öldürmek istiyorum onu...

ailem sonuna kadar yanımdadır asla yorum bile yapmazlar ben bitti dersem bilirler ufak bişi olsa bitirmem öle 5 yıllık evliyim bi kere adını anmadım boşanmanın hep içimizde çözmeye çalıştık ama bu çok başka lil

valla kızlar açıkçası ben bu konularda yorum yapmaya çekinir oldum yağmurla başka sayfalardan ya da özel olarak bi tanışıklığımızda olmadığı için huyunu suyunu bilemem tenzih ederim lakin bu tip konularda olan şu ilk 10 bilemedin 20 sayfa kocaya giydirilir sonra olay boşanmak kolay mı kısmına bağlanır, konuya gelirsek eşinin aradığı şey cinsellik duygusal bişey olmadığı açık hepimiz o konuda hemfikiriz sanırım, adam seni seviyodurda kendi sefil mantığınca, ha sen bu sevgiyi yeterli görür ve bikaç çamaşır ve şuh tavırlarla cinselliğinizi tırmandırırsan ne ala ki o durumda bile başka tatlara bi kere meyil veren adam akıllı durmaz da neyse işte, yok bu tür bi sevgi bana yetmez dersen boşanıcaksın

valla kızlar açıkçası ben bu konularda yorum yapmaya çekinir oldum yağmurla başka sayfalardan ya da özel olarak bi tanışıklığımızda olmadığı için huyunu suyunu bilemem tenzih ederim lakin bu tip konularda olan şu ilk 10 bilemedin 20 sayfa kocaya giydirilir sonra olay boşanmak kolay mı kısmına bağlanır, konuya gelirsek eşinin aradığı şey cinsellik duygusal bişey olmadığı açık hepimiz o konuda hemfikiriz sanırım, adam seni seviyodurda kendi sefil mantığınca, ha sen bu sevgiyi yeterli görür ve bikaç çamaşır ve şuh tavırlarla cinselliğinizi tırmandırırsan ne ala ki o durumda bile başka tatlara bi kere meyil veren adam akıllı durmaz da neyse işte, yok bu tür bi sevgi bana yetmez dersen boşanıcaksın

ailem sonuna kadar yanımdadır asla yorum bile yapmazlar ben bitti dersem bilirler ufak bişi olsa bitirmem öle 5 yıllık evliyim bi kere adını anmadım boşanmanın hep içimizde çözmeye çalıştık ama bu çok başka lil

Bende şuna hayret ediyorum bunu yakalıyorsunuz ve hiç bişey yokmuş gibi sesinizi çıkarmadan nasıl yatıp uyuyabiliyorsunuz

Kim uyuyor ya kim uyuyorr...
Kadını görmüyor musun bitmiş halde..
O anın şokuyla bişi diyememesi çok normallll...
Yoruma bak yaaa heyy allahımmm !!!!

Okurken boğazım düğümlendi.Çok zor bir durum.Umarım kendiniz ve çocuğunuz için en sağlıklı,doğru kararı verirsiniz.Allah yardımcınız olsun.

Okurken boğazım düğümlendi.Çok zor bir durum.Umarım kendiniz ve çocuğunuz için en sağlıklı,doğru kararı verirsiniz.Allah yardımcınız olsun.

Bende şuna hayret ediyorum bunu yakalıyorsunuz ve hiç bişey yokmuş gibi sesinizi çıkarmadan nasıl yatıp uyuyabiliyorsunuz

Kim uyuyor ya kim uyuyorr...
Kadını görmüyor musun bitmiş halde..
O anın şokuyla bişi diyememesi çok normallll...
Yoruma bak yaaa heyy allahımmm !!!!

yaşadığınız olaya çok üzüldüm bana kalırsa sakın siz de sahte hesap açıp eşinizle o hesapla filan görüşmeye kalkmayın olur da boşanırsanız sizin de o siteyi kullandığınızı mahkemeye sunup sizi suçlu bile çıkarabilir. eşinizin yaptığı tüm yazışmaları kaydedin ve belge olarak bulundurun zira mahkemede çok çok önemli bir delil elde etmiş olursunuz öncelikle hiç anlamamış gibi davranın ama hani şu aptal kadın akıllı kadın meselesi var ya olaydan tümden habersiz gibi sanki başkasından duyduğunuz bi sözmüş gibi eşinize anlatın bugün şöyle şöyle bi söz okudum bi yerde sence de öyle mi filan deyin mesela bakalım yüzü ne hal alacak... iyice delil topladıktan sonra da hiç birşey söylemeden direkt boşanma dilekçesini eşinizin işyerine yollayın

öncelikle şunu söyleyeyim gerçekten zor bir durum.. cinsel soğukluğunun açığını sanalda kapatmaya çalışmış sanırım.. bu bi etken olabilir.. keşke soğukluğunu hissettiğinde hemen bi çözüm yolları arayıp bu sorunu gidermeye çalışsaydın.. neyse bu aldatılmak için kesinlikle bi sebep değil.. sonuçta eşin bu konudan rahatsızsa seninle adam gibi konuşabilirdi..
bence önce bi sakin ol, yapman gereken onu suçüstü yakalamak.. sahte bi adres aç ve o gruba katıl..
kocanla ordan konuşmaya başla.. onun olduğunu garantilediğin an cam açmayı teklif et ve aç o camı.. eminim o an şok olacaktır.. camı açar açmaz da o sözü söyle : " ''akıllı kadın şüphe eder,aptal kadın kendine güvenir eşim yapmaz deer, ve ben gerçekten çok akıllı bi kadınım de ve kapat camı" sonrasında sessizliğini koru ve korkut.. devamı gelir.. Allah yardımcın olsun

boşan yada boşanma şu durumda hemen karar verebileceğin birşey değil.
tek yapman gereken o telefonu bi şekilde ele geçir ve direk polise git
onlar tüm delilleri alsınlar sana da bir kopyasını verirler
sende etraflıca okursun anlarsın
daha sonra ister mahkemeye gidersin, ister yırtıp affedersin :18:

Çok üzüldüm ya ya ( hani derler ya iki ucu b..klu degnek aynen öyle bir durum boşanim desen kizin var devam edim desen icinin yangını Sönmez Allah yardimcin olsn canım ama bence biran once yüzleş sustukca kafanda kurdukca daha kötü olursun .. ben şüphe edince bana akıllı değil ruh hastasisin yeter diyor bende aptal olup kocam yapmaz diyorum

kız hesap aldı konuştu sonunda dan diye ceee yaptı diyelim ne olacak? eşi ilk 10 dk ben ettim sen etme der sonra sen beni tatmin edemiyosun benim ihtiyaçlarım var soğuksun der bide üste çıkar adım gibi eminim bundan şimdiye kadar yoğurdum ekşi diyen görülmemiştir

elbette aldatmak için sebep değil. doğum yapan çoğu kadında olan bir rahatsızlık bu.
peki eşi rahatsızlandığında kadında gidip sanalda cinsel ihtiyacını karşılayabilirmi.
çoğmuz olurmu öyle şey deriz değilmi buna. işte adamında olurmu öyle şey yaptığı affedilmez ve neden bana göre geçersiz.
aldatmanın mazereti olmaz. yapacaksan bitirirsin ne halt yersen yersin.

yagmurum şoktayım canım valla şuan inanamadım ya eşinin böyle bişey yaptığına canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…