biçim yanii.

cok üzüldüm canim ya gercekten etkilendim, sen onun icin herseyi yap onun verdigi karsikli bumu
birde nikini hemen tanidim dün keskeler ve iyikiler diye bir konu okumustum senin actigin daha da
üzüldüm

aldatma benim icin kesin ayrilis sebebi; evli degilim, zaman ve yasadiklarim bu düsüncemi nasil etkiler
bilmem ama degismemesini umuyorum, Allahim kimsenin basina vermesin, cok zor

en güzel intikamda ondan ayrilip dim dik durabilmek olucaktir

o zaten bu hayatta bu davranislariyla yalniz kalmaya mahkum hayat ona en güzel dersi verecektir

Allah Allah demek ki profesyonelmiş, ben ikinci ensesine cökmüştüm.

Yani yağmur vur kır parçala dicem de gecirmez ki icinin yangınını. Bilirim o hissi.

Az önce aradı bebeğim midem agrıyor diyordun nasıl oldun kıyamam ii bak kendine sen bize lazımsın diyooo
allahımmm ne kadar aptalım beeeeeeeeeeeeeeeennnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

tabii sen ona lazımsın.evine çocuğuna bakacak,temizliğini yemeğini yapacak düzgün bir kadına da ihtiyacı var ve o sensin işte.

aptal değilsin sadece ev-çocuk-iş derken bazı sinyalleri yakalayamamış ve eşine güvenen bir kadınsın.kendini suçlama.

aklım şu an uçtu gitti çok yeni bir olay belkide ondan ben çok soguk kanlıyımdır mantıklı düşünüp öle bir çıkış bulucam kızlarrr
protokol götürsem eminim imzalamaz
kızımı alıp gitsem ben niye gidiyorum hem o evde dirhem dirhem benim kazandıklarım var o gidicek evden ben değil

okudum canım okudum
ama hala konduramıyorum bi idrak edemedim henüz
sizinle paylaştım başka bilen yokk
protokol en mantıklısı diyosun

Senin arkandan iş çevirmiş, senin gözlerine bakıp sana yalanlar söylemiş..
Bi daha nasıl güveneceksin, bende istemem asla yuvan dağılsın, ama inan yağmur güvenin bittiği yerde sevgide huzurda bitiyor..
Bundan sonra ki yaşantında hep tetik üstünde olucaksın, okadar güzel oynamış ki sana 1 senedir baksana hiç bişi farkedememişsin..
Süper oyuncuymuş, senin cinsel isteksizliğin olabilir doğumdan sonra, kolay değil sonuçta canından can çıkıyor..
Ama halledilmeyecek bir sorun değildi..
Bunu mu yapması lazımdı... Yazıkkkk !!!!
Açıklama yapsa ikna da olucak mısın yaptıklarına pekii hayırrr !!!
Sen internetten anlaşmalı boşanma pratokolü örneği diye bak, çıkart ve önüne koyy nerden geldiğini şaşırsınn..
Ailen arkanda olur mu peki yağmur eğer ewden gidersenn..

yalnız kalıcak yalnız ölücek
ben onun için herşeyi göze almışken o bana bunu yaptıysa o artık hiçbişey

allah allah demek ki profesyonelmiş, ben ikinci ensesine cökmüştüm.

Yani yağmur vur kır parçala dicem de gecirmez ki icinin yangınını. Bilirim o hissi.
geçmiyor geçmiycekte kurumda faceye de giremiyorum biraz araştırma yapsam ama yok bilgi işleme çıkıp rica edicem önemli diye bir saat ögle arasında açtırıcam bakalım bi adres almayı düşünüyorum...
Iyice deşmem lazım olayııı

Bende şuna hayret ediyorum bunu yakalıyorsunuz ve hiç bişey yokmuş gibi sesinizi çıkarmadan nasıl yatıp uyuyabiliyorsunuz

sence söler

yağmur ne kadar saf temiz bir kız

adam resmen saman altından su yürütmüş

eminim buna bile geçerli bir açıklaması olacak tıır

ben gerçekten emin isem

eğer hislerim duygularımdan da emin isem

bir dakkika bile durmam

adamın anası çek babasını çek kardeşlerini çek

kadın köpek gibi çalışsın adamı nasıl mutlu ederim diye düşünürken

kapının önüne koyarım diyeceğim ama kv kp aynı semte oturuyorlar

çeker giderim ailemin yanına

gerisini o düşünsün

çünkü o adamla aynı evde durmak bile iğrenççççç

allah allah demek ki profesyonelmiş, ben ikinci ensesine cökmüştüm.

geçmiyor geçmiycekte kurumda faceye de giremiyorum biraz araştırma yapsam ama yok bilgi işleme çıkıp rica edicem önemli diye bir saat ögle arasında açtırıcam bakalım bi adres almayı düşünüyorum...
Iyice deşmem lazım olayııı

büyük konuşmak istemiyorum ama şiddet ve aldatmayı asla asla kabul edemem..
bunun içinde kendi ayaklarım üstünde durabilen biri olmak için çabaladım..

beklermisin beklemezmisin sen bilirsin..
ama kadın söyleyip yerinde oturursa "durumu kabullenir".. buda bana erkeğin "mecbursun yanımda durmaya nereye gidicen" diye düşündüğünü düşünürüm..

çok üzüldüm.. rabbim sabır versin..

Yapma bunu. Bu yüzgöz olmakla eş değer.

Tamam gir bak ve prntscreen al ama fake hesap fln böyle seyler yapma.

Bende şuna hayret ediyorum bunu yakalıyorsunuz ve hiç bişey yokmuş gibi sesinizi çıkarmadan nasıl yatıp uyuyabiliyorsunuz

Cıkarılmıyo cnm. Cıkmıyo ses

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…